1. home
  2. PENNY | Arhiva reviste "Cu PENNY la masa"

Cu PENNY la masa de toamnă!
2023

Revista "Cu PENNY la masa" ediția de toamnă 2023 este sursa ta de inspirație. Te așteaptă rețete, articole și trucuri pentru o toamnă plină de preparate delicioase! Primești revista cadou la cumpărături de minim 100 de lei sau o poți achiziționa direct cu numai 5,99 lei în perioada 20 septembrie – 31 octombrie 2023.



După ce ai gustat din plin vacanța, cu miros de sare și mare ori cu aroma de conifere și munte sau, în caz că nu ai plecat decât undeva la țară, te-ai bucurat de cântecul cicadelor și de albastrul cerului în zile arse de soare, ei bine, iată că toamna și-a intrat în drepturi, cu bunătățile și ispitele ei.

Odata cu începerea școlii și revenirea la serviciu, timpul petrecut în bucătărie parcă intră la apă. De aceea poți miza pe cele 10 rețete gata în 30 de minute, care te vor ajuta să ieși din impas. Mai mult, ți-am pregătit de această dată și câteva sugestii echilibrate nutrițional, pentru caserola cu mâncare pe care poți s-o prepari din vreme, atât pentru serviciu, cât și pentru școală. 


Și dacă tot am pomenit de școală, la rubrica școala de bucătărit, ai ocazia să te apuci pentru prima dată de zacuscă, pas cu pas. Ai pe alese mai multe sortimente, dupa cum ți-or fi  pofta și răbdarea. În plus, ai la îndemâna și cele mai populare conserve de sezon, așa că nu-ți ramâne decât să pregătești borcanele. Sau sticlele, căci îți propunem și delicioase băuturi de toamnă. Pentru cei care fac sport sau pentru suporterii celor care se înscriu în cluburile sportive, am pregatit o mulțime de pagini cu informații utile pe care le găsești și pe site-ul penny.ro, dar și cu rețete pentru un plus de energie.

Și cum mierea toamnei își revarsă culorile prin piețe, profită din plin de prezența dovleacului, a strugurilor și prunelor, ca să-ți parfumezi bucătăria cu aroma prăjiturilor. Și fiindcă toamna copiii sunt nerăbdători să sărbătorească Halloween-ul, le poți intra în voie provocându-i să te ajute în bucătărie la prepararea surprizelor monstruoase, pe care le găsești la rubrica noastră dedicată acestei sărbători. 


Nu uita nici de meciurile tale preferate și susține-i pe sportivii români, pregătind ceva specific țărilor cu care aceștia joacă. E o dovadă de fair-play, fie el și gurmand. Fii așadar un suporter perfect cu PENNY la masa!


Rezolvare sudoku.
Rezolvare integramă.

Plăcintă cu carne

Bruschete cu ciuperci

Plăcintă cu prune

Cu PENNY la masa de vară!
2023



Te-ai frământat plămădind tot felul de scenarii, ai mixat la mare viteză griji și speranțe, ai fost poate prins într-un carusel de emoții, mai ales dacă ai trecut prin iureșul unor examene, dar iată că vara s-a instalat în cele din urmă și toate gândurile se îndreaptă acum spre o bine-meritată vacanță.

 Cum nu-i vreme de zăbovit prin bucătărie, îți dăm o mână de ajutor cu o ediție specială de vară, care să te inspire în meniul zilnic, fără mari bătăi de cap. Dacă vrei ceva rapid, poți opta pentru una dintre cele 10 rețete gata în 30 de minute, fie că te gândești la ceva dulce, fie la felul principal. Totodată, ai pe alese propuneri de mic-dejun, ca să-ți faci plinul de energie încă de la primele ore ale zilei. Și pentru că vara înseamnă mai ales plajă și soare, ai la îndemână rețete ușoare, prietene cu silueta și preparate din ingredientele noastre MyBIO. 


