1. home
 2. PENNY | Produsul anului

La PENNY, inovăm și câștigăm pentru clienții noștri!

În urma voturilor consumatorilor, 6 dintre gamele noastre de produse marcă proprie au câștigat premiul pentru inovație în competiția VOTAT PRODUSUL ANULUI 2023.* Aceasta este cel mai mare concurs de bunuri de larg consum din lume, înființat în Franța în 1987, astăzi desfășurându-se în peste 40 de țări.

Descoperă care au fost cele mai îndrăgite produse!

La PENNY, inovăm și câștigăm pentru clienții noștri!

În urma voturilor consumatorilor, 6 dintre gamele noastre de produse marcă proprie au câștigat premiul pentru inovație în competiția VOTAT PRODUSUL ANULUI 2023.* Aceasta este cel mai mare concurs de bunuri de larg consum din lume, înființat în Franța în 1987, astăzi desfășurându-se în peste 40 de țări.

Descoperă care au fost cele mai îndrăgite produse!

VINURI BIO

Produsul Hanul Boieresc - Muscat Otonel, Vin ecologic, D.O.C. – C.M.D. Murfatlar, Domeniul Bogdan, 750ml  a fost desemnat câştigător al premiului "Votat Produsul Anului Marcă Proprie Distribuitor 2023" în categoria “Vin".

BERE

Produsul SUPORTERO Bere cu lămâie, fără alcool, 500 ml a fost desemnat câştigător al premiului "Votat Produsul Anului Marcă Proprie Distribuitor 2023" în categoria “Bere".


DRAJEURI

Gama de produse SUPORTERO Gama de drajeuri din ciocolată, cu fructe a fost desemnată câştigătoare a premiului "Votat Produsul Anului Marcă Proprie Distribuitor 2023" în categoria “Drajeuri” cu urmatoarele produse:

 • Drajeuri din ciocolată cu lapte și nucă de cocos, 70g;
 • Drajeuri din ciocolată neagră și prune, 70g;
 • Drajeuri din ciocolată neagră și smochine, 70g;
 • Drajeuri din ciocolată neagră și lămâie, 70g.


APE DE IZVOR

Gama de produse SUPORTERO Ape de izvor (plata & carbogazificată) a fost desemnată câştigătoare a premiului "Votat Produsul Anului Marcă Proprie Distribuitor 2023" în categoria “Ape de izvor” cu urmatoarele produse:

 • Apă de Izvor Carbogazificată, 2L;
 • Apă de Izvor Plată, 2L;
 • Apă de Izvor Plată, 5L.GUSTĂRI SĂRATE

Gama de produse SUPORTERO Gustări Sărate a fost desemnată câştigătoare a premiului "Votat Produsul Anului Marcă Proprie Distribuitor 2023" în categoria “Gustări sărate" cu urmatoarele produse:

 • Sticks cu semințe susan, 150g;
 • Sticks cu cașcaval, 150g; 
 • Crochete cu ceapă, 80g;
 • Crochete cu susan, 80g.

HRANĂ USCATĂ PENTRU CÂINI

Produsul Recomandarea lui Ronny: Hrană uscată completă pentru câini adulți, 10 kg,  a fost desemnat câştigător al premiului "Votat Produsul Anului Marcă Proprie Distribuitor 2023" în categoria “Hrană uscată pentru câini".
*Studiul a fost realizat online, de Exact Business Solutions pe 45 categorii din care 9 dedicate mărcilor proprii ale distribuitorilor și 36 mărcilor naționale. Eșantionul total al studiului a fost de 8227 respondenți din mediul urban, utilizatori de internet, între 18-65 de ani, din care 1780 respondenți în categoriile dedicat e mărcilor proprii și 6447 în categoriile dedicate mărcilor naționale.

În categoria ”Vin”, dedicată mărcilor proprii, eşantionul a fost de 540 respondenți. Eroarea maximă de eşantionare în categorie este +/- 4.2%.

În categoria ”Bere”, dedicată mărcilor proprii, eşantionul a fost de 507 respondenți. Eroarea maximă de eşantionare în categorie este +/- 4.4%.

În categoria ”Drajeuri”, dedicată mărcilor proprii, eşantionul a fost de 510 respondenți. Eroarea maximă de eşantionare în categorie este +/- 4.3%.

În categoria ”Apă de masă”, dedicată mărcilor proprii, eşantionul a fost de 528 respondenți. Eroarea maximă de eşantionare în categorie este +/- 4.3%.

În categoria ”Gustări sărate”, dedicată mărcilor proprii, eşantionul a fost de 533 respondenți. Eroarea maximă de eşantionare în categorie este +/- 4.2%.

În categoria ”Hrană uscată pentru câini”, dedicată mărcilor proprii, eşantionul a fost de 540 respondenți, proprietari de câini. Eroarea maximă de eşantionare în categorie este +/- 4.2%.

Studiul a avut loc în perioada 10 Martie - 03 Mai 2023. Criteriile de evaluare au fost: inovaţie, atractivitate, intenţie de cumpărare. Criteriile de evaluare nu au avut în vedere calitatea, compoziția, disponibilitatea ori alte caracteristici ale produsului în afara celor anterior indicate. Produsele câştigătoare au fost votate de către consumatori dintre produse similare, în categorie fiind prezente doar mărci proprii ale magazinelor Detalii pe www.vpamarcaproprie.ro.

Bucură-te de produsele tale preferate de la PENNY, acum cu livrare direct la tine acasă!