Easter Leftover eggs salad maioneză, icre de crap, cârnați plai sau mioriță


Gata în
30 Min
Nivel de dificultate

Categorie
  • Aperitiv

Ingrediente

Ingrediente pentru
 
Porții

  • 100 g
    Maioneza
  • 200 g
    Carnati plai / Miorita
  • 1 kg
    Cartofi mici
  • 50 g
    Icre stiuca
  • 500 g
    Mix salata
  • 1 borcanel
    Capere
  • 100 g
    Castraveti murati
  • 1 caserola
    Chives
  • 10 buc.
    Oua rosii

Mod de preparare

  1. Etapă de gătit
    Punem la fiert cartofi albi în coajă.
  2. Etapă de gătit
    Curățăm 5 ouă și separăm gălbenușurile de albuș.
  3. Etapă de gătit
    Luăm castraveți în oțet de la Hanul Boieresc și îi tocăm mărunt, apoi îi punem într-un bol alături de gălbenușuri.
  4. Etapă de gătit
    Feliem subțire cârnați de plai Hanul Boieresc.
  5. Etapă de gătit
    Într-o tigaie adăugăm ulei leurdă și sare.
  6. Etapă de gătit
    Între timp mărunțim albușul de ou, apoi o legătură de pătrunjel, leurda înăbușită și câteva capere. Adăugăm totul în bol, alături de câteva lingurițe de maioneză și salată cu icre Hanul Boieresc.
  7. Etapă de gătit
    Tocăm mărunt chives și adăugăm într-un bol, cu zeama de la castraveții murați, sare și piper.
  8. Etapă de gătit
    Curățăm cartofii, îi tăiem în cuburi mici și îi punem și pe ei în bol. Asezonăm cu lămâie după gust.
  9. Etapă de gătit
    Compoziția va veni la final în frunze de salată cu chives presărat deasupra. Umplem și albușurile rămase și punem felii de cârnați deasupra.