Nu lipsesc, bineînțeles, sugestiile pentru o ieșire în natură împreună cu prietenii sau familia. E momentul perfect să încerci mâncărurile pregătite de chef Alex Petricean, cel cu care am stat la povești în acest număr și care aduce în prim-plan Memoria gustului de vară, împărtășind din secretele lui pentru gătirea unor rețete la foc deschis, pe malul unei ape sau oriunde găsești un petic de relaxare. Firește, ai la îndemână în acest număr și tot felul de rețete delicioase numai bune de încercat pe grătar.


La Școala de bucătărit, ai ocazia să înveți să faci pas cu pas un risotto ca la carte, după rețeta originală, pe care o poți adapta după bunul plac. În plus, poți preda ștafeta și scufia de bucătar copiilor, care abia așteaptă să-și etaleze talentele. Noi venim cu sugestiile, tu te vei bucura de rezultat.


Și cum nu e vară în care să nu vrei să te răcorești cu ceva bun, am pus deoparte pentru tine bunătăți cu înghețată și câteva cocktailuri grozave, asortate la un desert fin cu fructe de sezon.


Iar fiindcă trebuie să avem grijă de natură mai mult decât oricând, oriunde mergi în vacanță ia cu tine și sfaturile noastre pentru un mediu sustenabil. Numai așa vom putea prelungi savoarea verii și ne vom putea bucura de orice moment, mai aproape sau mai departe de casă, cu PENNY la masă!



Aici rezolvarea sudoku.

Aici rezolvarea integramei.

Burgeri de vită

Porumb copt

Banana Split

Cu PENNY la masa de primăvară!
2023



Știm că zilele sunt complicate, iar anii din urmă au fost tot mai provocatori...Ca să sfidezi trecerea rapidă a timpului, îți oferim și în acest număr 10 rețete gata în 30 de minute, ca să poți petrece mai multă vreme cu cei care îți sunt dragi sau să te ocupi și de alte lucruri care îți fac plăcere.

Dacă iarna a fost blândă, sperăm ca nici primăvara să nu se lase mai prejos și să fie sprințară, veselă și colorată. Avem nevoie de optimism, avem nevoie de reînnoire, de un gând pozitiv, o privire caldă și o vorbă bună. Știm că zilele sunt complicate, iar anii din urmă au fost tot mai provocatori...


Ca să sfidezi trecerea rapidă a timpului, îți oferim și în acest număr 10 rețete gata în 30 de minute, ca să poți petrece mai multă vreme cu cei care îți sunt dragi sau să te ocupi și de alte lucruri care îți fac plăcere. Și pentru că tot am amintit de provocările ultimilor ani, chiar dacă nici acesta nu se arată neapărat roz, îl putem colora noi. Ți-am pregătit în acest scop câteva rețete cu buget redus, ca să uiți de grija zilei de mâine, și o mulțime de preparate colorate, cu legume proaspete de sezon. Mizează așadar pe verde, pentru un supliment de sănătate.


 Ai în plus câteva propuneri delicioase de salate de primăvară, care pot deveni favoritele tale. Mai mult, gătitul se poate transforma într-o joacă de copil, dacă ai poftă de distracție în familie. Îți venim în întâmpinare cu câteva rețete pentru copii și îți propunem să-ți ajuți prichindelul să se transforme într-un mic chef. 


Și dacă tot vorbim de culoare și de activități la care să participe întreaga familie, ei bine, decorațiunile pentru Paști, de la vopsitul ouălor la împodobirea casei, pot constitui motivul perfect pentru zâmbete și voie bună. La Școala de bucătărit ai de data asta cea mai simplă metodă de a face perfect ouă poșate, pe care le poți combina cu o mulțime de ingrediente pentru o gustare de neuitat, iar ca să te bucuri tot anul de aromele primăverii, îți punem la dispoziție câteva sugestii de băuturi de sezon.


