1. home
  2. COMUNICAT DESCHIDERI BUCURESTI

Rețeaua PENNY Market se extinde cu încă 2 unități și ajunge la 244 de magazine


28.08.2019

Rețeaua de magazine PENNY Market se extinde cu două unităti în localitățile Măcin și Vicovu de Sus. Astfel, rețeaua ajunge la 244 de spații deschise în România.


Magazinele PENNY Market au un format modern ca urmare a investițiilor companiei în remodelarea întregii rețele de magazine sub noul concept, Future Store. În cadrul procesului de remodelare, accentul este pus pe designul modern și elegant, experiență clienților la cumpărături fiind imbunătătită datorită reorganizării categoriilor de produse în așa fel încât să ofere mai mult spațiu alimentelor proaspete, atent selecționate zi de zi.


Seria deschiderilor din luna august continuă astăzi, 28 august, cu:

- PENNY Market Vicovu de Sus (județul Suceava), aflat pe Str. Calea Cernăuți, nr. 211 H, cu o echipă de 14 de angajați, o suprafată de vânzare de aproximativ 888 m2, 58 de locuri de parcare și 4 case de marcat. Magazinul este deschis de luni pană sambătă în intervalul 07:30 – 22:00 și duminică între 08:00-20:00.

- PENNY Market Măcin (județul Tulcea), pe stradă Brăilei, nr. 2A. Cei 16 angajați își asteaptă clienții de luni pană sambătă în intervalul 07:30-22:00 și duminică în intervalul 08:00-20:00 în magazinul cu o suprafată de vânzare de 817 m2, 79 de locuri de parcare. dintre care trei pentru persoanele cu dizabilităti, și patru case de marcat.


Cu o strategie de expansiune ambitioasă, produse de calitate ce provin de la furnizori și producători locali și o atenție constantă la nevoile clienților, compania și-a propus să investească peste două miliarde de lei în următorii șapte ani pe piață din România.


Pentru mai multe informații despre promoțiile valabile în noile magazine, se poate accesa website-ul oficial la adresele:
- Pentru PENNY Market Macin: https://www.penny.ro/offers/leaflet/pliant-macin-kw35
- Pentru PENNY Market Vicovu de Sus: https://www.penny.ro/offers/leaflet/pliant-vicovu-de-sus-kw35

Despre PENNY Market

PENNY Market este conceptul de succes al grupului german REWE și unul dintre cei mai activi retaileri din România, cu primul magazin deschis pe piața locală în anul 2005. Întreaga rețea este deservită de trei centre logistice situate în localitățile Ștefăneștii de Jos, Turda și Bacău. În prezent, rețeaua PENNY Market în România este alcătuită din 237 de magazine la nivel național și o echipă dedicată formată din 4.500 de angajați.