PENNY împreună cu Chef Nicolai provoacă românii să-și învingă fricile în bucătărie.
Fiecare chef a început de undeva. Nici lui Nicolai
nu i-a fost ușor, dar cu multă perseverență și curaj
a reușit să devină unul dintre cei mai cunoscuți
chefi din România.Provocarea lui a fost simplă.
Nicolai i-a întrebat pe români care sunt fricile lor in
bucătărie: frica de rețete, frica de părerile celorlalți
și frica de plating, adică de prezentare. Răspunsuri
au fost multe, iar Nicolai le-a ales pe cele care s-au
regăsit cel mai des in comentarii, oferind atât
sfaturi generale de combatere a fricilor in
bucătarie, dar și tips&tricks aplicate pe rețete.
Vă invităm să vedeți cât de ușor pot fi învinse fricile
din bucătărie, sub bagheta, sau mai bine zis
furculița lui Nicolai!
Scoatem la lumină potențialul de Chef care se ascunde în fiecare dintre noi atunci când ne
învingem frica de a găti. Noi v-am întrebat, voi ați răspuns, așa că azi luăm pas cu pas una din
rețetele la care ne gândim cu ceva nesiguranță în perioda asta: sarmalele.
Pentru Chef Nicolai Tand pare să fie floare la ureche, iată cum poți progresa și tu.
Vrei să întreci așteptările tuturor cu fiecare rețetă pe care o încerci? Cel mai ușor e să începi prin a lăsa deoparte frica de părerile celorlalți, mai ales când vine vorba de gătit.
Ia totul pas cu pas și bucură-te de rezultat, oricare ar fi forma finală. Cu rețeta ușoară și gustoasă de tiramisu a lui Chef Nicolai forma finală n-are cum să nu fie ce trebuie!