Și pentru că această ediție e una festivă, îți propunem să încerci rețetele speciale pentru Paști, de la aperitive la feluri principale și deserturi, care vor fi cu siguranță apreciate de toți. Pe lângă ouă roșii, poți ciocni și un pahar cu băuturi preparate în casă, cu sau fără alcool. Să ai o primăvară minunată și un Paște fericit cu PENNY la masă!


Aici rezolvarea sudoku.

Aici rezolvarea integramei.

Clătite cu spanac și ouă poșate

Batonașe de curcan

Ouă Benedict

Cu PENNY la masa de iarnă!
2022



Iarna este anotimpul în care ne adunăm la povești cu mic, cu mare în cel mai cald și aromat loc al casei, bucătăria, locul unde se pregătesc minuni care mai de care, cât ai bate din palme. Timpul pare tot mai zgârcit cu tine? Nu-i bai: avem ca de obicei 10 rețete gata în 30 de minute, pe care le poți încerca ori de câte ori ești pe fugă și în pană de imaginație.

Și cum trăim vremuri care ne provoacă să strângem cureaua sau să economisim energia, ai și cateva propuneri de mâncăruri pe care să le prepari cu ce ai prin frigider sau la îndemână în casă, fără să mai fie nevoie să ieși mereu la cumpărături. Vrei să mai reduci din cheltuieli? La rubrica Un ingredient, 4 rețete am ales pentru tine câteva minunății cu cartofi – aliment și sățios, și ieftin, și delicios. E frig? Încălzește-te cu una dintre sănătoasele supe & ciorbe de sezon.


Te-ai întrebat vreodată de unde vine o rețetă? Cum a ajuns un anume ingredient de nelipsit în mai multe bucătării ale lumii? Istoria culinară ne arată că rețetele circulă, adăugite, personalizate, fără granițe și fără limite, dintr-o țară în alta, dintr-o regiune în alta, dintr-un oraș în altul, dintr-o comunitate în alta, de la o familie la alta, din generație în generație. 


Ce e autentic? Ce e tradițional? Ei bine, există întotdeauna și un specific dat de gusturile locale, de tendințe, de vremuri. Producătorii noștri locali ne răspund la întrebări și ne dezvăluie câteva din secretele lor. Altminteri, ceea ce dă specificul culinar al unei zone poate fi preferința pentru un anume aliment, alteori domină un condiment sau o aromă care e pe gustul tuturor celor dintr-un anumit spațiu, iar uneori diferă modul de preparare. 


Și, ca în fiecare număr, de astă dată poți învăța la Școala de bucătărit cum să faci cea mai bună mămăligă și câte feluri apetisante poți prepara din ea. Mai mult decât atât, în această ediție ai la dispoziție cele mai savuroase rețete pentru Crăciun și Revelion, de la aperitive la feluri principale și deserturi pe măsura celor mai frumoase sărbători ale anului. Unde mai pui că poți ciocni și un pahar cu delicioase băuturi de sezon


Nu ne mai rămâne decât să-ți urăm un An Nou fantastic și sărbători de poveste cu PENNY la masă!

Aici rezolvarea sudoku.

Aici rezolvarea integramei.


Chiftele din cartofi cu usturoi

Clatite cu carne în sos

Salată cu ciuperci și maioneză

Cu PENNY la masa de toamnă!
2022

Deși poate că mai ai încă în urechi ecourile valurilor care se sparg la țărm sau mai simți în tălpi mângâierea fină a nisipului, deși încă mai tragi de visul de a te trezi dimineața în aer curat de munte sau având sub ochi albastrul lucind al unei ape, ei bine, toamna te trage de mânecă și-ți amintește că a sosit timpul să sune iar clopoțelul.

Da, venirea toamnei marchează totodată și începutul unui nou an școlar. Prin urmare, pe lângă obișnuitele 10 rețete gata în 30 de minute, pe care le poți prepara când ești în pană de timp sau de inspirație, dar și pentru un mic dejun delicios, ți-am pregătit și câteva sugestii, adunate sub titlul: Pachețelul de la școală. 


