1. home
  2. COMUNICAT 377 MAGAZINE PENNY


PENNY România deschide primul magazin din acest an la Moinești. 

Rețeaua ajunge la 377 de unități

PENNY România își continuă expansiunea accelerată și anunță deschiderea primului magazin din 2024, în municipiul Moinești, pe Strada Atelierelor, nr. 6, județul Bacău. Din data de 28 februarie, comunitatea din zona Moinești este invitată să descopere ambientul modern și accesibil al magazinului, care reflectă evoluția strategică a brandului PENNY în România. Astfel, rețeaua de magazine PENNY din țară ajunge la un total de 377 de unități.


Magazinul nou deschis propune o experiență de cumpărături îmbunătățită, punând în valoare angajamentul PENNY pentru extinderea portofoliului de produse 3RO - produse autentic românești, provenite, procesate și ambalate în România. Clienții vor beneficia de o zonă extinsă pentru produse proaspete și mărci proprii, adaptate gusturilor consumatorilor români, împreună cu o semnalizare clară a promoțiilor și categoriilor de produse esențiale. Cu o zonă generoasă dedicată produselor proaspete și mărcilor proprii, magazinul urmărește să răspundă nevoilor diverse ale consumatorilor, semnalizând promoțiile și categoriile principale de alimente.


PENNY Moinești oferă soluții convenabile pentru stilul de viață dinamic al clienților săi, inclusiv o gamă variată de produse ready to eat, semipreparate, precum și opțiuni refrigerate sau congelate. Magazinul, dotat cu 55 de locuri de parcare, dintre care 3 rezervate persoanelor cu dizabilități, este deschis de luni până sâmbătă între orele 7:00 – 21:00 și duminica între 8:00 – 19:00. Suprafața de vânzare a noului spațiu este de 917.44 mp.


PENNY Punct subliniază direcția strategică de dezvoltare a PENNY Market în România, bazându-se pe șapte piloni esențiali: experiență îmbunătățită în magazine, expansiune, produse românești, oameni, digitalizare, sustenabilitate și comunicare integrată.


Despre PENNY


PENNY este conceptul de succes al grupului german REWE și unul dintre cei mai activi retaileri din România, cu primul magazin deschis pe piața locală în anul 2005. Întreaga rețea este deservită de patru centre logistice situate în localitățile Ștefăneștii de Jos, Turda, Bacău și Filiași. În prezent, rețeaua PENNY în România este alcătuită din 377 magazine la nivel național și o echipă dedicată formată din peste 6.500 de angajați.

PENNY se află printre organizațiile de top care au primit titulatura de Angajator de Top (Top Employer) 2024 în România. Certificarea de Angajator de Top reflectă grija și angajamentul pentru echipă și performanțele în practicile de resurse umane.

Pentru mai multe detalii despre companie, accesati website-ul oficial https://www.penny.ro/


Contact presă

Irina Butnaru, Head of Corporate Communications, PENNY | REWE România, presa@penny.ro