ȘTIE CE NE PLACE

OFERTE

Vino să descoperi ofertele acestei săptămâni!

SORTIMENT

Încearcă produsele Penny Market! Știm ce îți place, așa că hai în magazin!

PENNY CARD

Noi, cei de la Penny, știm cât de mult contează pentru tine o experiență placută la cumpărături.

NOUTĂȚI

Află toate noutățile Penny Market!

REȚETE

Penny Market. Locul în care îți găsești inspirația!

ȘTIE CE NE PLACE

OFERTE

Vino să descoperi ofertele acestei săptămâni!

SORTIMENT

Încearcă produsele Penny Market! Știm ce îți place, așa că hai în magazin!

PENNY CARD

Noi, cei de la Penny, știm cât de mult contează pentru tine o experiență placută la cumpărături.

NOUTĂȚI

Află toate noutățile Penny Market!

REȚETE

Penny Market. Locul în care îți găsești inspirația!

Acasă
/ Politica de confidențialitate

Politica de confidențialitate

 

Notificare privind confidențialitatea conform GDPR
pentru newsletter

Rewe Romania SRL (denumit în continuare „Rewe”) este încântat că ne vizitați website-ul. Protecția datelor și securitatea datelor sunt foarte importante pentru noi. Prin urmare, am dori să vă informăm cu privire la datele cu caracter personal pe care le colectăm în timpul vizitei dvs. pe site-ul nostru și în ce scopuri sunt utilizate.

Datele cu caracter personal transmise la noi vor fi prelucrate în mod strict confidențial și în conformitate cu legile privind protecția datelor și în conformitate cu prezenta notificare privind confidențialitatea.

Deoarece modificările aduse legii sau modificările aduse proceselor interne pot face necesară o adaptare a politicii noastre de confidențialitate, vă rugăm să citiți cu regularitate notificarea privind confidențialitatea. Aceasta poate fi accesată, stocată și tipărită în orice moment făcând clic pe „Notificarea privind confidențialitatea”.

§ 1 Operator și Domeniul de aplicare

Operatorul, în sensul Regulamentului General privind Protecția Datelor (denumit în continuare: RGPD) și altor cerințe ale legii privind protecția datelor, este:
REWE ROMANIA SRL
Adresă Str. Busteni, nr.7, Stefanestii de Jos, Ilfov
Tel.: 0800110111
E-Mail: contact@penny.ro
Website: www.penny.ro
Prezenta declarație de confidențialitate a datelor se aplică site-ului Penny și poate fi accesată la adresa www.penny.ro și pe toate microsite-urile adiacente, precum și in aplicația noastră PENNY.

§ 2 Responsabilul cu protecția datelor

Responsabilul cu protecția datelor al Penny poate fi contactat la:
E-mail: protectiadatelor@penny.ro


§ 3 Principiile Prelucrării Datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal reprezintă toate informațiile privind o persoană fizică identificată sau identificabilă. Acestea includ informații cum ar fi numele, vârsta dvs., adresa, numărul de telefon, data nașterii, adresa de e-mail, adresa IP sau comportamentul utilizatorului. Informațiile care nu pot fi (sau numai cu un efort disproporționat) adresate persoanei dvs., de exemplu, prin anonimizarea informațiilor, nu reprezintă date cu caracter personal. Prelucrarea datelor cu caracter personal (de exemplu, colectarea, recuperarea, utilizarea, stocarea sau transmiterea) necesită întotdeauna un temei juridic sau consimțământul dvs.

Datele cu caracter personal prelucrate vor fi șterse de îndată ce scopul prelucrării a fost îndeplinit și nu trebuie respectate obligații de păstrare prevăzute de lege.

În cazul în care prelucrăm datele dvs. cu caracter personal pentru furnizarea anumitor oferte, vă prezentăm mai jos informații despre procesele specifice, domeniul de aplicare și obiectivul prelucrării datelor, temeiul juridic pentru prelucrare și perioada de stocare respectivă.

§ 4 Prelucrarea datelor

1. Website

a. Domeniul de aplicare și obiectivul prelucrării

Înregistrăm și folosim datele cu caracter personal ale utilizatorilor noștri numai în măsura în care acest lucru este necesar pentru furnizarea unui website funcțional, aconținutului și a serviciilor noastre.