În plus, citește și care sunt cele mai bune alimente pentru școlari, ca să știi cum să-ți ajuți copiii să facă față noilor provocări. Și fiindcă toamna, după o binemeritată vacanță, cu toții revenim la serviciu cu forțe proaspete, cu mai multă energie și cu dorința de schimbare în bine, am adunat pentru tine cele mai savuroase rețete cu legume și fructe, din fiecare regiune a țării, ca să celebrăm cum se cuvine Sărbătoarea recoltei. 


Așa cum te-am obișnuit, la Școala de bucătărit, poți descoperi de data aceasta cum să prepari pas cu pas sosul béchamel, pe care să-l asociezi cu diferite mâncăruri, după bunul plac. Mai mult decât atât, vei descoperi în această ediție și o mulțime de propuneri pentru deserturi de sezon, îmbogățite cu fructe de pădure, dovleac, prune sau struguri. 


Și asta nu e tot, căci nu e zi pe care să n-o poți transforma în sărbătoare când ai în casă o licoare parfumată, cu alcool sau fără, fie că e vorba de un pahar de afinată, fie de un cidru fierbinte. Găsești rețetele la rubrica Băuturi de sezon, iar la secțiunea Un ingredient, 4 rețete te poți bucura de aroma inconfundabilă a vinetelor.


Și pentru că orice revenire la muncă sau la școală presupune nu doar multe activități, ci și mai multă energie, îți amintim că adesea o găsești în alimentele cu care te hrănești. Prin urmare, bucură-te de forțe proaspete pentru cât mai multe realizări, cu PENNY la masă!



Aici rezolvarea integramei.

Frittelle din dovlecei cu sos de castraveţi

Creveţi în sos de usturoi și smântână

Pui cu mozzarella și sos de roșii

Cu PENNY la masa de vară!
2022

Vacanța a început deja de ceva vreme pentru copii, iar gândurile tale sunt cu siguranță la destinațiile pe care vrei să le vezi sau pe care le-ai vazut și le duci deja dorul.

Iunie a fost spectaculos de caldă, iar lunile care urmează stau sub semnul soarelui și al ploilor scurte, răcoritoare. Cum e tot mai greu să zăbovești prin bucătărie, ți-am pregătit un număr cu rețete ușoare, care nu necesită deschiderea cuptorului, ba multe dintre ele nu cer nici aprinderea focului. Sau, dacă tot îl aprinzi, atunci să fie vorba de grătar, la umbră, în curte, în camping sau în natură.



Așa cum știi, ai la îndemână 10 rețete gata în 30 de minute, din care poți alege un desert răcoros sau o salată sațioasă și numai bună pentru dietă. Ca să te inspiri în meniul zilnic, dar și ca să te plimbăm cu gândul prin cele mai iubite destinații de vacanță, îți propunem în acest număr la rubrica “Tu ce mai gătești??”, o mulțime de rețete din bucătăria lumii. La școala

de bucătărit, ai indicații despre cum să prepari pas cu pas diverse sosuri (dressinguri pentru salate) numai bune de încercat.


Nu lipsesc din revista nici grătarele pe care le-am amintit deja, înghețatele răcoritoare și deserturile cu fructe de sezon. Vei descoperi, de asemenea, câteva sugestii de băuturi, pentru a te răcori oricând îți poftește inima cu un pahar îmbătat cu aromele verii. În plus, ai parte și de opiniile unor specialiști ai vinului în rubrica “Vizită la cramă”.


 Și pentru că, oricât de grele ar fi vremurile, nimic nu se compară cu momente de relaxare pe care le trăiești în vacanță, fie ea și petrecută în oraș, bucură-te de tot ce-ți oferă clipa, savurează o mâncare ușoară sau un pahar de vară, afară sau în casă, cu penny la masă!

