1. home
  2. Mesterul Macelar - Produse

GRĂTARE CU MEȘTERUL MĂCELAR

Cu mult înainte să se inventeze internetul, un mare meșter măcelar a creat cârnații de porc în maț de oaie. Iar acest lucru nu a putut fi ignorat de om dar nici de Univers care, asemenea oricărui gratargiu care se respectă, știe să le întoarcă pe toate părțile, să le alinieze și să le potrivească în așa fel încât toate, la un moment dat, să se întâlnească și să iasă cu scântei. Și iată-ne, astăzi, ieșind la grătare cu laptopul după noi. Sau, și mai inteligent, cu telefonul.

Pentru că doar cine n-a făcut niciodată grătar nu poate înțelege că fără rude, fără prietenii de la bloc sau vecinii de pe stradă, grătarul nu e grătar. Fie el și live pe net. Practic, fără toți cei dragi adunați în jurul grătarului, nu e nicio sfârâială. Dacă vrei, e ca micul fără muștar. Ceva care pur și simplu rămâne mic.

Norocul nostru, al tuturor, e că Bobo și Costi, aflați și ei în izolare, au acceptat greaua misiune de a fi influenceri de grătar și de a da sfaturi și îndrumări despre care mai e trendul în materie de mici, ce accesorii au mai apărut pe piață și multe alte secrete pe care le poți afla doar urmărind mini seria Fripți pe grătar de pe canalul lor de youtube, Da, bravo! Evident, vorbim despre un show adus pe tavă de Meșterul Măcelar.

Urmarește episoadele ”Fripţi pe grătar”

Produsele Meșterul Măcelar te așteaptă în magazinele PENNY!