1. home
  2. HANUL BOIERESC
  3. PRODUSE HANUL BOIERESC
  4. MEZELURI HB

PRODUSE

MEZELURI

JAMBON CRUD-USCAT


"În lumea boierilor de azi, fumul din lemn de esență tare asigură un standard de calitate deosebit, când vine vorba de prelucrarea pulpei de porc. Caracterul crud-uscat al jambonului îi dă o complexitate de arome pe care fiecare boier o va aprecia."

BABIC


"Un babic de calitate conține carne de oaie, dar și vita, plus condimente alese, în membrana naturală de vită. Totul e afumat la rece, cu fum din stejar, pentru un plus de intensitate a aromei. Asta da boierie, mai ales că nu conține conservanți și coloranți artificiali."

BABIC FELIAT


"Gata feliat și pregătit pentru platou, babicul e un preparat destinat meselor boierești autentice."

CÂRNAT TĂIAT LA SATÂR


"La un cârnat cu adevărat boieresc, simți mâna celui care prepară specialitatea, iar acest lucru este în special valabil la cârnatul tăiat la satâr, unde carnea și slănina sunt tăiate manual, la satâr, în bucăți mari."

CÂRNAȚI PLAI


"Boierul s-a născut gurmand, iar când vine vorba de cârnați, nimic nu bate un produs crud-uscat din carne de vita si porc, afumat la rece cu fum din lemn de fag."

CÂRNAȚI PROASPEȚI DE PORC


"Boierul se bucura de carnații proaspeți de porc ca de o dimineață răcoroasă pe moșie. Nimic nu bate aroma de prospețime."

CÂRNAȚI USCAȚI DE VITĂ ȘI OAIE


"Boieria la cârnați se cunoaște la ingrediente. Tot ce conține carne de vită și oaie intră pe lista de cumpărături a boierului."

CÂRNAȚI MIORIȚA


"Din dragoste pentru cârnați, boierul gătește masa cu de toate și pune cârnații la loc de cinste, pregătiți pentru servire pe înfulecate."

CEAFĂ LA JAR


"Boierul nu se uită după orice ceafă de porc. Ceafa de porc pe care o caută boierul trebuie să fie dezosată și afumată cu fum din lemn de cireș, coaptă la jar."

MUȘCHI MOLDOVENESC


"Ce face mușchiul moldovenesc cu adevărat un mușchi boieresc sunt bucățile de carne alese cu atenție și condimentele adăugate din plin."

PASTRAMĂ BOIEREASCĂ


"O pastramă boierească se recunoaște după aroma intensă de fum, cu note de condimente, precum usturoiul, piperul și cimbrul."

PIEPT BOIERESC


"Pieptul boieresc ține piept celor mai gurmanzi boieri, boieri iubitori de bucăți bine alese de porc, condimentate bine și afumate pentru un gust senzațional."

TOCHITURĂ MOLDOVENEASCĂ


"O rețetă îndrăgită de toți boierii este tochitura moldovenească, vedeta oricărei mese tradiționale românești. Aromele, gustul, culorile, texturile, toate te îmbie să te bucuri de fiecare bucățică din farfurie, aducându-ți aminte de experiențe gustative transmise din generație în generație."

SLĂNINUȚĂ CÂMPENEASCĂ


"O specialitate pe gustul boierilor, din gușă de porc, cu usturoi și ierburi de grădina. Fiartă și afumată, face cu ochiul fiecărui om de la masă și le vorbește pe o limbă cunoscută de toți."

SLĂNINUȚĂ MOLDOVENEASCĂ


"Un boier adevărat se pricepe la slăninuțe, mai ales la cea moldovenească, cu condimente, fiartă și afumată, gata de pus pe masă și servit la oaspeți."

SLĂNINUȚĂ CU USTUROI


"Fiartă și afumată cu fum din lemn de fag, slănina reprezintă o prezență nelipsită de pe masa boierului."

CHIȘCĂ MOLDOVENEASCĂ


"O chișcă moldovenească adevărată îți amintește de sărbătorile de iarnă de altă dată, când iernile aveau miros de ger și fum de sobă. Chișca bună se face cu legume calitate în untură, la care se adaugă condimente ce echilibrează gustul ingredientelor din carne."

GHIUDEM


"Când vine vorba de carne, boierul e specialist și vrea ceva cu tradiție și bine făcut, mai ales când are musafiri la masă și vrea să-i impresioneze."

SALAM DE SIBIU


"Salamul de Sibiu adevărat se cunoaște după ingrediente și mai ales, după gust."