Ardei grași umpluți cu brânză

Salată de pepene verde

Clătite cu nuci și miere

Cu PENNY la masa de primăvară!
2022

A venit momentul să ne lepădăm de hainele grele ale iernii, să ne scuturăm de gândurile mohorâte, de amintirile urâte din pandemie și să ne uităm cu încredere și speranță la zilele care vin.

Uneori lumea în care trăim ne rezervă surprize nu din cele mai plăcute și dintr-o dată învățăm cât de important e să apreciem cele mai simple daruri pe care le avem: sănătatea și pacea. Dar din aceste lecții trebuie să ieșim învingători, mai hotărâți în drumul nostru, mai înțelepți, mai buni și mai atenți cu semenii noștri. Pentru asta e nevoie sa îmbrățișăm schimbarea care ne face bine, indiferent câte eforturi ar presupune. 


De aceea îți venim în ajutor, în aceasta ediție, cu propuneri pentru un stil de viață sănătos, cu rețete speciale pentru dietă, care să te ajute să topești kilogramele, fie că optezi pentru o cură de detoxificare sau pentru una bazată pe proteine. În plus, am cules informații și despre cele mai eficiente alimente în lupta cu kilogramele, ca să știi ce să pui pe lista de cumpărături. Nu lipsesc, așa cum te-ai obișnuit, nici cele 10 rețete gata în 30 de minute, care sunt bazate de această dată nu doar pe timpul scurt de preparare, ci și pe ingrediente de sezon. 


Pentru iubitorii sportului, avem acum rubrica ”Fotbal pe pâine”,cu câteva rețete internaționale numai bune de savurat înainte de meci. Iar daca ești începătoare în ale gătitului, la școala de bucătărit îți spunem cum să faci cu mâinile tale maioneză. Mai mult, în rubrica ”Un ingredient, patru rețete”, avem de astă dată preparate cu unt, care pot deveni rapid favoritele familiei tale. 


Și fiindcă Învierea e cea mai importantă sărbătoare a primăverii, ai în această ediție o mulțime de rețete speciale pentru Masa de Paști, fie că e vorba de pască, de tehnicile de decorare a ouălor sau de delicii sărate ori dulci. Savurează-le pe toate măcar din priviri și hai să ciocnim un ou roșu în speranța unei lumi mai bune, care începe cu fiecare dintre noi. Să ne bucurăm așadar de bucate, de sănătate și de pace cu PENNY la masă!



Aici poți vedea rezolvarea integramei.
Aici poți vedea rezolvarea sudoku.

Și nu uitați, revista Cu PENNY la masă se găsește în toate magazinele PENNY din țară.

Pui cu brocoli

Clătite cu brânză și mărar

Chiftele grecești cu sos

Cu PENNY la masa de iarnă!
2021

Iată-ne ajunși la final de an, când începem să numărăm ce am reușit să realizam și ce nu, ce eforturi și ce sacrificii am făcut, cum și dacă ne-am pus în aplicare planurile și ce am dus la bun sfârșit. Și o să tragem linie acum și o să spunem vorba aceea din popor, întru câtva mucalită, dar tare potrivită: cele bune să se adune, cele rele să se spele.

Da, e timpul să ne mutăm gândurile către un nou an, în care intrăm cu un bagaj mare de speranțe, cu o desagă plină de dorințe și cu un sac de visuri care așteaptă sa se întrupeze în realitate. E momentul în care vrei să fii alături de familie sau de cei dragi ție, momentul în care vrei să fii lângă cei pe care îi simți aproape chiar și când sunt departe. 


De aceea ți-am pregatit, în mod special, în această ediție o mulțime de rețete din bucătăria românească, cu preparate din Bucovina sau Moldova, Banat, Ardeal, Muntenia sau Dobrogea, ca să-ți alungi poftele și să alini dorul de cei pe care i-ai lasat în urmă. Și dacă nu prea ai vreme de stat în bucătărie, poți face rapid minuni din cele 10 rețete în 30 de minute, pentru toate gusturile și pe măsura oricărui buzunar, cu ingrediente marcă proprie, cum sunt: Hanul Boieresc, Penny., Boni etc. 