Când accesați și utilizați site-ul nostru, colectăm numai datele cu caracter personal pe care browser-ul dvs. le transmite automat către serverul nostru. Aceste informații sunt stocate temporar într-un așa-numit fișier jurnal. Informațiile de mai jos sunt înregistrate fără intervenția dvs. și stocate până când sunt șterse automat:

• Adresa de IP a computerului solicitant,
• Data și ora accesării,
• Numele și adresa URL a fișierului preluat,
• Site-ul de pe care se face accesul (URL referrer),
• Browser-ul utilizat și, dacă este cazul, sistemul de operare al computerului dvs., precum și numele furnizorului dvs. de acces.

Datele menționate vor fi prelucrate de noi în următoarele scopuri:

• Administrare generală
• Asigurarea unei conexiuni bune la website,
• Asigurarea utilizării optime a website-ului nostru

b. Temei juridic

Art. 6 alin. 1 lit. f GDPR servește drept temei juridic pentru prelucrarea datelor. Prelucrarea datelor menționate este necesară pentru furnizarea serviciilor noastre și astfel servește la protejarea intereselor legitime ale societății noastre.

c. Ștergerea datelor și perioada de stocare a acestora

Datele cu caracter personal ale persoanei vizate sunt șterse sau blocate de îndată ce scopul stocării este îndeplinit. Colectarea de date pentru furnizarea website-ului și stocarea datelor în fișiere jurnal sunt absolut necesare pentru funcționarea website-ului. În consecință, nu există nicio posibilitate de obiecție pentru utilizator. Stocarea ulterioară poate avea loc în cazuri individuale, dacă acest lucru este impus de lege.

2. Înregistrare client

a. Domeniul de aplicare și obiectivul prelucrării

Colectăm informațiile furnizate de dvs. prin completarea formularelor pe site-ul nostru www.penny.ro. Printre acestea se numără informații furnizate în momentul creării unui cont de client pentru a utiliza magazinul nostru web sau a comanda produsele noastre. Solicităm următoarele informații pentru crearea contului dvs. de client:
• Nume
• Data nașterii
• Adresă de e-mail
• Adresa de corespondență
• Parolă
• Informații privind plata, în funcție de metoda aleasă
• Parolă

De asemenea, puteți înregistra o adresă separată pentru livrarea produselor. Adresa dvs. de e-mail servește și ca identificare a utilizatorului pentru contul dvs. de client. Puteți modifica oricând informațiile dvs. prin conectarea la contul dvs. Informațiile dvs. vor fi stocate în baza noastră de date pentru clienți atunci când faceți clic pe „Înregistrare”.

După înregistrare, veți primi confirmarea automată prin e-mail, conform căreia contul dvs. de client a fost creat. Trebuie să păstrați confidențialitatea identității dvs. de utilizator și a parolei și să nu o divulgați nimănui.

Păstrăm detaliile tranzacțiilor pe care le efectuați prin intermediul website-ului nostru și ale realizării comenzilor dvs.

b. Temei juridic

Prelucrarea datelor cu caracter personal menționate (conform art. 4, 2a) se bazează pe consimțământul dvs. acordat în mod liber în conformitate cu art. 6 alin. 1 lit. a RGPD, după cum urmează:

□ Sunt de acord că datele mele vor fi stocate la înregistrarea pentru contul de utilizator pentru ca eu să mă pot conecta la viitoarele vizite cu numele de utilizator și parola, fără a fi nevoie să introduc din nou datele mele. Am citit și am acceptat politica actuală de confidențialitate și termenii și condițiile. Pot revoca acest consimțământ în orice moment, cu efect pentru viitor, prin ștergerea contului meu de utilizator din zona membrilor din cadrul setărilor contului prin ștergerea contului sau prin contactarea Rewe Romania SRL, str. Busteni, nr. 7, Stefanestii de Jos, Ilfov

c. Timpul de stocare

Imediat ce înregistrarea pe website-ul nostru este anulată sau modificată, datele prelucrate în timpul înregistrării vor fi șterse. Stocarea ulterioară poate avea loc în cazuri individuale, dacă acest lucru este impus de lege.

d. Anulare

Aveți posibilitatea de a anula înregistrarea și de a modifica datele dvs. cu caracter personal în orice moment, procedând după cum urmează:
PENNY vă pune la dispoziție un Self Service Center pentru a solicita anularea înregistrării dvs. sau posibilitatea de a modifica datele în orice moment la adresa protectiadatelor.penny.ro
_____
Cu toate acestea, dacă datele prelucrate sunt necesare pentru îndeplinirea unui contract sau pentru punerea în aplicare a măsurilor precontractuale, ștergerea prematură a datelor este posibilă numai în măsura în care acest lucru nu contravine obligațiilor contractuale sau legale.

