1. home
  2. Comunicat Deschidere Suceava

Magazin nou în rețeaua PENNY. în județul Suceava

Continuăm să creștem prin deschiderea unui magazin nou la Dubrăveni, în județul Suceava.

Astfel am ajuns la un număr total de 279 de magazine.Magazinul PENNY din Dumbrăveni, județul Suceava are o suprafață totală de 854,67 m2 și patru case de marcat. Cei 14 angajați îi așteaptă bucuroși pe clienți la cumpărături, de luni până sâmbătă în intervalul orar 7:30 – 21:00 și duminica între 8:00 și 19:00. Totodată, magazinul dispune de 61 de locuri de parcare, dintre care trei pentru persoanele cu dizabilități.

Magazinul este gândit în noul format PENNY. Accentul este pus pe design-ul nou și primitor, iar experiența de cumpărături este îmbunătățită prin zona extinsă pentru produse proaspete, mărci proprii pe gustul românilor, dar și o semnalizare mai bună a promoțiilor și a categoriilor principale de alimente. În plus, noul PENNY oferă soluții simple, adaptate stilului de viață alert, precum produsele ready to eat, dar și cele semipreparate, refrigerate sau congelate.


Magazinul integrează și elementele noii identități vizuale PENNY Punct, cât și ale conceptului de comunicare. “Economisim bani, nu dragoste” înseamnă pentru client posibilitatea de a face cumpărături inteligente fără a renunța la bucuriile vieții – cum sunt generozitatea, produsele de calitate, prospețimea sau momentele plăcute petrecute cu cei dragi.


Despre PENNY

PENNY este conceptul de succes al grupului german REWE și unul dintre cei mai activi retaileri din România, cu primul magazin deschis pe piața locală în anul 2005. Întreaga rețea este deservită de trei centre logistice situate în localitățile Ștefăneștii de Jos, Turda și Bacău. În prezent, rețeaua PENNY Market în România este alcătuită din 279 de magazine la nivel național și o echipă dedicată formată din 5.000 de angajați.


Contact presă

Irina Butnaru, Corporate Communications Manager, PENNY Market | REWE România, presa@penny.ro