1. home
  2. PENNY mareste venitul minim

PENNY mărește venitul minim net de intrare în companie pentru angajați cu 14,59% comparativ cu anul 2022

  • Conform noii grile de salarizare, venitul minim net pentru angajații PENNY este de 3.158 de lei, acesta include și valoarea tichetelor de masă, tichete de sărbători și bonusuri de performanță.


Pentru a respecta misiunea de dezvoltare durabilă, PENNY investește constant în echipă. Programul de creștere a venitului angajaților din cele 346 de magazine și cele patru centre logistice din țară continuă și anul acesta. Orice nou angajat al companiei, precum și angajații actuali, vor primi un venit minim net de 3.158  lei, ce include și bonurile de masă, tichete de sărbători și bonusuri de performanță.

Pe lângă majorarea salarială, angajații beneficiază de zile libere suplimentare față de pragul minim solicitat de autorități. Aceste zile sunt acordate în funcție de vechimea în companie. De exemplu, pentru 10 ani petrecuți în companie, angajatul va beneficia de 27 de zile de concediu.

De asemenea, angajații cu o vechime de peste patru ani sunt recompensați cu vouchere de vacanță. Valoarea voucherelor se calculează în funcție de numărul anilor petrecuți în companie. Un angajat care lucrează de peste 10 ani în echipa PENNY primește un voucher de 1.000 lei.

„Succesul pornește de la oameni, iar angajații noștri sunt motorul schimbării zilnice de care avem nevoie. Ne dorim ca angajații și viitorii angajați să se simtă bineveniți la PENNY. De aceea, facem constant eforturi pentru ca ei să aibă un loc de muncă sigur, în care se pot dezvolta și se simt apreciați. Ne dorim să rămânem competitivi pe piață și să le oferim o paletă cât mai variată de beneficii care să vină în întâmpinarea nevoilor lor”, a declarat Raffaele Balestra, CFO PENNY România.

În grila de beneficii se regăsesc următoarele:

  • Asigurare privată de sănătate
  • Rechizite școlare
  • Bonus pentru nou-născut – Au fost acordate 230 de bonusuri în cursul anului 2022, în valoare totală de 1.044.181 lei.
  • Vouchere pentru scutece – În cursul anului 2022 au fost acordate 181 de vouchere, în valoare totală de 54.300 lei.


Despre PENNY

PENNY este conceptul de succes al grupului german REWE și unul dintre cei mai activi retaileri din România, cu primul magazin deschis pe piața locală în anul 2005. Întreaga rețea este deservită de patru centre logistice situate în localitățile Ștefăneștii de Jos, Turda, Bacău și Filiași. În prezent, rețeaua PENNY în România este alcătuită din 346 magazine la nivel național și o echipă dedicată formată din peste 6.500 de angajați.


PENNY se află printre organizațiile de top care au primit titulatura de Angajator de Top (Top Employer) 2023 în România. Certificarea de Angajator de Top reflectă grija și angajamentul pentru echipă și performanțele în practicile de resurse umane.

Pentru mai multe detalii despre companie, accesati website-ul oficial https://www.penny.ro/


Contact presă

Irina Butnaru, Corporate Communications Manager, PENNY | REWE România, presa@penny.ro