3. Newsletter

a. Domeniul de aplicare și obiectivul prelucrării

Pe site-ul nostru, aveți posibilitatea să vă înregistrați pentru newsletter-ul nostru gratuit. Newsletter-ul vă informează despre ofertele actuale de la PENNY, sfaturi nutriționale interesante, rețete gustoase și oferte extraordinare. Pentru înregistrare, avem nevoie de adresa dvs. de e-mail. Ne puteți spune numele dvs., însă nu este obligatoriu. Dacă ne spuneți numele dvs., îl vom folosi pentru a vă contacta personal.

Dacă nu doriți ca noi să folosim informațiile dvs., vă rugăm să nu bifați căsuța corespunzătoare de pe formular, pe care vă colectăm informațiile.

b. Temei juridic

Prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal (conform art. 4 4.a.) pentru newsletter se bazează pe consimțământul dvs. următor, acordat în mod liber în conformitate cu art. 6 alin. 1 lit. a:

Dacă v-ați înregistrat pentru buletinul informativ, ați dat următoarea declarație de consimțământ:

□ Am citit și am înțeles politica de confidențialitate cu informații detaliate și suplimentare și sunt de acord cu aceasta. *
□ Da, doresc să mă abonez la buletinul informativ PENNY și să fiu informat/ă în mod regulat cu privire la ofertele atractive. Pot revoca acest consimțământ în orice moment și fără a da motive prin utilizarea linkului de dezabonare din fiecare buletin informativ cu efect pentru viitor*

c. Timpul de stocare

Adresa dvs. de e-mail va fi stocată atâta timp cât vă sunteți abonat/ă la buletinul informativ. După ce vă dezabonați de la buletinul informativ, adresa dvs. de e-mail va fi ștearsă. Stocarea ulterioară poate avea loc în cazuri individuale, dacă acest lucru este impus de lege.

4. Formular de contact

a. Domeniul de aplicare și obiectivul prelucrării

Puteți folosi formularul de contact pentru a ne contacta. Pentru a folosi formularul de contact, avem nevoie de următoarele informații:
• Eveniment de contact,
• Formulă de politețe,
• Nume de familie,
• Adresă de e-mail,
• Mesaj.

Pot fi furnizate informații suplimentare, cum ar fi prenume, nume, adresă, număr de telefon și de fax, magazin specific, numărul CARDULUI PENNY, dar acest lucru nu este necesar. Folosim datele dvs. pentru a răspunde solicitărilor dvs. și, dacă este necesar, pentru a vă trimite materialele informative solicitate. În cazul în care necesar, informațiile furnizate nouă vor fi transmise organismului responsabil pentru solicitarea dvs. În cazul în care datele dvs. cu caracter personal sunt transmise la magazinul dvs. PENNY, aveți opțiunea de a ne informa că datele dvs. cu caracter personal vor fi divulgate numai pentru managementul central clienți PENNY. În acest caz, vom transmite cererea dvs. către magazinul dvs. PENNY într-o formă anonimă. Datele introduse de dvs. sunt transmise printr-o conexiune securizată https / SSL. Datele dvs. vor fi șterse în termen de 90 de zile de la finalizarea prelucrării, cu excepția cazului în care este necesară stocarea îndelungată din motive de verificare, serviciu clienți sau de perioade de păstrare legală.

b. Temei juridic

Prelucrarea datelor descrisă mai sus (conform art. 4 5. a.) în scopul stabilirii contactului se face în mod voluntar, în conformitate cu art. 6 alin. 1 lit. a RGPD pe declarația de consimțământ trimisă de dvs., după cum urmează:

□ Introducând datele mele și făcând clic pe butonul „trimite”, îmi exprim consimțământul pentru utilizarea adresei mele de e-mail pentru a răspunde solicitării mele de contact.

Îmi pot retrage în orice moment consimțământul în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal colectate în timpul procesului de înregistrare.

c. Timpul de stocare

De îndată ce cererea pe care ați făcut-o este operată și faptele relevante au fost clarificate în cele din urmă, datele dvs. cu caracter personal prelucrate de formularul de contact vor fi șterse. Stocarea ulterioară poate avea loc în cazuri individuale, dacă acest lucru este impus de lege.

