1. home
  2. Specialități mexicane direct la tine acasă!

Specialități mexicane direct la tine acasă!



Descoperă cele mai apreciate produse din gastronomia Mexicană alături de Sancho.

Taco sau Tortilla? La PENNY ai parte de ambele! Sancho îți aduce gusturile mexicane de peste ocean la tine în farfurie.

Fie că este vorba de un prânz cu familia unde vreți să savurați Chili-con-Carne sau o seară cu prietenii în care împărțiți sosurile de Salsa și brânză, Sancho te îndeamnă să descoperi aromele exotice ale Mexicului!

Hai în magazinele PENNY din toată țara și află mai multe despre noua ofertă Sancho.

Ofertă disponibilă în perioada 16.02 - 22.02.2022

SANCHO CHILI CON CARNE

800g

9,99 lei

SANCHO ARDEI IUTI VERZI JALAPENOS

335g

7,99 lei

SANCHO SOS PENTRU TORTILLA

diverse sortimente

300 ml / 315 ml

4,99 lei

GUACAMOLE

clasic picant / mild, 150 g

7,99 lei

CHIPS CU ARDEI IUTE

200 g

5,59 lei

SNACK

diverse sortimente, 125 g

5,99 lei

SANCHO TORTILLA NACHO BRÂNZĂ / SARE

300g

5,99 lei

OREZ MEXICAN PREGĂTIT

250 g

6,59 lei

SANCHO FASOLE NEAGRĂ ÎN SARAMURĂ

400g

2,69 lei

UMPLUTURĂ PENTRU TACO

250 g

8,99 lei

CÂRNAȚI CU CHILLI

300 g

10,99 lei

MEXICAN BURRITO

2 PORȚII | PREPARARE: 30 DE MINUTE

2 cartofi medii
2 foi tortilla
100 g cârnați de porc cu chilli
2 ouă
100 g brânză rasă
1 lingură unt
sare și piper, după gust

Tai cartofii pai și îi prăjești în baie de ulei, apoi îi lași la scurs pe un șervet absorbant.
Într-o tigaie pui la încins jumătate de lingură de unt, apoi călești cârnații în unt circa
5-7 minute, până se rumenesc. Dai deoparte și între timp bați ouăle.
Pui la foc restul de unt, torni ouăle și începi să amesteci cu o spatulă până când oul se face scrob.
Potrivești de sare și piper și dai deoparte.

Încălzești foile de tortilla la microunde câteva secunde sau într-o tigaie de clătite la foc mic,
pe ambele părți, până când foile devin calde și ușor de pliat. Într-un bol, amesteci ușor
cartofii prăjiți cu carnea din cârnați, ouăle bătute, brânza rasă, cât să se combine aromele
și condimentezi după gust.


Împarți amestecul în două și îl pui pe fiecare foaie de tortilla.
Rulezi și împachetezi la capete. Poți servi ca atare sau cu diverse sosuri.