Descoperă revistele Cu PENNY la masă!
Cu PENNY la masa de vară!
2024
Iată doar câteva idei de rețete pe care le poți găsi în acest număr al revistei!
Încă nu ai card PENNY? Creează unul digital simplu si rapid.
Înscrie-te în programul de loialitate, scanează cardul PENNY la cumpărături în perioada 03.07.2024 - 13.08.2024 și primești revista Cu PENNY la masă cadou!
În plus, ai parte de beneficii și suprize: reduceri săptămânale, vouchere cadou, concursuri cu premii și multe altele.
Ai nevoie de și mai multă inspirație? Încearcă rețetele de mai jos.
Pui cu legume
2 PORȚII | PREGĂTIRE: 5 MINUTE | PREPARARE: 15 MINUTE
½ ceapă, tocată fin
2 bucăți piept de pui, tăiate cubulețe
2 linguri ulei Penny
1 cățel de usturoi, zdrobit
1 morcov, tocat mărunt
1 ardei gras roșu, tăiat cubulețe
sare și piper, după gust
1-2 linguri sos de soia
semințe de susan pentru decor
Încingi uleiul într-un wok. Adaugi morcovul, iar după 1 minut, pui ceapa, ardeiul și usturoiul și sotezi ușor. După 5 minute, adaugi puiul și potrivești de sare și piper. Lași la foc până când carnea se rumenește ușor pe toate părțile. Adaugi sosul de soia, amesteci, apoi închizi focul și decorezi (opțional) cu semințe de susan. Servești imediat.Ï
Galetă cu nectarine și îngheţată RIOS
4 - 6 PORȚII | PREGĂTIRE: 15 MINUTE | PREPARARE: 50 DE MINUTE | AȘTEPTARE: 30 DE MINUTE
250 g făină
4 linguri de zahăr brun
1 vârf de cuțit de sare
150 g unt rece Milkeria, tăiat cubulețe
3-4 linguri de lapte BONI de tot, rece
4 nectarine, fără samburi, tăiate felii pe sfert
zeamă de la 1 lămâie
1 linguriță esență de vanilie PENNY
1 lingură amindon de porumb
1 gălbenuș, pentru uns
400 g înghețată RIOS
Într-un bol, pui făină, 1 lingură de zahăr și sarea. Adaugi untul și mixezi până obții un aluat nisipos. Pui treptat laptele, până obții un aluat moale dar nelipicios, ușor de modelat. Acoperi cu folie alimentară și dai la rece cel puțin 30 de minute.
Preîncălzești cuptorul la 180 C. Tapetezi o tavă cu hârtie de copt. Într-un bol, amesteci restul de zahăr cu zeamă de lămâie, vanilia și amidonul. Întinzi aluatul cu sucitorul până obții o foaie rotundă, groasă de 1 cm. Așezi foaia de aluat în tavă. Pui în mijlocul ei nectarinele, lăsând o margine de 2 cm, apoi aduni spre centru capetele aluatului. Torni peste nectarine siropul cu lămâie, ungi aluatul cu gălbenuș bătut și dai tavă la cuptor 50 de minute. Lași la răcit galeta, apoi servești cu câte 1-2 cupe de înghețată RIOS de ciocolată, de vanilie sau ce varianta preferi.