§ 5 Cookie-uri

1. Domeniul de aplicare și obiectivul prelucrării

Cookie-uri: Utilizăm așa-numitele cookie-uri în anumite zone ale website-ului nostru, de exemplu, pentru a recunoaște preferințele vizitatorilor și a putea să proiectăm website-ul în consecință. Acest lucru facilitează navigarea și un grad ridicat de ușurință în utilizarea unui website. Cookie-urile ne ajută, de asemenea, să identificăm zone extrem de populare de pe website-ul nostru. Cookie-urile sunt fișiere mici care sunt stocate pe hard drive-ul unui vizitator. Acestea permit stocarea informațiilor pentru o anumită perioadă de timp și identificarea calculatorului vizitatorului. Folosim cookie-uri permanente pentru o orientare mai bună a utilizatorilor și pentru prezentarea individuală a serviciilor. De asemenea, folosim așa numitele cookie-uri de sesiune, care sunt șterse automat în momentul în care închideți browser-ul. Puteți seta browser-ul astfel încât să vă informeze despre plasarea cookie-urilor. Acest lucru face transparentă utilizarea cookie-urilor. Important: Dacă excludeți complet utilizarea cookie-urilor, există posibilitatea să nu puteți folosi anumite funcții de pe website-ul nostru. Folosim următoarele patru categorii de cookie-uri pe website-ul nostru:
• Cookie-uri necesare
• Cookie-uri de performanță
• Cookie-uri funcționale /personalizate
• Cookie-uri tranzitorii
• Cookie-uri țintă. Diverse tipuri de cookie-uri sunt utilizate pe website-ul nostru, tipul și funcția fiind explicate după cum urmează:

2. Categorii de Cookie-uri

Cookie-uri absolut necesare: Aceste cookie-uri sunt necesare pentru a vă putea plimba pe website și pentru a-i folosi conținutul, de exemplu, atunci când accesați zone protejate cu parolă. Fără aceste cookie-uri, nu vă putem oferi anumite servicii pe care le-ați solicitat. Folosim cookie-uri pentru a identifica în mod unic utilizatorii înregistrați, astfel încât aceștia să poată fi identificați pe durata șederii lor și atunci când revin pe website.

Cookie-uri pentru performanță: Aceste cookie-uri colectează informații despre felul în care utilizatorii folosesc site-ul web, de exemplu, care sunt paginile vizitate cel mai des și dacă aceștia primesc mesaje de eroare de pe site-urile web. Aceste cookie-uri nu colectează date care pot fi folosite pentru a identifica vizitatorii. Toate informațiile colectate folosind aceste cookie-uri sunt anonime și servesc exclusiv cu scop de a îmbunătăți funcționalitatea și deservirea website-ului. În consecință, folosim cookie-urile de performanță pentru a genera statistici despre felul în care este utilizat site-ul nostru web și pentru a vedea cât de eficiente sunt campaniile noastre de publicitate.

Cookie-uri funcționale /personalizate: Aceste cookie-uri permit site-urilor să rețină informațiile anterioare ale vizitatorilor (de exemplu, nume de utilizator, limba sau magazinul selectat), astfel încât să ofere caracteristici optimizate adaptate unui vizitatorului. De exemplu, un site web vă poate furniza informații actualizate despre magazinul dvs. prin stocarea locației curente într-un cookie. Aceste cookie-uri servesc, de asemenea, pentru a menține setările pe care le faceți pe site (de exemplu, fontul sau dimensiunea fontului și alte opțiuni ajustabile de utilizator). Acestea sunt folosite, de asemenea, pentru a furniza serviciile pe care le-ați solicitat, de exemplu, atunci când doriți să urmăriți un clip video. Aceste cookie-uri nu pot urmări activitatea browser-ului dvs. pe alte site-uri. Nu colectează nicio informație despre dvs. care să poată fi folosită în scopuri publicitare și nu pot urmări unde ați fost pe Internet în afara site-ului nostru. Astfel, folosim cookie-urile funcționale /personalizate pentru a recunoaște următoarea vizită pe site-ul nostru și pentru a personaliza conținutului și pentru a salva setările dvs. (de exemplu, magazinul preferat).

Cookie-uri tranzitorii: Site-ul nostru folosește cookie-uri tranzitorii, care sunt șterse automat în momentul în care închideți browser-ul. Acest tip de cookie ne permite să colectăm ID-ul sesiunii dvs., permițându-vă să atribuiți diferite solicitări ale browser-ului unei sesiuni comune și să ne permiteți să recunoaștem dispozitivul final în timpul vizitelor ulterioare pe website-uri.”

