1. home
  2. PENNY TOP EMPLOYER

PENNY este recunoscut ca Top Employer 2022 în România

Joi, 20 ianuarie


PENNY se află printre organizațiile de top care au primit titulatura de Angajator de Top (Top Employer) 2022 în România. Certificarea de Angajator de Top reflectă grija și angajamentul pentru echipă și performanțele în practicile de resurse umane.


Institutul Top Employers, autoritate globală în recunoașterea excelenței în resurse umane, certifică organizațiile bazându-se pe rezultatele obținute în urma evaluării practicilor și politicilor de resurse umane. Acest studiu se desfășoară pe șase direcții și acoperă 20 de teme precum: Strategii de resurse umane, Mediul de lucru, Recrutare, Training, Diversitate și Incluziune.


PENNY România a intrat de anul trecut într-un nou ciclu strategic, iar pilonul central al strategiei este reprezentat de oameni. Compania se concentrează pe experienţa și pe beneficiile celor peste 5.500 de angajați și pune accent pe dezvoltarea personală și profesională a fiecărui om din echipă, într-un mediu de lucru sigur.


“Dezvoltarea bunelor practici de resurse umane e o muncă de echipă continuă și suntem bucuroși că am obținut această certificare. Succesul PENNY pornește de la oameni, iar noi ne mândrim cu echipa pe care am construit-o în 20 ani de prezență în România. Ne dorim ca atât actualii, cât și viitorii noștri colegi să se simtă bineveniți, de aceea facem constant eforturi pentru ca ei să aibă un loc de muncă sigur, aproape de casă și o recompensare la adevărata lor valoare,” a declarat Raffaele Balestra, CFO PENNY Romania.


Pentru a respecta misiunea de dezvoltare durabilă, PENNY a implementat în 2021 un program de creștere a venitului minim net disponibil pentru angajații din cele 302 de magazine și cele 4 centre logistice din țară. Orice nou angajat al companiei, precum și angajații actuali, vor primi un venit minim net de 2.275 de lei ce include și bonurile de masă. 


“Reflectând asupra anului solicitant care a afectat organizații din întreaga lume, PENNY România a continuat să arate că prioritizează angajații și bunele practici la locul de muncă. Ne bucurăm că sărbătorim împreună această reușită și felicităm organizațiile care au  primit certificarea de Top Employer în acest an”, a spus David Plink, CEO al Institutului Top Employers.


Programul a certificat și recunoscut peste 1.857 de angajatori de top în 123 de țări pe cinci continente.


Cei interesați de un loc de muncă în cadrul PENNY, compania recunoscuta oficial ca Angajator de Top în România pot accesa cariere.penny.ro pentru a afla mai multe despre oportunitățile de carieră și totodată despre pachetul complet de beneficii. 


Despre PENNY

PENNY este conceptul de succes al grupului german REWE și unul dintre cei mai activi retaileri din România, cu primul magazin deschis pe piața locală în anul 2005. Întreaga rețea este deservită de patru centre logistice situate în localitățile Ștefăneștii de Jos, Turda, Bacău și Filiași. În prezent, rețeaua PENNY în România este alcătuită din 302 de magazine la nivel național și o echipă dedicată formată din peste 5.500 de angajați.Despre Institutul Top Employers

Institutul Top Employers este autoritatea globală privind recunoașterea excelenței în practicile de resurse umane. Acesta dezvoltă universul muncii prin realizarea unor strategii eficiente în domeniul resurselor umane. Programul de certificări permite companiilor să evalueze și să optimizeze condițiile pe care le oferă angajaților. Înființat cu peste 30 de ani în urmă, a certificat peste 1.857 de organizații din 123 țări. Angajatorii de top certificați au un impact pozitiv asupra vieții a peste 8 milioane de angajați la nivel global.

 

Institutul Top Employers. Pentru o lume a muncii mai bună.