1. home
  2. HANUL BOIERESC
  3. PRODUSE HANUL BOIERESC
  4. PRODUSE DE BAZĂ HANUL BOIERESC

PRODUSE

PRODUSE DE BAZĂ

FĂINĂ ALBĂ SUPERIOARĂ


"Boierul știe cât de importantă e făina, ca să iasă aluatul bun."

OREZ ROMÂNESC


"Pe masa boierului orezul nu trebuie să fie mare filozofie, dar și la orez trebuie să fii atent, mai ales când poți să alegi unul produs chiar la noi."

GRIȘ DE GRÂU

"Grisul de grâu e nelipsit din cămara boierului, cu o singură condiție: să fie de calitate."

PESMET BOIERESC

"Ai putea crede că tot pesmetul e la fel, însă una e pesmetul boieresc și alta e pesmetul obișnuit. La pesmetul boieresc se folosesc ingrediente mai bune, care garantează un rezultat mai bun. Totul pentru gust. "

FĂINĂ INTEGRALĂ DE SECARĂ


"Inima boierului se bucură când descoperă ingrediente obținute prin metode tradiționale, așa cum este faina de secară măcinată pe piatră."

BOIA DULCE


"Boierul din tine se pricepe să aleagă boiaua, pentru că știe că intensitatea culorii reflectă calitatea ardeilor folosiți."

BOIA DULCE AFUMATĂ


"O boia afumată de calitate se cunoaște după culoare. Cu cât mai intensă, cu atât mai buni și copți au fost ardeii."

MUȘTAR EXTRA


"Când vrei să fii boier, ești boier cu tot ce pui în farfurie, inclusiv cu muștarul. Și dacă vrei să simți gustul acela de muștar autentic, ca în copilărie, îți recomandăm să alegi o rețetă cu tradiție de peste 30 de ani."

MIERE DE SALCÂM


"Mierea de salcâm românească este o delicatesă pe masa boierului, mai ales atunci când conține o bucată sănătoasă și aromată de fagure delicios."

OȚET DE VIȘINE


"Excelent pentru salate, oțetul de vișine este cu atât mai valoros, cu cât este produs din suc de vișine românești."

SARMALE CU CARNE DE PORC ȘI GARNIȚĂ DE VARZĂ CĂLITĂ


"Boieria la sarmale se simte la textura fină a umpluturii cu carne de porc și la garnitura de varză călită, care este fix așa cum o fac ai tăi la mesele mari."

SARMALE DE POST


"Boierul se respectă și când vine perioada postului, inclusiv la sarmale."

SALATĂ DE BOEUF


"Orice boier știe că adevărata salată de boeuf conține carne de vită. Măiestria vine de la cum se leagă toate ingredientele și dau acel gust inconfundabil al meselor în familie. Te invităm să te convingi singur."

MAIONEZĂ


"Maioneza boierească e aur curat în bucătăria boierului, mai ales în ajunul meselor mari de Sărbătoare, cum e masa de Paște. În combinație cu alte ingrediente de calitate, din carne sau vegetale, maioneza pune în valoare gustul și rămâne un preparat esențial în ecuația plăcerii culinare."

PÂINE ALBĂ CU MAIA, FELIATĂ


"Folosita din cele mai vechi timpuri, painea cu maia are multe beneficii pentru sanatate dar și un gust aparte ca-n vremurile boierești."

BAZĂ LEGUME PENTRU MÂNCĂRURI


"Da gust mâncarurilor cu acest produs, folositor mai ales în lunile de iarnă sau când vrei să dai o aromă în plus pilafului."

CHIFLE ALBE / KAISER CU SUSAN


"Cand îți place colțul de la pâine, chiflă kaiser e toată numai un colț. Crocant pe dinafara, pufos pe dinauntru."

FĂINĂ TIP 000


"Nu se pune la dospit orice, ci doar aluaturi frământate atent, cu cea mai bună făină de grâu aleasă însuși de boier. Așa se umple casa încet de miros de pâine coaptă."

ZACUSCĂ VINETE

"Camara boierului are de toate, pentru toate poftele, inclusiv pentru cele dintre mese. Poftele care cer o felie de paine proaspata cu cea mai buna zacusca de vinete."

FASOLE CU CIOLAN


"Un preparat pe care il anunți de la inceputul mesei, ca invitatii sa stie ca ii așteapta bucate boieresti de nerefuzat. Ce mai lipseste e doar sa alaturi muraturi portiei de fasole cu ciolan de porc afumat."

FASOLE ALBĂ


"Nelipsita din camara, nelipsita si de pe mesele de sarbatori. O fasole buna care se face in tihna in ceaun si se serveste cu muraturi de la Hanul Boieresc."

CALTABOȘ


"Mai e masa festiva daca invitatii nu se intind la unison dupa feliile de caltabos aranjate atent pe platou, alaturi de mustar? Am zice ca nu."

BORȘ


"Boierul stie ca ciorba buna aduna la un loc cele mai bune ingrediente, dar ma stie si ca gustul ei e dat doar de borsul acru, nelipsit din camara."