3. Temei juridic

Datorită obiectivelor de utilizare descrise (conform art. 6. 1.), temeiul juridic pentru prelucrarea datelor cu caracter personal prin utilizarea cookie-urilor este art. 6 alin. 1 lit. f RGPD. Dacă ne-ați dat consimțământul dvs. cu privire la utilizarea cookie-urilor pe baza unei referințe („banner cookie”) dată de noi pe site, legalitatea utilizării este reglementată suplimentar de art. 6 alin. 1 s. 1 a RGPD.

4. Timpul de stocare

De îndată ce datele transmise de cookie-uri nu mai sunt necesare pentru scopurile descrise mai sus, aceste informații vor fi șterse. Stocarea ulterioară poate avea loc în cazuri individuale, dacă acest lucru este impus de lege.

5. Setările browser-ului

Majoritatea browser-elor sunt deja setate să accepte cookie-urile în mod prestabilit. Cu toate acestea, puteți modifica setările browser-ului astfel încât să accepte numai anumite cookie-uri sau niciun cookie. Cu toate acestea, am dori să subliniem că este posibil să nu mai puteți folosi toate funcțiile site-ului nostru dacă cookie-urile sunt dezactivate de setările browser-ului dvs. pe site-ul nostru.

De asemenea, puteți utiliza setările browser-ului pentru a șterge cookie-urile deja stocate în browser-ul dvs. Mai mult, puteți seta browser-ul astfel încât să vă informeze înainte de stocarea cookie-urilor. Deoarece diferitele browser-e pot diferi în ceea ce privește funcțiile respective, vă rugăm să folosiți meniul de ajutor al browser-ului dvs. pentru opțiunile de setare.

Dacă doriți o imagine completă a accesului tuturor terților la browser-ul dvs. de Internet, vă recomandăm să instalați inserturi special dezvoltate.

§ 6 Instrumente pentru analiză și urmărire

Folosim instrumente de urmărire și analiză pentru a asigura optimizarea continuă și designul orientat spre utilizator al site-ului nostru. Cu ajutorul măsurilor de urmărire este, de asemenea, posibil să înregistrăm statistic utilizarea site-ului nostru de către vizitatori și să dezvoltăm în continuare oferta noastră online pentru dvs., cu ajutorul cunoștințelor dobândite.

Pe baza acestor interese, utilizarea instrumentelor de urmărire și de analiză descrise mai jos este justificată în conformitate cu art. 6 alin. 1 s. 1 lit. f RGPD. Descrierea de mai jos a instrumentelor de urmărire și de analiză indică și scopurile de prelucrare respective și datele prelucrate.

1. Google Analytics

Creăm profiluri de utilizator pseudonime cu ajutorul Google Analytics pentru designul orientat spre cerere al site-ului nostru. Google Analytics utilizează cookie-urile, care sunt fișiere text plasate pe calculatorul dvs., pentru a ajuta site-ul să analizeze modul în care utilizatorii folosesc site-ul. Informațiile generate de cookie despre felul în care folosiți acest site sunt transmise de obicei către un server Google din SUA și stocate acolo. Cu toate acestea, pentru că am activat anonimizarea IP pe acest site web, adresa dvs. de IP va fi mai întâi redusă de Google în statele membre ale Uniunii Europene sau în alte state părți la Acordul privind Spațiul Economic European. Adresa IP completă va fi transmisă numai în cazuri excepționale unui server Google din SUA și doar scurtată acolo. Google va utiliza aceste informații pentru a evalua utilizarea de către dvs. a site-ului, compilarea rapoartelor privind activitatea site-ului și furnizarea altor servicii legate de activitatea site-ului și de utilizarea internetului.

Vă puteți opune oricând creării de profiluri de utilizator pseudonime. Există mai multe moduri de a face acest lucru:

1.) O metodă de a vă opune analizei web de către Google Analytics este aceea de a seta un cookie de tip opt-out care să instruiască Google să nu stocheze sau să utilizeze datele dvs. în scopuri de analiză web. Vă rugăm să rețineți că în cazul acestei soluții, analiza web va fi împiedicată numai pentru perioada în care cookie-ul opt-out este stocat de către browser. Dacă doriți să setați cookie-ul opt-out acum, faceți clic aici.

