1. home
  2. Idei care merită să fie răspândite!

Ce se întâmplă cu toate ideile bune pe care nu le-am scos încă la lumină? Rămân cu noi până când prindem curajul să le spunem cu voce tare.

Ediția aniversară TEDxCluj de anul acesta ne amintește că, de cele mai multe ori, impulsul de care avem nevoie pentru a începe un proiect - oricât de mic - vine atunci când suntem împreună. Ne bucurăm să fim și în 2021 partenerul de încredere al celor de la TEDxCluj și să ducem misiunea lor mai departe. "Împreună înseamnă începutul unei povești, de dragoste sau nu. Împreună n-are nevoie de descriere sau de explicații. Dar, e frumos să ne gândim la cât de multe împreună am trăit.

Împreună nu e un cuvânt oarecare, e CUVÂNTUL fără de care nu doar că viața ar fi plictisitoare, ci… n-ar mai fi deloc. La sfârșitul zilei, viața nu este despre lucrurile pe care le facem ci despre oamenii alături de care facem acele lucruri. #Împreună”Mai multe despre tematica evenimentului și selecția senzațională de speakeri prezenți la gala aniversară din acest an, găsiți pe pagina TedxCluj.Credem în „idei care merită să fie răspândite”, de aceea oferim 2 bilete gratuite celor care doresc să împărtășească proiectele pe care le-ar face, dacă ar ști că nu ar porni singuri la drum. Ai deja ceva și pe cineva în minte?
Lista câștigătorilor aici.