Descoperă revistele "Cu PENNY la masă"!

Revista Cu PENNY la masă, ediția de iarnă 2025, te așteaptă cu inspirație culinară pentru mesele îmbelșugate de sărbători. Găsești rețete savuroase și idei pentru cel mai festiv moment al anului. Primești revista cadou la casa de marcat, la prima cumpărătură cu PENNY Card, în perioada 19.11.2025 – 31.12.2025, în limita stocului disponibil.

De sărbători, toată lumea are loc la masa ta! Pentru iubitorii tradițiilor, am pregătit în această ediție a revistei cele mai populare rețete rustice, atât dulci, cât și sărate. În plus, ai la îndemână idei pentru masa de sărbători, preparate rapide și ușoare, care pot fi gata în 30 de minute, rețete speciale pentru copii și multe altele.


Intră și tu în spiritul Crăciunului! Amenajează casa, pregătește bradul, pune luminițele, apoi relaxează-te, un moment, cu ceva bun. Revista Cu PENNY la masă, ediția de iarnă 2025, te așteaptă în magazine să o descoperi și să te lași inspirat!


Rezolvare sudoku.

Rezolvare integramă.

Iată câteva dintre rețetele delicioase din acest număr al revistei!

Brânză cu nuci

Galetta cu cârnați și cartofi

Lichior de ouă fără alcool

Cu PENNY Card, surprizele și extra beneficiile sunt mereu la tine!



Cu PENNY Card, totul devine mai simplu!


Înregistrează-te online în doar câteva minute și gestionează-ți profilul direct din aplicație. Scanează cardul la casă pentru oferte exclusive, reduceri săptămânale și 10% reducere specială de ziua ta.


Scanează PENNY Card la cumpărături în perioada 19.11.2025 – 31.12.2025 și primești revista Cu PENNY la masă cadou!  




Ai nevoie de și mai multă inspirație? Încearcă rețetele de mai jos.
Pui cu ierburi și lămâie

8 PORȚII | PREGĂTIRE: 5 MINUTE | PREPARARE: 45 DE MINUTE




8 bucăți de carne de pui cu os (piept, pulpe) 

1 ceapă, tăiată sferturi

1 lămâie, tăiată felii

sucul de la ½ lămâie

60 ml ulei

4 căței de usturoi, zdrobiți

4 crenguțe de rozmarin

2 crenguțe de cimbru

1 legătură de pătrunjel, tocată mărunt

sare și piper, după gust




Preîncălzești cuptorul la 230° C. Într-un bol mare, amesteci bucățile de pui cu ceapa, uleiul, sucul și feliile de lămâie, usturoiul și ierburile. Pui sare și piper și amesteci bine, frecând carnea ușor carnea, ca să se îmbibe cu toate aromele. Transferi totul într-o tavă și dai la cuptor 45-50 de minute. Porționezi și servești.



Coroniță de Crăciun


8-10 PORȚII | PREGĂTIRE: 20 DE MINUTE | PREPARARE: 30 DE MINUTE



1 foaie (400 g) aluat de foitaj (rectangulară)

2 linguri muștar

100 g mozzarella, rasă

200 g cașcaval, ras

250 g șuncă de Praga

1 ou, bătut

1 fir de ceapă verde sau chives, tocat fin

1 lingură susan, pentru decor

gem de merișoare, opțional



Preîncălzești cuptorul la 200° C. Tapetezi o tavă cu hârtie de copt. Întinzi aluatul pe suprafața de lucru înfăinată, apoi îl transferi în tavă. Secționezi aluatul în cruce și apoi în diagonală, în centru, tăieturile trebuie să fie lungi de maximum 10 cm. Ungi suprafața rămasă nesecționată cu muștar, peste care pui mozzarella, șunca și cașcavalul. Presari ceapa verde, apoi îndoi capetele (sunt ca niște vârfuri de triunghi) tăiate spre tine și lipești de bază. Ungi cu ou bătut și presari susan. Dai tava la cuptor 30 de minute sau până când se rumenește frumos deasupra. Lași la răcorit, porționezi și servești ca atare sau cu gem de merișoare.