Și dacă vrei să o iei pas cu pas, la Școala de bucătărit te întâmpinăm de data asta cu rețeta de bază pentru cârnați, pe care poți să-i prepari de acum cu mâinile tale și să-i folosești de minune în diverse alte rețete, după cum te poartă imaginația. În rubrica Un ingredient, patru rețete, îți dăm întâlnire cu patru feluri în care să gatești orezul, de să te lingi pe degete.

Și fiindcă e final de an, nu putem să nu celebrăm cum se cuvine Craciunul și Revelionul, cu preparate tradiționale, dar și inedite pentru Masa de Sărbatori, mici minuni încununate de deserturi festive pe măsură și de o băutură grozavă făcută în casă. Nu-ți rămâne decât să alegi dacă vrei să fie caldă sau rece. 


Cum e momentul în care se pun dorințe, nu uita să fii cu gândul și la cei care au mai puțin decât tine și învață să nu risipești. Să ne revedem așadar bucuroși și sănătoși și la anul cu PENNY la masă!


Aici poți vedea rezolvarea integramei.
Aici poți vedea rezolvarea
sudoku.

Și nu uitați, revista Cu PENNY la masă se găsește în toate magazinele PENNY din țară.

Prăjitură cu ciocolată

Tigaie cu cartofi și bacon

Vită cu vin roșu

Cu PENNY la masa de toamnă!
2021

Cum vara asta a fost una dintre cele mai fierbinți, parcă altfel am așteptat toamna, cu ploile sau cu lumina ei mieriu-aurie, cu strugurii pârguiți și gutuile parfumate. Dar, dincolo de toate, mirosul înnebunitor de vinete coapte care ne îmbrățișează de pretutindeni, aroma prunelor care mormăie neodihnite în ceaunul cu magiun și gustul murăturilor puse în casă fac splendoarea acestui anotimp mai intimă și mai tihnită.

Da, e toamnă și e sezonul zacuștelor de tot felul, al murăturilor, sosurilor, gemurilor și dulcețurilor. Nu ai pus niciodată conserve? Nu-i bai, e momentul să începi acum, căci asta-i tema acestui număr și e una generoasă, cu tot felul de provocări, simple sau mai sofisticate, dar toate de neuitat: niciodată nu-i ca prima dată! Și ca să-ți fie mai ușor, te ajutăm în bucătărie inspirându-te de data asta cu rețete pentru cină, la care poți folosi o mulțime de ingrediente marca PENNY ori bunătățile de la Hanul Boieresc. Pentru cei mici, dar și pentru momentele în care ești în criză de timp și în pană de inspirație, am pregătit noi rețete de pizza, felul de mâncare apreciat de toată suflarea.



Ai la dispoziție multe și felurite rețete și la rubrica "Tu ce mai gătești?", unde găsești preparate pentru toate gusturile și pe măsura oricărui buzunar. Iar dacă ești în pană de timp sau ești proaspăt student, nu ezita să apelezi la produsele PENNY Ready, care te așteaptă în magazine cu bunătăți gata preparate, numai bune de pus pe masă. "La Școala de bucătărit" te întâmpinăm, pas cu pas, cu un pandișpan pufos de să-ți lase gura apă și cu variante de sezon ale acestui desert popular și ușor de făcut, iar la rubrica "Un ingredient, patru rețete", ai bunătăți cu dovleac copt.



Nu putem să nu profităm de belșugul toamnei și când vine vorba de o băutură energizantă: ți-am pregătit așadar cele mai apetisante rețete de smoothie, așa încât nu-ți rămâne decât să le încerci pe cele care îți fac cu ochiul sau, cel mai bine, pe toate, pe rând.


