Luăm castraveți în oțet de la Hanul Boieresc și îi tocăm mărunt, apoi îi punem într-un bol alături de gălbenușuri.
4
accessibility.recipes.cookingstep
Feliem subțire cârnați de plai Hanul Boieresc.
5
accessibility.recipes.cookingstep
Într-o tigaie adăugăm ulei leurdă și sare.
6
accessibility.recipes.cookingstep
Între timp mărunțim albușul de ou, apoi o legătură de pătrunjel, leurda înăbușită și câteva capere. Adăugăm totul în bol, alături de câteva lingurițe de maioneză și salată cu icre Hanul Boieresc.
7
accessibility.recipes.cookingstep
Tocăm mărunt chives și adăugăm într-un bol, cu zeama de la castraveții murați, sare și piper.
8
accessibility.recipes.cookingstep
Curățăm cartofii, îi tăiem în cuburi mici și îi punem și pe ei în bol. Asezonăm cu lămâie după gust.
9
accessibility.recipes.cookingstep
Compoziția va veni la final în frunze de salată cu chives presărat deasupra. Umplem și albușurile rămase și punem felii de cârnați deasupra.
Ingrediente
Ingrediente pentru
Porții
100 g
Maioneza
200 g
Carnati plai / Miorita
1 kg
Cartofi mici
50 g
Icre stiuca
500 g
Mix salata
1 borcanel
Capere
100 g
Castraveti murati
1 caserola
Chives
10 buc.
Oua rosii
Mod de preparare
1
accessibility.recipes.cookingstep
Punem la fiert cartofi albi în coajă.
2
accessibility.recipes.cookingstep
Curățăm 5 ouă și separăm gălbenușurile de albuș.
3
accessibility.recipes.cookingstep
Luăm castraveți în oțet de la Hanul Boieresc și îi tocăm mărunt, apoi îi punem într-un bol alături de gălbenușuri.
4
accessibility.recipes.cookingstep
Feliem subțire cârnați de plai Hanul Boieresc.
5
accessibility.recipes.cookingstep
Într-o tigaie adăugăm ulei leurdă și sare.
6
accessibility.recipes.cookingstep
Între timp mărunțim albușul de ou, apoi o legătură de pătrunjel, leurda înăbușită și câteva capere. Adăugăm totul în bol, alături de câteva lingurițe de maioneză și salată cu icre Hanul Boieresc.
7
accessibility.recipes.cookingstep
Tocăm mărunt chives și adăugăm într-un bol, cu zeama de la castraveții murați, sare și piper.
8
accessibility.recipes.cookingstep
Curățăm cartofii, îi tăiem în cuburi mici și îi punem și pe ei în bol. Asezonăm cu lămâie după gust.
9
accessibility.recipes.cookingstep
Compoziția va veni la final în frunze de salată cu chives presărat deasupra. Umplem și albușurile rămase și punem felii de cârnați deasupra.