1. home
  2. PENNY | Descopera revista "Cu PENNY la masa"

Descoperă revistele Cu PENNY la masă!

Cu PENNY la masa de primăvară!
2024

Revista "Cu PENNY la masa" ediția de primăvară 2024 este sursa ta de inspirație. Te așteaptă rețete, articole și trucuri pentru o primăvară plină de preparate delicioase! Primești revista cadou la cumpărături de minim 100 de lei sau o poți achiziționa direct cu numai 5,99 lei 

în perioada 27 martie – 7 mai 2024.



Mâțișori și zumzet de albine, pomi în floare și miresme îmbătătoare: nu e anotimp mai așteptat decât primăvara și iată că nici de această dată nu se dezminte și ne surprinde cu splendoarea ei.

Odată cu înverzirea naturii, se înghesuie să-ți atragă atenția o mulțime de verdețuri și crudități numai bune de savurat proaspete. Ți-am pregătit 10 rețete gata în 30 de minute, din care să te inspiri și să prepari rapid bunătăți pentru familia ta. 


Unde mai pui că-s sănătate curată, precum sunt și felurile cu usturoi verde, pe care ți le recomandăm în secțiunea 1 ingredient, 4 rețete. Și pentru că și celor mici le place să-ți dea o mână de ajutor, ispitește-i ca-ntr-o joacă în bucătărie cu propunerile pe care ți le facem în rubrica special dedicată lor: Rețete pentru copii


Te dai în vânt după finețuri franțuzești? Încearcă pas cu pas cum să prepari singură quiche, la "Școala de bucătărit". Iar de rămâi în pană de idei, furat de vreun peisaj, suntem aici cu o mulțime de răspunsuri la întrebarea "Tu ce mai gătești?" Mai ai, în plus, pe alese, o mulțime de rețete cu lactatele noastre BONI de tot. Nu-ți rămâne decât misiunea, grea ce-i drept, de a alege.


Ca de obicei, primăvara își face debutul într-o atmosferă festivă chiar din prima zi, așa încât ai destule ocazii de celebrat, de la Mărțișor până la Paști! Poți sărbători așezând pe masă preparatele special alese de noi pentru zile mari și ridicând în sănătatea celor dragi un pahar din colecția Vivess din campania noastră specială. 


Nu rămâne nemarcată nici Ziua Muncii, când declarăm deschisă Marea grătăreală! Și ca să-ți faci pofta de dulce și bun, nimic nu se compară cu ciocolata, ingredientul-minune pe care ți-l propunem ca bază pentru desert, așa încât bucură-te de dragoste și petrece voios cu PENNY la masă.

Rezolvare sudoku.
Rezolvare integramă.

Salata cu cartofi copți

Friptură de berbecuț

Ruladă cu mac

Drob de pasăre


8−12 PORȚII | PREGĂTIRE: 30 DE MINUTE | PREPARARE: 35 DE MINUTE




700 g ficăţei de pasăre, curăţaţi bine și mărunţiţi

1 piept de pui dezosat Hanul Boieresc sau ½ piept curcan, tocat cubuleţe

1 legătură ceapă verde, tocată fin 3-4 fire usturoi verde, tocat fin

3 ouă, bătute

2-3 ouă fierte tare

2 linguri unt Milkeria 2 linguri ulei

½ legătură mărar, tocat fin

½ legătură pătrunjel, tocat fin sare și piper, după gust


Preîncălzești cuptorul la 220° C. Tapetezi o tavă de cozonac cu hârtie de copt. Într-o tigaie, la foc mediu, încingi uleiul, adaugi untul și lași să se topească. 

Sotezi ușor ceapa și usturoiul, cca 2-3 minute, până se înmoaie. Adaugi pieptul și ficatul de pasăre și amesteci să se combine. Lași la foc până se evaporă complet zeama. 

Potrivești de sare și piper, apoi dai deoparte, la răcorit. Amesteci apoi carnea cu ouăle bătute și torni compoziția în tavă, așezând la distanțe egale, ouăle fierte întregi, care vor fi acoperite de carne. 

Nivelezi frumos și dai tava la cuptor 35 de minute sau până trece testul scobitorii.

Tartă cu iaurt, fără făină

6−8 PORȚII | PREGĂTIRE: 5 MINUTE | PREPARARE: 40 DE MINUTE


1 ou

250 g urdă sau ricotta 150 g iaurt

50 g zahăr

25 g amidon de porumb

25 g zahăr pudră, pentru decor 100 g dulceaţă, pentru servire.



Preîncălzești cuptorul la 200° C. Tapetezi o tavă cu hârtie de copt. Într-un bol, amesteci brânza cu iaurtul. Adaugi oul, zahărul și amidonul și omogenizezi. 

Torni compoziția în tavă, nivelezi și dai la cuptor. Când e gata, lași la răcorit 10 minute, apoi decorezi cu zahăr pudră. Porționezi și servești cu dulceață deasupra.