1. home
  2. PENNY este recunoscut ca Top Employer 2023 în România

PENNY este recunoscut ca Top Employer 2023 în România

Marți, 17 ianuarie


PENNY se află printre organizațiile de top care au primit titulatura de Angajator de Top (Top Employer) 2023 în România. Certificarea de Angajator de Top reflectă grija și angajamentul pentru echipă și performanțele în practicile de resurse umane.


Institutul Top Employers, autoritate globală în recunoașterea excelenței în resurse umane, certifică organizațiile bazându-se pe rezultatele obținute în urma evaluării practicilor și politicilor de resurse umane. Acest studiu se desfășoară pe șase direcții și acoperă 20 de teme precum: Strategii de resurse umane, Mediul de lucru, Recrutare, Training, Diversitate și Incluziune. Programul a certificat și recunoscut peste 1.800 de angajatori de top în peste 120 de țări, pe cinci continente.


PENNY România se află într-un nou ciclu strategic, iar pilonul central al strategiei este reprezentat de oameni. Compania se concentrează pe experienţa și pe beneficiile celor peste 5.800 de angajați și pune accent pe dezvoltarea personală și profesională a fiecărui om din echipă, într-un mediu de lucru cât mai sigur.


“Dezvoltarea bunelor practici de resurse umane e o muncă de echipă continuă și suntem încântați că am obținut această certificare pentru a doua oară. Ne concentrăm să le oferim tuturor colegilor cadrul necesar în care să crească profesional și să rămână în continuare la fel de motivați. În egală măsură, ne dorim să le oferim un loc de muncă în care să se simtă apreciați și recompensați la adevărata valoare. Succesul PENNY pornește de la oameni, iar noi ne mândrim cu echipa pe care am construit-o în cei peste 20 ani de prezență în România.,” a declarat Raffaele Balestra, CFO PENNY România.


Printre beneficiile de care se bucură echipa PENNY se numără următoarele:

  • Zile libere suplimentare față de pragul minim solicitat de autorități;
  • Asigurare privată de sănătate;
  • Rechizite școlare;
  • Bonus pentru nou-născut;
  • Vouchere pentru scutece.


Cei interesați de un loc de muncă în cadrul PENNY, compania recunoscută oficial ca Angajator de Top în România pot accesa cariere.penny.ro pentru a afla mai multe despre oportunitățile de carieră și totodată despre pachetul complet de beneficii. 


Despre PENNY

PENNY este conceptul de succes al grupului german REWE și unul dintre cei mai activi retaileri din România, cu primul magazin deschis pe piața locală în anul 2005. Întreaga rețea este deservită de patru centre logistice situate în localitățile Ștefăneștii de Jos, Turda, Bacău și Filiași. În prezent, rețeaua PENNY în România este alcătuită din 336 magazine la nivel național și o echipă dedicată formată din peste 5.800 de angajați.


PENNY se află printre organizațiile de top care au primit titulatura de Angajator de Top (Top Employer) 2022 în România. Certificarea de Angajator de Top reflectă grija și angajamentul pentru echipă și performanțele în practicile de resurse umane.


Pentru mai multe detalii despre companie, accesati website-ul oficial https://www.penny.ro/Despre Institutul Top Employers

Institutul Top Employers este autoritatea globală privind recunoașterea excelenței în practicile de resurse umane. Acesta dezvoltă universul muncii prin realizarea unor strategii eficiente în domeniul resurselor umane. Programul de certificări permite companiilor să evalueze și să optimizeze condițiile pe care le oferă angajaților. Înființat cu peste 30 de ani în urmă, a certificat peste 1.857 de organizații din 123 țări. Angajatorii de top certificați au un impact pozitiv asupra vieții a peste 8 milioane de angajați la nivel global.

 

Institutul Top Employers. Pentru o lume a muncii mai bună.