La o brânză de burduf este deosebit de important să conțină suficient caș, pentru gustul acela intens și boieresc pe care îl căutăm cu toții.
BRÂNZĂ DE BURDUF CU CAȘ DE OAIE
Brânza de burduf cu caș de oaie e perfectă pentru gustările boierești. Boierul e mulțumit.
CAȘCAVAL AFUMAT
Un cașcaval afumat natural se cunoaște după aroma inconfundabilă. Orice boier știe.
LAPTE 3.5% GRĂSIME
Laptele 3.5% grăsime este perfect pentru a aduce un plus de savoare în orice rețetă. Proaspăt și natural, este ideal pentru micul dejun sau pentru preparate boierești.
SMÂNTÂNĂ 30% GRĂSIME
Un boier din zilele noastre trebuie să știe că o smântână cu 30% grăsime e mai cremoasă și mai gustoasă decât o smântână obișnuită. Asta conferă o textură mai bună și mai multă savoare preparatului pe care îl pregătește.
TELEMEA DE IBĂNEȘTI
Făcută din lapte de vacă de pe meleaguri românești, telemeaua este ingredientul nelipsit pe masa boierului, fie că vorbim de un platou respectabil de zile mari sau o gustare între mese.
LAPTE DE CAPRĂ 3.5% GRĂSIME
Laptele de capră, cu 3.5% grăsime, este ideal pentru boierii care apreciază un gust autentic și sănătos. Perfect pentru micul dejun sau pentru preparate rafinate.
SANA / KEFIR / IAURT DE BĂUT DIN LAPTE DE CAPRĂ
Lactatele de capră, cu gustul lor inconfundabil, sunt perfecte pentru boierii care doresc să se răsfețe cu ceva special și sănătos.