Easter Leftover eggs salad maioneză, icre de crap, cârnați plai sau mioriță
Gata în
access_time30 Min
Nivel de dificultate
restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu
Categorie
Aperitiv
Ingrediente pentru
Porții
100 g
Maioneza
200 g
Carnati plai / Miorita
1 kg
Cartofi mici
50 g
Icre stiuca
500 g
Mix salata
1 borcanel
Capere
100 g
Castraveti murati
1 caserola
Chives
10 buc.
Oua rosii
1
Etapă de gătit
Punem la fiert cartofi albi în coajă.
2
Etapă de gătit
Curățăm 5 ouă și separăm gălbenușurile de albuș.
3
Etapă de gătit
Luăm castraveți în oțet de la Hanul Boieresc și îi tocăm mărunt, apoi îi punem într-un bol alături de gălbenușuri.
4
Etapă de gătit
Feliem subțire cârnați de plai Hanul Boieresc.
5
Etapă de gătit
Într-o tigaie adăugăm ulei leurdă și sare.
6
Etapă de gătit
Între timp mărunțim albușul de ou, apoi o legătură de pătrunjel, leurda înăbușită și câteva capere. Adăugăm totul în bol, alături de câteva lingurițe de maioneză și salată cu icre Hanul Boieresc.
7
Etapă de gătit
Tocăm mărunt chives și adăugăm într-un bol, cu zeama de la castraveții murați, sare și piper.
8
Etapă de gătit
Curățăm cartofii, îi tăiem în cuburi mici și îi punem și pe ei în bol. Asezonăm cu lămâie după gust.
9
Etapă de gătit
Compoziția va veni la final în frunze de salată cu chives presărat deasupra. Umplem și albușurile rămase și punem felii de cârnați deasupra.
Ingrediente
Ingrediente pentru
Porții
100 g
Maioneza
200 g
Carnati plai / Miorita
1 kg
Cartofi mici
50 g
Icre stiuca
500 g
Mix salata
1 borcanel
Capere
100 g
Castraveti murati
1 caserola
Chives
10 buc.
Oua rosii
Mod de preparare
1
Etapă de gătit
Punem la fiert cartofi albi în coajă.
2
Etapă de gătit
Curățăm 5 ouă și separăm gălbenușurile de albuș.
3
Etapă de gătit
Luăm castraveți în oțet de la Hanul Boieresc și îi tocăm mărunt, apoi îi punem într-un bol alături de gălbenușuri.
4
Etapă de gătit
Feliem subțire cârnați de plai Hanul Boieresc.
5
Etapă de gătit
Într-o tigaie adăugăm ulei leurdă și sare.
6
Etapă de gătit
Între timp mărunțim albușul de ou, apoi o legătură de pătrunjel, leurda înăbușită și câteva capere. Adăugăm totul în bol, alături de câteva lingurițe de maioneză și salată cu icre Hanul Boieresc.
7
Etapă de gătit
Tocăm mărunt chives și adăugăm într-un bol, cu zeama de la castraveții murați, sare și piper.
8
Etapă de gătit
Curățăm cartofii, îi tăiem în cuburi mici și îi punem și pe ei în bol. Asezonăm cu lămâie după gust.
9
Etapă de gătit
Compoziția va veni la final în frunze de salată cu chives presărat deasupra. Umplem și albușurile rămase și punem felii de cârnați deasupra.