1. home
  2. COMUNICAT 378 MAGAZINE

Rețeaua PENNY România ajunge la 378 de unități, odată cu deschiderea noului magazin din Nuşfalău, județul Sălaj

PENNY România își continuă expansiunea și anunță deschiderea magazinului cu numărul 378 în Nuşfalău, pe strada Silvaniei nr. 1, județul Sălaj. Din data de 27 aprilie, comunitatea din zona Nuşfalău este așteptată să descopere ambientul modern și accesibil al noului magazin PENNY, care reflectă evoluția strategică a brandului în România.


Magazinul nou deschis propune o experiență de cumpărături îmbunătățită, punând în valoare angajamentul PENNY pentru extinderea portofoliului de produse 3RO - produse autentic românești, provenite, procesate și ambalate în România. Clienții vor beneficia de o zonă extinsă pentru produse proaspete și mărci proprii, adaptate gusturilor consumatorilor români, împreună cu o semnalizare clară a promoțiilor și categoriilor de produse esențiale. Cu o zonă generoasă dedicată produselor proaspete și mărcilor proprii, magazinul urmărește să răspundă nevoilor diverse ale consumatorilor, semnalizând promoțiile și categoriile principale de alimente.


PENNY Nuşfalău oferă soluții convenabile pentru stilul de viață dinamic al clienților, inclusiv o gamă variată de produse ready to eat, semipreparate, precum și opțiuni refrigerate sau congelate. Dotat cu 58 de locuri de parcare, dintre care 3 rezervate persoanelor cu dizabilități, magazinul este deschis de luni până sâmbătă între orele 7:30 – 22:00 și duminică între 8:00 – 20:00. Suprafața de vânzare a noului spațiu este de 855.61mp.

 

PENNY Punct subliniază direcția strategică de dezvoltare a PENNY Market în România, bazându-se pe șapte piloni esențiali: experiență îmbunătățită în magazine, expansiune, produse românești, oameni, digitalizare, sustenabilitate și comunicare integrată.


Despre PENNY


PENNY este conceptul de succes al grupului german REWE și unul dintre cei mai activi retaileri din România, cu primul magazin deschis pe piața locală în anul 2005. Întreaga rețea este deservită de patru centre logistice situate în localitățile Ștefăneștii de Jos, Turda, Bacău și Filiași. În prezent, rețeaua PENNY în România este alcătuită din 378 magazine la nivel național și o echipă dedicată formată din peste 6.500 de angajați.

PENNY se află printre organizațiile de top care au primit titulatura de Angajator de Top (Top Employer) 2024 în România. Certificarea de Angajator de Top reflectă grija și angajamentul pentru echipă și performanțele în practicile de resurse umane.

Pentru mai multe detalii despre companie, accesati website-ul oficial https://www.penny.ro/


Contact presă

Irina Butnaru, Head of Corporate Communications, PENNY | REWE România, presa@penny.ro