1. home
  2. COMUNICAT DESCHIDERE TURDA

REWE România continuă planul de dezvoltare cu un nou magazin Penny Market

07.06.2018REWE România continuă planul de extindere și deschide un nou magazin Penny Market la Turda. Astfel, rețeaua de magazine va ajunge la 224 de spații deschise.


Cel de-al doilea magazin Penny Market din Turda este amplasat pe strada Andrei Mureșanu, nr. 5, are un spațiu de vânzare de 864 m2 și o echipă de 14 angajați ce va fi alături de clienți zi de zi, de luni până sâmbătă în intervalul 07:30 - 22:00, și duminică între 08:00 - 20:00. Pentru confortul clienților săi, noul magazin dispune și de un număr de 64 de locuri de parcare.


Cu un design modern și elegant, magazinele Penny Market sunt organizate astfel încât să ofere o experiență cât mai facilă și să le ofere tuturor clienților acces la articole proaspete, atent selecționate zi de zi.


Varietatea de legume și fructe oferite de Penny Market este disponibilă tuturor clienților chiar de la intrarea în incinta magazinului, acesta punând la dispoziție și o gamă largă de specialități de panificație și patiserie. Clienții Penny Market vor beneficia și de un număr de produse diverse, disponibile în variantă vrac, care pot fi găsite atât la raioanele cu dulciuri și snacks-uri, cât și în zona cu produse congelate.


Produsele proaspete și accesibile pentru fiecare moment din zi vor fi cele mai ofertante pentru clienții magazinului, aceștia putând alege dintr-o gamă generoasă de lactate și brânzeturi, de carne proaspătă și o gamă completă de pește și mezeluri.


Despre Penny Market

Penny Market este conceptul de succes al grupului german REWE și unul dintre cei mai activi retaileri din România, cu primul magazin deschis pe piața locală în anul 2005. Întreaga rețea este deservită de 3 centre logistice situate în localitățile: Ștefăneștii de Jos, Turda și Bacău. În prezent, REWE România deține 224 de magazine Penny Market la nivel național si activează cu un număr de peste 4,300 de angajați. Expansiunea locală continuă și în 2018 cu un număr de 20 – 25 de magazine noi.