1. home
  2. Implicare socială
  3. Risipa alimentară

Risipa alimentară

La PENNY Market monitorizăm îndeaproape performanța produselor alimentare și căutăm în permanență soluții de prevenire a pierderilor. Ne angajăm mai departe să fim transparenți față de clienții noștri cu privire la realizările noastre în materie de risipă alimentară.


Ne-am angajat să reducem risipa alimentară prin îmbunătățirea operațiunilor noastre și prin sprijinirea clienților și furnizorilor noștri în gestionarea mai eficientă a propriilor resurse alimentare.


Am analizat cauzele de producere a deșeurilor alimentare în operațiunile interne și în lanțul nostru de aprovizionare și avem mai multe puncte care duc la găsirea unor soluții.


Acordăm atenție îmbunătățirii continue a sistemelor de prognoză și comandă, ceea ce a perfecționat capacitatea de a aloca cantitatea potrivită de stocuri pentru fiecare magazin PENNY Market.


În mod inevitabil, ca retailer de alimente predominant proaspete, cu un accent puternic pe disponibilitate, ne confruntăm cu provocări unice în abordarea surplusului alimentar din magazinele noastre.


Un mod în care ne adresăm este prin programul nostru de redresare (reducerea prețurilor pentru clienți), care este disponibil în toate magazinele noastre.


Toate produsele care se apropie de expirare beneficiază de reduceri suplimentare pentru a maximiza potențialul nostru de vânzare. Acest proces elimina în mod constant mare parte din produsele care altfel ar fi fost aruncate.