1. home
  2. Presa
  3. Rețeaua PENNY Market ajunge la un număr de 257 de magazine în România

Rețeaua PENNY Market ajunge la un număr de 257 de magazine în România

12.03.2020


Rețeaua de magazine PENNY Market se extinde cu o nouă unitate în Lunca Cetățuii, județul Iași. Astfel, rețeaua ajunge la 257 de spații deschise în România. Acesta este cel de-al doilea magazin deschis in județul Iași. 


Noul magazin PENNY Market din Strada DJ248, nr.8, Lunca Cetățuii, Iași, are un spațiu de vânzare de 850,47 m2, care va fi deschis de luni până sâmbătă în intervalul 07:30 - 21:00 și duminică între 08:00 - 19:00. Pentru confortul clienților săi, noul magazin dispune și de un număr de 61 de locuri de parcare, dintre care trei pentru persoanele cu dizabilități, și patru case de marcat. 


Cu o strategie de expansiune ambițioasă, produse de calitate ce provin de la furnizori și producători locali și o atenție constantă la nevoile clienților, compania și-a propus să investească peste două miliarde de lei în următorii șase ani pe piața din România.

 

Magazinele PENNY Market au un format modern ca urmare a investițiilor companiei în remodelarea întregii rețele de magazine sub conceptul Future Store. În cadrul procesului de remodelare, accentul a fost pus pe designul modern și elegant, experiența clienților la cumpărături fiind îmbunătățită datorită reorganizării categoriilor de produse în așa fel încât să ofere mai mult spațiu alimentelor proaspete, atent selecționate zi de zi.


Despre PENNY Market 
PENNY Market este conceptul de succes al grupului german REWE și unul dintre cei mai activi retaileri din România, cu primul magazin deschis pe piața locală în anul 2005. Întreaga rețea este deservită de trei centre logistice situate în localitățile Ștefăneștii de Jos, Turda și Bacău. În prezent, rețeaua PENNY Market în România este alcătuită din 257 de magazine la nivel național și o echipă dedicată formată din peste 4.500 de angajați.