Descoperă revistele "Cu PENNY la masă"!

Revista Cu PENNY la masă, ediția de vară 2025, îți aduce inspirație culinară pentru sezonul cald! Descoperă rețete savuroase și trucuri care transformă zilele fierbinți în momente delicioase. Primește revista cadou la casa de marcat, la prima cumpărătură cu PENNY Card, în perioada 02.07.2025 - 12.08.2025, în limita stocului disponibil

Arome de vară, direct la masă!



Vara e aici, cu miros de vacanță și gust de… ceva bun! Noi venim cu 10 rețete gata în 30 de minute, idei haioase pentru gătit cu cei mici și deserturi cu fructe cât o zi liberă. Te ajutăm să faci înghețată acasă, să mixezi limonade fancy și să dai gust verii cu salate ușoare sau supe reci.


Încingi grătarul? Avem rețete și pentru asta! Și când nu mai știi ce să mai gătești, rubrica „Tu ce mai gătești?” îți sare-n ajutor. Așadar, cu aroma potrivită și rețeta perfectă, vara asta are gust apetisant.


Rezolvare sudoku.

Rezolvare integramă.

Descoperă câteva dintre rețetele delicioase din acest număr al revistei!

Cheesecake cu mure și ciocolată

Salată cu fructe de sezon și alcool

Limonadă
cu pepene

Cu PENNY Card, surprizele și extra beneficiile sunt mereu la tine!



Cu PENNY Card, totul devine mai simplu!


Înregistrează-te online în doar câteva minute și gestionează-ți profilul direct din aplicație. Scanează cardul la casă pentru oferte exclusive, reduceri săptămânale și 10% reducere specială de ziua ta.


Scanează PENNY Card la cumpărături în perioada 02.07.2025 - 12.08.2025 și primești revista Cu PENNY la masă cadou!  




Ai nevoie de și mai multă inspirație? Încearcă rețetele de mai jos.
Risotto cu roșii



4 porții | Pregătire: 5 minute | Preparare: 20 de minute



350 g orez

200 g roșii pasate

1 ceapă medie, tocată fin

4 linguri ulei

40 g unt

500 ml supă clară de legume

30 g parmezan ras

sare și piper, după gust

½ legătură pătrunjel sau busuioc, tocat mărunt


Încingi uleiul într-o cratiță, la foc mediu, adaugi untul și îl lași până se topește. Pui ceapa și o sotezi până devine translucidă. Adaugi orezul, micșorezi flacăra și îl lași 2-3 minute, amestecând continuu, până se înmoaie ușor. Pui roșiile pasate, amesteci, acoperi vasul și lași 2 minute. Torni apoi supa de legume, acoperi din nou și lași să fiarbă maximum 20 de minute (sau cât scrie pe ambalaj), până scade lichidul. Potrivești de sare și piper, adaugi parmezanul ras și verdeața, amesteci și oprești focul. Servești imediat.



Supă cu castraveți și iaurt




4 porții | Pregătire: 10 minute | Așteptare: 1 oră




300 g iaurt natural Boni

75 ml apă

3 castraveți cornișon

2 căței usturoi zdrobiți

2 linguri ulei de măsline

1 lingură miez de nucă

sare și piper, după gust

2 linguri verdeață tocată mărunt






Macini nucile. Cureți castraveții de coajă și îi tai cubulețe. Într-un bol, amesteci iaurtul cu apa. Adaugi nucile măcinate și usturoiul zdrobit, apoi uleiul, sarea și piperul, și omogenizezi bine. Adaugi și castraveții, amesteci și dai supa la frigider cel puțin o oră. O servești rece, cu mărăr tocat mărunt sau cu ce verdeață preferi.