1. home
  2. Presa
  3. Comunicat 260 de magazine PENNY. în România

Comunicat 260 de magazine PENNY. în România

Rețeaua PENNY Market ajunge la un număr de 260 de magazine în România


25 iunie 2020 – Rețeaua de magazine PENNY Market se extinde cu o nouă unitate în Craiova, județul Dolj. Astfel, rețeaua ajunge la 260 de spații deschise în România. 


Noul magazin PENNY Market situat pe Strada Amaradia, nr. 28 din Craiova are un spațiu de vânzare de 796  m2, care va fi deschis de luni până sâmbătă în intervalul 07:30 - 22:00 și duminică între 08:00 - 20:00. Pentru confortul clienților săi, o echipă de 13 angajați va fi disponibilă pentru a oferi consultanță cu privire la produsele căutate, în timp ce clienții care dețin o mașină personală beneficiază de posibilitatea de a folosi unul dintre cele 53 de locuri de parcare, dintre care două pentru persoanele cu dizabilități. Magazinul dispune de patru case de marcat. 


În anul fiscal 2019, PENNY Market a înregistrat o cifră de afaceri de 3,96 miliarde lei, în creștere cu 15% față de anul fiscal precedent. În tot acest interval de timp, peste două milioane clienți au vizitat magazinele din întreaga țară. Cu o strategie de expansiune ambițioasă, produse de calitate ce provin de la furnizori și producători locali și o atenție constantă la nevoile clienților, compania și-a propus să investească peste două miliarde de lei în următorii șase ani pe piața din România. 


Magazinele PENNY Market au un format modern ca urmare a investițiilor companiei în remodelarea întregii rețele de magazine sub conceptul Future Store. În cadrul procesului de remodelare, accentul a fost pus pe designul modern și elegant, experiența clienților la cumpărături fiind îmbunătățită datorită reorganizării categoriilor de produse în așa fel încât să ofere mai mult spațiu alimentelor proaspete, atent selecționate zi de zi.


Pentru mai multe informații despre promoțiile valabile în noul magazin din Craiova, se poate accesa website-ul oficial la adresa: https://www.penny.ro/oferte/pliant/pliant-craiova.Despre PENNY Market 
PENNY Market este conceptul de succes al grupului german REWE și unul dintre cei mai activi retaileri din România, cu primul magazin deschis pe piața locală în anul 2005. Întreaga rețea este deservită de trei centre logistice situate în localitățile Ștefăneștii de Jos, Turda și Bacău. În prezent, rețeaua PENNY Market în România este alcătuită din 260 de magazine la nivel național și o echipă dedicată formată din peste 4.800 de angajați.


Contact presă

Irina Butnaru, Corporate Communications Manager, Penny Market | REWE România, presa@penny.ro