 Și fiindcă toamna se culeg roadele, nu uita să fii cumpătat cu ce-ți oferă pământul. Ai în revistă și câteva trucuri care te ajută să nu risipești mâncarea. Așadar bucură-te din plin de belșugul toamnei cu" PENNY la masă! "


Aici poți vedea rezolvarea integramei.
Aici poți vedea rezolvarea
sudoku.

Și nu uitați, revista Cu PENNY la masă se găsește în toate magazinele PENNY din țară.

Batoane cu miere și cereale

Griș cu lapte și dulceaţă

Pizza cu mozarella și ciuperci

Cu PENNY la masa de vară!
2021

Dacă până acum te-ai obișnuit să ne citești de Crăciun și de Paști, iată că de data asta ai parte de o surpriză: un număr special, cu toate ingredientele pentru o vară reușită! 

În toate rețetele din revista noastră, vei întâlni produsele mărcilor proprii, fie că este vorba despre lactatele BONI ori brânzeturile COLIBA CIOBĂNAȘULUI, fie despre cele populare, marca PENNY., ori despre bunătățile de la HANUL BOIERESC, MEȘTERUL MĂCELAR, fie de produse internaționale precum cele de la SAN FABIO și GRAN MARE.

Ai la îndemână și în acest număr o mulțime de sugestii pentru micul dejun sau răspunsuri la întrebarea "Tu ce mai gătești"? Iar fiindcă visezi la vacanță, ți-am adus mai aproape miresmele și gusturile din Italia, Grecia, Franța și Turcia. Totodată, îți venim în întâmpinare cu rețete numai bune în zilele toride, precum 4 supe răcoritoare sau 4 salate de vară. Și tot pentru a ține departe canicula îți arătăm la "Școala de bucătărit" cum poți face înghețată acasă, iar la rubrica "Un ingredient, patru rețete", ți-am pregătit la alegere deserturi delicioase cu pepene verde.



Fiindcă vara e sezonul fructelor și legumelor de tot felul, îți propunem să stai mai puțin în bucătărie și să ieși în natură la un grătar la iarbă verde: ai toate rețetele de care ai nevoie, de la burgeri și mititei la porumb, brânză și legume, acompaniate de sosuri apetisante, în rubrica specială "La grătar". Pentru desert alege una sau mai multe dintre rețetele fără coacere. Le poți prepara rapid, de azi pe mâine, așa încât în ziua următoare doar le iei cu tine la pachet în drumeție. Și pentru că mișcarea cere un plus de energie, îți spunem și ce anume te ajută să-ți faci plinul.



Bucură-te așadar de o ieșire cu familia în natură, de puțină mișcare și raze de soare cu PENNY. la masă!

Mai jos, ți-am pregatit și doua rețete, rapide și gustoase. Acestea sunt doar un mic exemplu din ce puteți găsi în materialul nostru. Poftă bună!

Și nu uitați, revista Cu PENNY la masă se găsește în toate magazinele PENNY din țară.

Cu PENNY la masa de Paște!
2021

Chiar și în vreme de pandemie, speranța începe să dea din coate, așa că ne facem planuri, visăm optimist și mai colorat, iar realitatea ni se pare mai blândă.

Pentru că primăvara înseamnă schimbare, în acest număr ai multe rețete prietene cu silueta. Bazate pe verdețuri, trufandale și crudități de sezon, ele îți asigură o mare parte din necesarul zilnic de vitamine. Ca să faci loc de mai bine, descoperă trucuri simple ca să nu irosești mâncarea, precum și ponturi despre cum să păstrezi alimentele proaspete.

 Printr-un efort colectiv susținut, risipa poate să devină curând un arhaism. În toate rubricile revistei noastre, te vei întâlni cu ingrediente marca PENNY. sau cu produse de cea mai bună calitate de la Hanul Boieresc. Lactatele BONI și deliciile de la San Fabio pot completa oricând lista ta de cumpărături. Și în acest număr îți venim în ajutor cu o mulțime de răspunsuri la întrebarea Tu ce mai gătești? În plus, ai 4 rețete de supe verzi, perfecte pentru detox.

