Puiul grill este alegerea perfectă pentru o masă delicioasă și sănătoasă. Fraged și gustos, acest pui este ideal pentru a fi preparat la cuptor sau pe grătar, garantând un festin boieresc.
PIEPT DE PUI DEZOSAT
Boieria se vede în detalii, cum este un piept de pui dezosat, gata de gătit.
PULPE DE PUI CU SPATE
Pulpa de pui cu spate este alegerea nobilă pentru boierii care doresc să prepare un fel principal suculent și plin de savoare. Perfectă pentru rețete la cuptor sau la tigaie.
MUȘCHIULEȚ DIN PIEPT DE PUI
Când vine vorba de carne, boierul știe să-și aleagă mușchiulețul din piept de pui. O condiție esențială este ca puiul să fi crescut pe plaiuri românești.
CARNE TOCATĂ DE PORC
Carnea tocată de porc este secretul gustului autentic din preparate boierești precum chiftele, sarmale sau plăcinte cu carne. O alegere perfectă pentru orice masă de sărbătoare.
ARIPI DE PUI
Nelipsite în bucătaria boierului, aripioarele de pui sunt un deliciu esențial.
PIEPT DE PUI CU OS
Pieptul de pui cu os de la Hanul Boieresc aduce prospețime și savoare în bucătăria ta. Fraged și suculent, este perfect pentru preparatele boierești care cer un ingredient de calitate.
PULPE DE PUI INFERIOARE
Pui românesc, fraged, din acela care se rumenește numai decât și ți se topește în gură. Numai bun la ceaun, la fel de bun și la cuptor, practic pe gustul tuturor.
SPINĂRI DE PUI FĂRĂ ARIPI
Spinările de pui fără aripi sunt esențiale în prepararea supelor și ciorbelor boierești. Bogate în gust, ele oferă o bază nutritivă și aromată pentru orice rețetă tradițională.
CEAFĂ DE PORC FĂRĂ OS FELIATĂ
Ceafa de porc fără os, feliată este perfectă pentru a fi preparată la grătar sau la tigaie. Fragedă și suculentă, aduce savoarea meselor boierești direct în farfuria ta.
CARNE DE VITĂ PENTRU GULAȘ
Secretul unui gulaș boieresc stă în carne. Carne de calitate, gulaș de calitate.
PIEPT DEZOSAT FELIAT
Gata de grătar, pentru că arată bine rumenit, pieptul de pui intră pe lista de cumpărături a oricui.
PULPE DE PUI SUPERIOARE DEZOSATE FĂRĂ PIELE
Nu-i orice fel de carne, e carne de pui românească pe care o recunoști imediat dupa gust. Sau după laudele neîntârziate ale mesenilor.
FICAT DE PUI
Mai e răsfăț culinar dacă nu se încing lingurile în tocănița din ficat de pui sau dacă nu se întind felii subțiri de pate fin pe pâine caldă? Am zice că nu.
CARNE TOCATĂ AMESTEC
Amestecul de carne tocată se potrivește la orice, contează doar să fie de calitate.
COTLET DE PORC FĂRĂ OS
Cotletul de porc fără os, feliat, aduce eleganță și savoare în orice rețetă. Ideal pentru grătar sau prăjit, cotletul oferă un gust boieresc inconfundabil.
SPATĂ DE PORC FĂRĂ OS
Măcelarii și-au făcut treaba, iar boierul e mulțumit. Spata de porc nu are os!
PIEPT DE PORC CU OS
Nu-i orice fel de carne, e piept de porc cu os, suculent, plin de arome – îl recunoști imediat după savoare sau după cum se ridică mesenii să mai ceară o porție.
PUPLPĂ DE PORC FĂRĂ OS
Pofta boierului nu cunoaște răbdare pentru oase, așa că, recomandarea este: întotdeauna dezosat.
PIPOTE ȘI INIMI DE PUI
Pipotele și inimile de pui sunt ingrediente tradiționale în bucătăria boierească. Pline de proteine și cu un gust intens, sunt perfecte pentru tocănițe sau ciorbe delicioase.
PIEPT DEZOSAT DE PUI CRESCUT ÎNCET
Pieptul de pui dezosat, gătit lent, este fraged și plin de savoare. Ideal pentru preparate fine și rafinate, care cer un ingredient de calitate superioară.
PUI GRILL CRESCUT ÎNCET
Puiul grill crescut încet este cunoscut pentru frăgezimea sa și aromele bogate. Ideal pentru o masă boierească la grătar sau cuptor.