Chiftea în pâine


Gata în
40 Min
Nivel de dificultate

Categorie
  • Aperitiv

Ingrediente

Ingrediente pentru
 
Porții

  • Lipii libaneze
  • Carne tocată amestec de la Hanul Boieresc 2kg
  • 200 g
    Ceapă
  • 5 legături
    Pătrunjel
  • Condimente pudră: sare, piper, boia, ienibahar, chimion, sumac
  • 1 kg
    Roșii
  • 400 g
    Cașcaval afumat de la Hanul Boieresc

Mod de preparare

  1. Etapă de gătit
    Tăiem cașcaval afumat în cubulețe și îl punem într-un bol alături de carne tocată de la Hanul Boieresc.
  2. Etapă de gătit
    Adăugăm un cățel de usturoi, roșii proaspete stropite cu ulei de măsline, sare și restul de condimente.
  3. Etapă de gătit
    Amestecăm tot și venim la final cu o conservă de roșii cuburi, ceapă verde și pătrunjel. 
  4. Etapă de gătit
    Crestăm cu atenție lipiile și punem din compoziție în interior. După ce le-am împăturit la capăt, lăsăm lipiile la rumenit pe grătar, pe ambele părți.