1. home
  2. Frigider de Nicolai

Cât stăm acasă, deschidem „Le Frigider de Nicolai”

        Masa în familie ocupă un loc special în inimile noastre, iar mâncarea pregătită acasă reprezintă o dovadă nespusă de iubire, pentru fiecare dintre noi. Acum mai mult ca oricând, putem să redescoperim bucuria gătitului și emoția lui „hai la masă”. 

        Și atunci când ne întrebăm „ce facem azi de mâncare?”, fără să vrem, privirea ne fuge către frigiderul încărcat cu de toate. Chiar dacă mergem mai rar la cumpărături, avem grijă să nu ne lipsească nimic din frigider. Ingrediente simple, gustoase, de calitate, așa cum găsim de fiecare dată la PENNY.

       Nici frigiderul lui Chef Nicolai Tand nu face excepție de la această regulă. Crescut pe plaiuri maramureșene, la Rozavlea, Nicolai cultivă buna tradiție a gătitului cu ingrediente simple, sănătoase, „zdravene” cum îi place lui să spună. Și dacă tot e acasă, Chef Nicolai ne arată cum să gătim cât mai gustos cu ce avem în frigider. 

Acesta este „Le Frigider de Nicolai”, un mini show online de gătit, în care mâna face gustul. Iar la ce mână pricepută are Nicolai, cu siguranță vom avea multe de învățat și de povestit pe mai târziu.

       Urmărește-l în fiecare luni și joi pe pagina noastră de FacebookRegulament oficial al campaniei

#SuntemAici #AprovizionatDePENNY

Mecanică concurs "Le Frigider de Nicolai"

-----------------------------------------------                                                       

Încearcă rețetele și câștigă premii

         Pentru ca teoria nu înseamnă nimic fără practică, Chef Nicolai vă provoacă sa gătiți.

         Fie că vreți să respectati indicațiile sale sau să schimbati ici colo câte ceva, important este să folositi aceleași ingrediente și să fotografiați rezultatul final. Nu trebuie să fie perfect, atât timp cât e din suflet și vă aduce bucurie.

        Apoi tot ce trebuie să faceți este să încărcați poza în secțiunea de comentarii a clipului cu rețeta. Practic, la fiecare rețetă la care încărcați o poza în comentarii, puteți câștiga un voucher de cumpărături de 100 de lei de care să vă bucurați așa cum știti mai bine.

Nicolai Tand împreună cu echipa PENNY vă urează Paște fericit și spor la gătit. 

#SuntemAici #AprovizionatDePENNY

Iată rețetele de până acum