 Încearcă-le pe toate! Verde este și culoarea rubricii Școala de bucătărit, unde poți învăța pas cu pas să faci un sos pesto ca la carte. Și tot pe verde rămânem și la Un ingredient, patru rețete, unde spanacul joacă rolul principal. Pentru sărbătoarea Învierii, întâmpină-ți musafirii cu ouă colorate și cu bunătățile de la rubrica Masa de Paști. Ai de ales între preparate pascale cu miel sau iepure, dar și cu pui, curcan, porc sau vită, toate combinate cu sosuri aromate ori garnituri de primăvară, completate de deserturi pe măsură.

De asemenea, pentru a împleti relaxarea cu gatitul, ți-am pregatit și doua joculețe.

Poți găsi rezolvarile sudoku din revistă aici .

Aici rezolvarea integramei.

Mai jos, ți-am pregatit și doua rețete, rapide și gustoase. Acestea sunt doar un mic exemplu din ce puteți găsi in materialul nostru. Pofta buna!


Și nu uitați, revista Cu PENNY la masă se găsește începând de vineri, 26.03.2021 în toate magazinele PENNY din țară.


Cu PENNY la masa de Craciun!

Nu ne mai rămâne decât sa-ți urăm și de data asta: poftă bună, cu Cu PENNY la masă ! Și nu uita: zâmbește! Zâmbetul se citește în ochi și când porți masca. 


Răsfoiește revista aici!

Cu toate că, de aproape un an, lumea a luat-o razna, iar lucrurile nu se mai înscriu în ceea ce ne-am obișnuit să numim normalitate, ne străduim să ne fim aproape unii de ceilalți, să fim mai înțelegători și să facem din lume un loc mai bun.
Iată de ce, în ciuda tuturor piedicilor, suntem alături de tine cu o nouă revistă dedicată Sărbătorilor de iarnă. Începe așadar prin a-ți descreți fruntea și zâmbește. Asta ar trebui să fie prima regulă a zilei: zâmbetul. Cu sau fără mască, zâmbetul se citește în ochi.
În această ediție, îți punem dinainte o mulțime de bunătăți de făcut în orice zi a săptămânii, dar și preparate specifice sărbătorilor.

Pentru momentele în care programul tău e încărcat, iar graba nu-ți permite să zăbovești prea mult în bucătărie ai la îndemână secțiunea cu rețete gata în 30 de minute. Vrei doar ceva cald? Încearcă una dintre supele-cremă pe care ți le prezentăm sau o gustare cu bacon. Ca zilele să nu mai semene atât de mult una cu alta, iar viața să capete luciul normalității, după care tânjim deja de luni întregi, îți venim în ajutor cu o mulțime de propuneri cu care sa-ți vrăjești familia, în secțiunea Tu ce mai gătești? Fă-le pe rând pe toate, căci nu e complicat și merită.

Și pentru că de regulă la cină se adună toată lumea la masă, ți-am pregătit niște rețete aparte pentru acest moment special. Vrei ceva bun sau ții să le oferi copiilor un desert care să nu conțină ingrediente ascunse? Ne-am gândit și la asta! Ai la alegere câteva deserturi calde numai bune să dezghețe spiritele și să aducă zâmbetele pe fața celor dragi. Iar pentru că e iarnă, nu se poate să nu încerci într-un weekend măcar unul dintre felurile de pâine pe care ți le propunem sau o placintă aburindă, făcută ca la carte, urmând pas cu pas rețetele noastre.

Și pentru că Sărbătorile de iarnă sunt cele mai frumoase și mai așteptate din an, nu lăsa pandemia să le umbrească. Poți prepara în casă toate bunătățile la care visezi, chiar dacă nu ai mai încercat până acum să le faci cu mâna ta: de la cârnați, caltaboși și tobă la sarmale sau cozonaci, de la fursecuri și prăjituri cu fructe la mult-iubitele ișlere sau la tortul Albă ca Zăpada.