2.) De asemenea, puteți împiedica stocarea cookie-urilor utilizate pentru a crea profilul dvs. setând software-ul browser-ului în consecință.

3.) În funcție de browser-ul utilizat, aveți opțiunea de a instala un insert de browser care împiedică urmărirea. Faceți clic aici și instalați insertul de browser disponibil acolo.

2. Adobe Analytics (Omniture)

Folosim Adobe Analytics (Omniture/ Adobe Systems, 345 Park Ave, San Jose, CA 95110, https://www.adobe.com) pentru a crea profiluri de utilizator pseudonime pentru a răspunde nevoilor website-ului nostru. Adobe Analytics (Omniture) utilizează cookie-urile, care sunt fișiere text plasate pe calculatorul dvs., pentru a ajuta site-ul să analizeze modul în care utilizatorii folosesc site-ul. Informațiile generate de cookie despre felul în care folosiți acest site sunt de obicei transmise și stocate de Adobe pe serverele din Statele Unite ale Americii. Deoarece am activat anonimizarea IP pe acest site web, setările serverului pe care le-am făcut asigură faptul că adresa de IP este anonimizată înainte de geolocalizare. Ultimele opt cifre din adresa de IP sunt înlocuite de zerouri. Înainte de a fi stocate informațiile generate de cookie, adresa de IP este înlocuită cu o adresă de IP generică individuală. Adobe va folosi această informație pentru a evalua utilizarea de către dumneavoastră a site-ului web, pentru a întocmi rapoarte cu privire la activitatea site-ului web și pentru a ne furniza alte servicii legate de utilizarea site-ului web și a internetului.

Vă puteți opune oricând creării de profiluri de utilizator pseudonime. Există mai multe moduri de a face acest lucru:

1.) O metodă de a renunța la analiza web de către Adobe Analytics (Omniture) este aceea de a seta un cookie de tip opt-out, care să instruiască Adobe să nu stocheze sau să utilizeze informațiile dvs. în scopuri de analiză web. Vă rugăm să rețineți că în cazul acestei soluții, analiza web va fi împiedicată numai pentru perioada în care cookie-ul opt-out este stocat de către browser. Dacă doriți să setați cookie-ul opt-out acum, faceți clic aici:

2.) De asemenea, puteți împiedica stocarea cookie-urilor utilizate pentru a crea profilul dvs. setând software-ul browser-ului în consecință.

3. Webtrekk

Site-ul web/aplicația utilizează serviciile Webtrekk, un serviciu de analiză Web de la Webtrekk GmbH, Hannoversche Str. 19, 10115 Berlin, https://www.webtrekk.com/en/home/, pentru a colecta date statistice privind utilizarea site-ului nostru și pentru a optimiza serviciile noastre în consecință.

De fiecare dată când site-ul/aplicația sunt accesate, informațiile sunt colectate și evaluate în scopuri de control web, care sunt transmise de browser-ul utilizatorului. Datele sunt colectate de un pixel care este integrat pe pagină.

Adresa dvs. IP este anonimizată, salvată și trimisă, ceea ce face imposibilă determinarea identității dvs. prin intermediul adresei IP. Webtrekk utilizează cookie-urile de sesiune, care sunt șterse la încheierea sesiunii de browser. Același lucru este valabil și pentru cookie-urile cu ultim clic. De asemenea, folosim cookie-uri - oricând, care nu durează mai mult de 6 luni și sunt șterse după un număr prestabilit de utilizări.

O listă mai detaliată a informațiilor furnizate poate fi găsită la adresa https://www.webtrekk.com/en/legal/opt-out-webtrekk/.
Webtrekk stochează adresa IP numai în formă prescurtată (anonimizată) și o folosește numai pentru detectarea sesiunilor, pentru geolocalizare și pentru prevenirea atacurilor cibernetice. Adresa IP va fi apoi ștearsă imediat, astfel încât datele înregistrate sunt anonime.

Utilizatorii pot renunța în orice moment la urmărirea anonimă a datelor vizitei lor, astfel încât acestea să nu mai fie urmărite în viitor. Pentru a renunța la urmărirea Webtrekk, este folosit un cookie numit webTrekkOptOut din Domeniul webtrekk.net. Această opțiune de renunțare la urmărire este activă atât timp cât acest cookie nu este șters. Cookie-ul este setat pentru domeniul numit, pentru fiecare browser și calculator. Dacă, de exemplu, utilizatorul accesează site-ul web din diferite locații sau cu diferite browser-e, el sau ea trebuie să seteze cookie-ul separat de fiecare calculator și browser.

