PRODUSE HANUL BOIERESC

LACTATE

BRÂNZĂ DE BURDUF

La o brânză de burduf este deosebit de important să conțină suficient caș, pentru gustul acela intens și boieresc pe care îl căutăm cu toții.

BRÂNZĂ DE BURDUF CU CAȘ DE OAIE

Brânza de burduf cu caș de oaie e perfectă pentru gustările boierești. Boierul e mulțumit.

CAȘCAVAL AFUMAT

Un cașcaval afumat natural se cunoaște după aroma inconfundabilă. Orice boier știe.

LAPTE 3.5% GRĂSIME

Laptele 3.5% grăsime este perfect pentru a aduce un plus de savoare în orice rețetă. Proaspăt și natural, este ideal pentru micul dejun sau pentru preparate boierești.

SMÂNTÂNĂ 30% GRĂSIME

Un boier din zilele noastre trebuie să știe că o smântână cu 30% grăsime e mai cremoasă și mai gustoasă decât o smântână obișnuită. Asta conferă o textură mai bună și mai multă savoare preparatului pe care îl pregătește.

TELEMEA DE IBĂNEȘTI

Făcută din lapte de vacă de pe meleaguri românești, telemeaua este ingredientul nelipsit pe masa boierului, fie că vorbim de un platou respectabil de zile mari sau o gustare între mese.

LAPTE DE CAPRĂ 3.5% GRĂSIME

Laptele de capră, cu 3.5% grăsime, este ideal pentru boierii care apreciază un gust autentic și sănătos. Perfect pentru micul dejun sau pentru preparate rafinate.

SANA / KEFIR / IAURT DE BĂUT DIN LAPTE DE CAPRĂ

Lactatele de capră, cu gustul lor inconfundabil, sunt perfecte pentru boierii care doresc să se răsfețe cu ceva special și sănătos.