1. home
  2. Un nou magazin PENNY la Însurăței, județul Brăila

Un nou magazin PENNY la Însurăței, județul Brăila

PENNY, unul dintre cei mai activi retaileri din România, își continuă planul de extindere prin deschiderea unui nou magazin în orașul Însurăței, județul Brăila.


Magazinul PENNY din Însurăței, județul Brăila, de pe Șoseaua Brăilei, nr. 16-16A, are o suprafață de vânzare de 860.10 mp. Acesta dispune de 69 de locuri de parcare neexclusive, dintre care 3 locuri sunt pentru persoanele cu dizabilități.


Clienții care vor vizita magazinul din Însurăței se vor bucura de un design modern și accesibil, care reflectă evoluția strategică a retailerului PENNY în România. Aceasta se concentrează, printre altele, pe crearea unei experiențe cât mai plăcute pentru clienți și pe dezvoltarea portofoliului de produse 3RO.

În ceea ce privește sesiunea de cumpărături, noul PENNY înseamnă o zonă extinsă pentru produse proaspete, o semnalizare mult mai vizibilă a promoțiilor și a principalelor categorii de alimente, precum și o varietate de produse ready to eat, semipreparate, refrigerate sau congelate, potrivite pentru un stil de viață alert și mereu în mișcare.


PENNY Punct reprezintă evoluția strategică a Penny Market în România și este structurată în șapte piloni cheie: experiență îmbunătățită în magazine, expansiune, produse românești, oameni, digitalizare, sustenabilitate și comunicare integrată.


Despre PENNY

PENNY este conceptul de succes al grupului german REWE și unul dintre cei mai activi retaileri din România, cu primul magazin deschis pe piața locală în anul 2005. Întreaga rețea este deservită de patru centre logistice situate în localitățile Ștefăneștii de Jos, Turda, Bacău și Filiași. În prezent, rețeaua PENNY în România este alcătuită din 337 magazine la nivel național și o echipă dedicată formată din peste 5.800 de angajați.


PENNY se află printre organizațiile de top care au primit titulatura de Angajator de Top (Top Employer) 2023 în România. Certificarea de Angajator de Top reflectă grija și angajamentul pentru echipă și performanțele în practicile de resurse umane.


Pentru mai multe detalii despre companie, accesati website-ul oficial https://www.penny.ro/


Contact presă

Irina Butnaru, Corporate Communications Manager, PENNY | REWE România, presa@penny.ro