Descoperă revistele Cu PENNY la masă!

Revista Cu PENNY la masă, ediția de iarnă 2024, îți aduce inspirație culinară pentru sezonul rece! Descoperă rețete savuroase și trucuri care transformă zilele friguroase în momente delicioase. Primește revista cadou la casa de marcat, la prima cumpărătură cu PENNY Card, în perioada 27.11.2024 - 31.12.2024, în limita stocului disponibil.

Imaginează-ți o seară de iarnă cu miros de prăjituri proaspăt coapte și un ceai fierbinte pe masă. În această ediție, povestea începe în bucătărie, acolo unde rețetele noastre rapide, gata în doar 30 de minute, transformă orice zi obișnuită într-o ocazie specială.


Dacă îți dorești ceva mai fresh, te provocăm să adaugi rucola în farfurie, explorând cele patru preparate din rubrica „Un ingredient, patru rețete”. Pentru cei mici, nimic nu se compară cu bucuria de a pregăti împreună prăjiturile lor preferate – momente de neuitat pentru întreaga familie!


La Școala de bucătărit te așteaptă o cremă de lămâie atât de aromată, încât o vei face din nou și din nou. Iar când gerul își face simțită prezența, încălzește-ți sufletul cu una dintre cele patru supe și ciorbe care te vor răsfăța cu arome bogate și îți vor aduce un zâmbet pe chip.


Și pentru că sărbătorile de iarnă sunt un prilej de răsfăț, am adunat cele mai rafinate deserturi și băuturi festive pentru masa ta. Fă-le parte din povevești și savurează-le alături de cei dragi!

Rezolvare sudoku.

Rezolvare integramă.

Descoperă câteva dintre rețetele delicioase din acest număr al revistei!

Ciocolată caldă

Pere în vin roșu

Sarmale de curcan

Cu PENNY Card, surprizele și extra beneficiile sunt mereu la tine!



Cu PENNY Card, totul devine mai simplu!


Înregistrează-te online în doar câteva minute și gestionează-ți profilul direct din aplicație. Scanează cardul la casă pentru oferte exclusive, reduceri săptămânale și 10% reducere specială de ziua ta.


Scanează PENNY Card la cumpărături în perioada 27.11.2024 - 31.12.2024 și primești revista Cu PENNY la masă cadou! 




Ai nevoie de și mai multă inspirație? Încearcă rețetele de mai jos.



Pastă de fasole cu migdale




4 PORȚII | PREGĂTIRE: 5 MINUTE | PREPARARE: 15 MINUTE




1 conservă de fasole

1-2 ouă fierte, tocate cubulețe

3 căței usturoi, zdrobiți

ulei, după gust (cam 100 ml, în reprize)

60 g miez de migdale PENNY sau nuci

prăjite, tocat grosier

¼ legătură mărar, tocat mărunt

¼ legătură pătrunjel, tocat mărunt

sare și piper, după gust





Pui în blender toate ingredientele și mixezi până obții o pastă omogenă (cât mai fină). Servești pe pâine prajită și ornat cu migdalele tocate.



Crostata cu cremă de lămâie


8-10 PORȚII | PREGĂTIRE: 20 DE MINUTE | PREPARARE: 45 DE MINUTE


300 g făină

2 ouă, bătute

100 g zahăr

1 vârf de cuțit de sare

coaja rasă de la 1 lămâie

3 linguri ulei

1 plic praf de copt PENNY

Pentru crema de lămâie:

4 gălbenușuri

140 g zahăr

coaja rasă de la 1 lămâie

80 ml suc de lămâie proaspăt stors

1 vârf de cuțit de sare

85 g unt moale, la temperatura camerei


Mai întâi, prepari crema de lămâie ca în rețeta de la pagina 48. Apoi, separat, într-un bol încăpător, pui făina, sarea, coaja rasă de lămâie, praful de copt și zahărul. Amesteci, adaugi ouăle bătute și uleiul, amesteci și începi apoi să frămânți cu mâinile până obții un aluat omogen, elastic și ușor de modelat, care nu se lipește de degete. Faci o bilă, o învelești în folie și dai aluatul la frigider 30 de minute. Preîncălzești cuptorul la 170° C. Scoți aluatul din frigider și, cu un sucitor, îl întinzi într-o foaie rotundă, de mărimea formei de tartă, păstrând la frigider un pic din aluat pentru grilajul-decor. Așezi aluatul în tavă, acoperind și marginile și eliminând excesul, pe care îl unești cu cel păstrat la frigider. Înțepi cu furculița din loc în loc fundul tartei, apoi torni crema de lămâie. Scoți aluatul pus la păstrare la rece și întinzi o nouă foaie, din care decupezi benzi de 4 mm, pe care le așezi în formă de grilaj deasupra cremei. Dai tava la cuptor 40-45 de minute, până când crusta devine aurie. Lași tarta la răcit, apoi o porționezi și servești.