1. home
  2. PENNY | Descopera revista "Cu PENNY la masa"

Descoperă revistele Cu PENNY la masă!

Cu PENNY la masa de vară!
2024

Revista „Cu PENNY la masă” ediția vară 2024 este sursa ta de inspirație! Te așteaptă rețete, articole și trucuri pentru vară plină de preparate delicioase. Primești revista cadou la casa de marcat, exclusiv la prima cumpărătură efectuată cu cardul PENNY, din perioada 03.07.2024 - 13.08.2024, în limita stocului disponibil.

Vara, această simfonie a gusturilor!

A venit vacanța, cu surle și trâmbițe, iar curiozitatea și pofta de joacă a copiilor sunt de-a dreptul molipsitoare.

Iată de ce merită să le fii aproape, fie din postura de părinte, fie de bunic, unchi ori mătușă sau... pur și simplu! Ca să ai mai mult timp să te pui la mintea lor, alege ce-ți place dintre cele 10 rețete gata în 30 de minute și vei avea totodată parte de mâncăruri delicioase. Tot împreună cu cei mici poți să transformi bucătăria într-un atelier de gătit, unde să-i ispitești să-și dea frâu imaginației, preparând felurile pe care ți le propunem la rubrica Rețete pentru copii.

În plus, ca să-i convingi mai ușor să mănânce legume și fructe, colecționează figurinele din pluș din campania PENNY.

Și dacă ai acasă un mic fotbalist, prepară-i rețetele jucătorilor lui favoriți din rubrica Ce mănâncă un fotbalist? și urmăriți împreună meciurile echipei noastre.

Rezolvare sudoku.

Rezolvare integramă.

Iată doar câteva idei de rețete pe care le poți găsi în acest număr al revistei!

Ouă Benedict

Vită cu legume

Ovăz, banane și unt de arahide

Încă nu ai card PENNY? Creează unul digital simplu si rapid.



Înscrie-te în programul de loialitate, scanează cardul PENNY la cumpărături în perioada 03.07.2024 - 13.08.2024 și primești revista Cu PENNY la masă cadou! 

 

În plus, ai parte de beneficii și suprize: reduceri săptămânale, vouchere cadou, concursuri cu premii și multe altele.



Ai nevoie de și mai multă inspirație? Încearcă rețetele de mai jos.

Pui cu legume


2 PORȚII | PREGĂTIRE: 5 MINUTE | PREPARARE: 15 MINUTE




½ ceapă, tocată fin

2 bucăți piept de pui, tăiate cubulețe

2 linguri ulei Penny

1 cățel de usturoi, zdrobit

1 morcov, tocat mărunt

1 ardei gras roșu, tăiat cubulețe

sare și piper, după gust

1-2 linguri sos de soia

semințe de susan pentru decor



Încingi uleiul într-un wok. Adaugi morcovul, iar după 1 minut, pui ceapa, ardeiul și usturoiul și sotezi ușor. După 5 minute, adaugi puiul și potrivești de sare și piper. Lași la foc până când carnea se rumenește ușor pe toate părțile. Adaugi sosul de soia, amesteci, apoi închizi focul și decorezi (opțional) cu semințe de susan. Servești imediat.Ï

Galetă cu nectarine și îngheţată RIOS


4 - 6 PORȚII | PREGĂTIRE: 15 MINUTE | PREPARARE: 50 DE MINUTE | AȘTEPTARE: 30 DE MINUTE


250 g făină

4 linguri de zahăr brun

1 vârf de cuțit de sare

150 g unt rece Milkeria, tăiat cubulețe

3-4 linguri de lapte BONI de tot, rece

4 nectarine, fără samburi, tăiate felii pe sfert

zeamă de la 1 lămâie

1 linguriță esență de vanilie PENNY

1 lingură amindon de porumb

1 gălbenuș, pentru uns

400 g înghețată RIOS



Într-un bol, pui făină, 1 lingură de zahăr și sarea. Adaugi untul și mixezi până obții un aluat nisipos. Pui treptat laptele, până obții un aluat moale dar nelipicios, ușor de modelat. Acoperi cu folie alimentară și dai la rece cel puțin 30 de minute. 


Preîncălzești cuptorul la 180 C. Tapetezi o tavă cu hârtie de copt. Într-un bol, amesteci restul de zahăr cu zeamă de lămâie, vanilia și amidonul. Întinzi aluatul cu sucitorul până obții o foaie rotundă, groasă de 1 cm. Așezi foaia de aluat în tavă. Pui în mijlocul ei nectarinele, lăsând o margine de 2 cm, apoi aduni spre centru capetele aluatului. Torni peste nectarine siropul cu lămâie, ungi aluatul cu gălbenuș bătut și dai tavă la cuptor 50 de minute. Lași la răcit galeta, apoi servești cu câte 1-2 cupe de înghețată RIOS de ciocolată, de vanilie sau ce varianta preferi.