§ 7 Inserturi

1. Facebook, Instagram, YouTube

Site-ul nostru conține inserturi sociale ale rețelelor de socializare „Facebook” ( Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, California 94304, SUA), „Instagram” (Instagram LLC., 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, SUA), „YouTube” (YouTube LLC., 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, SUA). Este posibil ca datele cu caracter personal ale vizitatorilor pe site-ul web să fie colectate și prin intermediul acestor inserturi, transmise serviciului respectiv și legate de serviciul respectiv al vizitatorului.
Penny nu colectează date cu caracter personal prin intermediul inserturilor sociale. Pentru a împiedica transferul datelor către furnizorii de servicii din SUA fără cunoștințele utilizatorului, am utilizat pe site-ul nostru așa-numita soluție Shariff. Aceasta are ca efect faptul că respectivele inserturi sociale sunt integrate inițial doar ca grafice pe site-ul web. Aceste grafice conțin un link către site-ul web al furnizorului corespunzător al insertului. Veți fi redirecționat către serviciul respectivului furnizor numai atunci când faceți clic pe una dintre grafice. Această soluție asigură faptul că datele cu caracter personal nu sunt transmise automat furnizorilor inserturilor sociale respective atunci când vizitați site-ul nostru. Dacă faceți clic pe una din graficele inserturilor sociale, datele pot fi transferate către furnizorul respectiv de servicii și stocate acolo. Dacă nu faceți clic pe niciuna dintre grafice, nu are loc niciun transfer de date între dvs. și furnizorul respectiv al insertului social.

După ce faceți clic pe un insert social, respectivul furnizor de servicii primește informații că ați vizitat pagina corespunzătoare din oferta noastră online. Vă aducem la cunoștință că nu este necesar să aveți un cont de utilizator la serviciul în cauză și nici nu sunteți deja conectat acolo. Cu toate acestea, dacă aveți deja un cont de utilizator la furnizorul de servicii relevant și sunteți deja conectat(ă) la acest cont în timp ce vizitați site-ul nostru, datele colectate de insertul social vor fi atribuite direct contului dvs. Dacă nu doriți să fiți asociat profilului dvs. la furnizorul de servicii, trebuie să vă deconectați de la contul de utilizator înainte de a face clic pe unul dintre inserturile sociale.

Vă informăm că Penny nu are nicio influență asupra faptului dacă și în ce măsură furnizorii de servicii respectivi colectează date cu caracter personal. Nu avem cunoștințe despre domeniul de aplicare, obiectivul și perioadele de stocare a colectării datelor respective. Cu toate acestea, am dori să subliniem faptul că trebuie să presupuneți că cel puțin adresa IP și informațiile legate de dispozitiv sunt utilizate și înregistrate prin intermediul inserturilor sociale. De asemenea, este posibil ca respectivii furnizori de servicii să utilizeze cookie-uri.

Domeniul de aplicare și obiectivul colectării datelor de către serviciul respectiv, precum și prelucrarea și utilizarea ulterioară a datelor dvs. pot fi găsite în informațiile de protecție a datelor, direct de pe site-ul web al serviciului respectiv. Acolo veți primi, de asemenea, informații suplimentare despre drepturile dvs. corespunzătoare privind protecția datelor și setarea opțiunilor pentru protecția confidențialității dvs.:

a) Facebook Inc., 1601 S California Ave, Palo Alto, California 94304, SUA
https://en-gb.facebook.com/policy.php
b) Instagram LLC., 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, SUA
https://help.instagram.com/519522125107875?helpref=page_content
c) YouTube LLC., 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, SUA
https://policies.google.com/privacy?hl=en&gl=de


§ 8 Hyperlinkuri

Site-ul nostru poate conține, periodic, link-uri către și dinspre site-uri web aparținând rețelelor noastre partenere, agențiilor de publicitate și afiliaților noștri. În cazul în care accesați un link către oricare dintre aceste site-uri web, vă rugăm să aveți în vedere că aceste site-uri web au propriile politici de confidențialitate și că nu acceptăm nicio responsabilitate sau răspundere pentru aceste politici. Vă rugăm să consultați aceste politici înainte de a transmite orice informații cu caracter personal către aceste site-uri web.

