1. home
  2. HANUL BOIERESC
  3. PRODUSE HANUL BOIERESC
  4. CARNE PROASPĂTĂ HB

PRODUSE

CARNE PROASPĂTĂ

ARIPI DE PUI


"Nelipsite în bucătaria boierului, aripioarele de pui sunt un deliciu esențial."

PULPE DE PUI


"Pulpele de pui sunt un răsfăț clasic al oricărui boier care se respectă."

PULPE DE PUI SUPERIOARE


"Pulpele de pui sunt de două ori superioare, dacă sunt din pui românesc."

MUȘCHIULEȚ DE PUI


"Când vine vorba de carne, boierul știe să-și aleagă mușchiulețul din piept de pui. O condiție esențială este ca puiul să fi crescut pe plaiuri românești."

PIEPT DE PUI DEZOSAT


"Boieria se vede în detalii, cum este un piept de pui dezosat, gata de gătit."

CARNE DE VITĂ PENTRU GULAȘ


"Secretul unui gulaș boieresc stă în carne. Carne de calitate, gulaș de calitate."

CARNE TOCATĂ AMESTEC


"Amestecul de carne tocată se potrivește la orice, contează doar să fie de calitate."

PULPĂ DE PORC FĂRĂ OS


"Pofta boierului nu cunoaște răbdare pentru oase, așa că, recomandarea este: întotdeauna dezosat."

SPATĂ DE PORC FĂRĂ OS


"Măcelarii și-au făcut treaba, iar boierul e mulțumit. Spata de porc nu are os!"

PIEPT DE PUI DEZOSAT FELIAT


"Gata de gratar, pentru ca arata bine rumenit, pieptul de pui intra pe lista de cumparaturi a oricui."

CARNE TOCATĂ VITĂ


"In sfarsit, o carne proaspata si frageda care sa complimenteze de minune priceperea bucatarului, indiferent de preparatul ales."

PULPE DE PUI DEZOSATE


"Nu-i orice fel de carne, e carne de pui romaneasca pe care o recunosti imediat dupa gust. Sau dupa laudele neintarziate ale mesenilor."

PULPE DE PUI INFERIOARE


"Pui romanesc, fraged, din acela care se rumeneste numai decat si ti se topeste in gura. Numai bun la ceaun, la fel de bun si la cuptor, practic pe gustul tuturor."