1. home
  2. Oamenii ajută oameni!

În aceste vremuri, avem ca soluție solidaritatea. Față de cei care au cea mai mare nevoie acum, față de cei dragi nouă și, de ce nu, față de noi. În situația actuală, Grupul REWE sprijină furnizarea de bunuri pentru persoanele aflate în dificultate în Ucraina, precum și pentru refugiați, prin donarea de alimente și diferite alte produse necesare. 


Companiile care fac parte din Grupul REWE și care se află în vecinătatea Ucrainei sunt actori-cheie în aceste momente. Este vorba despre: PENNY în România, Ungaria și Republica Cehă, BILLA în Bulgaria, Slovacia și Republica Cehă și IKI în Lituania. Acestea acționează în calitate de furnizori de alimente și produse de igienă, într-un timp de livrare cât mai scurt către beneficiari. 


Pentru fotbal, pentru viață

Sprijinim demersurile Federației Române de Fotbal alături de care am trimis un prim transport cu donații către regiunea Cernăuți, în Ucraina. Pe lângă echipamentele medicale achiziționate de către FRF, donațiile din partea PENNY au contribuit la strângerea necesarului de alimente de bază și conserve, precum și produse de igienă (pastă de dinți, alcool sanitar, săpun, etc).

Poți ajuta și tu cu o donație

Împreună cu partenerii noștri, oferim celor afectați ajutor umanitar. Punem la dispoziția clienților noștri, prin Banca de Alimente si Crucea Roșie, posibilitatea de a ajuta prin donații în bani sau în cutiile special amenajate din magazinele noastre.
Donațiile pot fi realizate prin intermediul platformei inițiate de Crucea Roșie.
De asemenea, poți dona direct în magazinele PENNY.

În această perioadă, ne bucurăm că putem contribui, alături de Banca pentru Alimente Oradea, Roman, Cluj, la sprijinirea persoanelor vulnerabile. Donează și tu în magazinele PENNY partenere din nord-vestul țării.

Mai jos este disponibilă lista cu magazinele din țară unde se pot face donații.

Poți dona doar produsele pe care le cumperi din magazinele PENNY.  Din motive de siguranță alimentară, vă rugăm să nu donați produse alimentare aduse de acasă.