§ 9 Drepturile dvs. în calitate de Persoana vizată

În cazul în care datele dvs. cu caracter personal sunt prelucrate, sunteți persoană vizată în sensul Regulamentului General privind Protecția Datelor (RGPD) și vi se aplică următoarele drepturi:

• În conformitate cu art. 15 RGPD, puteți solicita informații despre datele dvs. cu caracter personal prelucrate de noi.
În special, puteți obține informații despre scopurile prelucrării, categoriile de date cu caracter personal, categoriile de destinatari cărora datele dvs. le-au fost sau le vor fi divulgate, perioada de stocare planificată, existența unui drept de corectare, ștergere, restricție a prelucrării sau opunere, dreptul de a depune o plângere în fața unei autorități de supraveghere, originea datelor dvs., în cazul în care nu sunt colectate de la noi, despre transferul către țări terțe sau organizații internaționale și despre existența unui proces decizional automatizat, inclusiv crearea de profiluri și, dacă este cazul, informații pertinente privind logica utilizată.
• În conformitate cu art. 16 RGPD, puteți solicita imediat corectarea datelor incorecte sau completarea datelor cu caracter personal stocate de noi.
• În conformitate cu art. 17 RGPD, puteți solicita ștergerea datelor dvs. cu caracter personal stocate de noi, cu condiția ca prelucrarea să nu fie necesară pentru exercitarea dreptului la libertatea de exprimare și de informare, pentru îndeplinirea unei obligații legale, din motive de interes public sau pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță.
• În conformitate cu art. 18 RGPD, puteți solicita restricționarea prelucrării datelor dvs. cu caracter personal dacă contestați corectitudinea datelor, dacă prelucrarea este ilegală, dacă nu mai avem nevoie de date și dacă refuzați ștergerea acestora pentru că trebuie să stabiliți, să exercitați sau să apărați un drept în instanță. De asemenea, beneficiați de dreptul conform art. 18 RGPD dacă v-ați opus prelucrării în conformitate cu art. 21 RGPD.
• În conformitate cu art. 20 RGPD, puteți solicita ca datele cu caracter personal pe care ni le-ați furnizat să fie primite într-un format structurat, actual și care poate fi citit de un dispozitiv sau puteți solicita ca acestea să fie transmise unei alte persoane responsabile.
• În conformitate cu art. 7 alin. 3 RGPD, vă puteți retrage consimțământul în orice moment. În consecință, nu mai avem dreptul să continuăm prelucrarea datelor pe baza acestui consimțământ în viitor.
• În conformitate cu art. 77 RGPD, aveți dreptul de a depune o plângere în fața unei autorități de supraveghere. Puteți contacta autoritatea de supraveghere din zona domiciliului dvs. obișnuit, locului de muncă sau sediul societății noastre.Puteți exercita aceste drepturi contactând Penny la adresa: protectiadatelor.penny.ro

§ 10 Dreptul la opoziție

Când prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal se bazează pe interese legitime în conformitate cu art. 6 alin. 1 teză 1 lit. f RGPD, aveți - așa cum am menționat deja mai sus - dreptul de a vă opune prelucrării datelor dvs. cu caracter personal în conformitate cu art. 21 RGPD, cu condiția să existe motive care rezultă din situația dvs. particulară.
Trimiteți obiecțiile dvs. la adresa: protectiadatelor.penny.ro

§ 11 Securitatea datelor și măsuri de securitate

Ne angajăm să protejăm confidențialitatea dvs. și să tratăm datele dvs. cu caracter personal în mod confidențial. Pentru a preveni manipularea, pierderea sau utilizarea necorespunzătoare a datelor stocate la noi, luăm măsuri tehnice și organizatorice ample, care sunt verificate în mod regulat și adaptate progresului tehnologic. Orice tranzacții de plată sunt criptate utilizând tehnologia SSL.

Cu toate acestea, dorim să subliniem faptul că, din cauza structurii internetului, este posibil ca regulile de protecție a datelor și măsurile de securitate menționate mai sus să nu fie respectate de alte persoane sau instituții, pentru care nu ne asumăm răspunderea.

În particular, datele necriptate - de exemplu, dacă acest lucru se face prin e-mail - pot fi citite de terți. Nu avem nicio influență tehnică asupra acestui lucru. Este responsabilitatea utilizatorului să protejeze datele furnizate de el împotriva utilizării necorespunzătoare prin criptare sau în orice alt mod.