"Peștele este nelipsit de pe masa unui boier care se respectă, iar păstrăvul afumat ocupă un loc important pe platou, mai ales ca este crescut in ape românești."
SALATĂ CU ICRE DE CRAP
"O salată cu icre pe masă face cât două în frigider, zice o veche vorba din boieri. Eh, poate că nu e atât de veche, dar un lucru e sigur, salata cu icre de crap este o vedetă a gustului și la mesele mari și la mesele mici."
ZACUSCĂ DE PEȘTE CU CIUPERCI
"Doua lumi se combină în acest preparat fără conservanți: lumea boierului cu iubire de pescuit și lumea boierului gospodar cu dragoste de legume. Gustul deosebit e dat de combinația de singer, novac, crap și legume proaspete."
CREMĂ DE PĂSTRĂV CU UNT
"La crema de păstrăv este important să avem un echilibru potrivit între seriozitatea peștelui afumat și condimente, pentru a obține un gust ideal, apreciat de fiecare boier."
CREMĂ DE PĂSTRĂV CONDIMENTATĂ
"Crema de păstrăv este un preparat fin, pe gustul boierului. Neparat trebuie să fie condimentată, așa cum vezi în cazul de față."
OSTROPEL PĂSTRĂV
"O rețetă pentru gusturi fine, ostropelul de păstrăv reprezintă o delicatesă pentru ceasurile amiezilor tihnite."