Ingrediente pentru remove add Porții4 bucățipiept de pui Sare Piper Ulei de măsline Oțet balsamic10 roșii cherry1 ceapă roșie2 ridichi3 ouă50 mlvin albPregătește
1Etapă de gătitPunem pieptul de pui într-un castron cu sare, piper și ulei de măsline.2Etapă de gătitAcoperim cu folie și lăsăm la marinat la temperatura camerei.3Etapă de gătitPunem ulei de măsline într-o tigaie și lăsăm uleiul să se încingă.4Etapă de gătitPunem roșiile întregi în tigaie.5Etapă de gătitAdăugăm puțin oțet balsamic peste roșii ca să se deglaseze.6Etapă de gătitLe scoatem pe o farfurie.7Etapă de gătitTocăm mărunt ceapa.8Etapă de gătitTăiem ridichiile în rondele subțiri și le punem în apă rece.9Etapă de gătitÎntr-un blender punem ulei de măsline, oțet balsamic, sare și piper și amestecăm.10Etapă de gătitÎntr-o oală punem apă la clocotit.11Etapă de gătitPunem ouăle la fiert și le lăsăm timp de 5 minute.12Etapă de gătitDupă 5 minute scurgem apa de la ouă și punem apă rece peste ele și le lăsăm câteva minute.13Etapă de gătitTăiem capetele de la păstăile de fasole verde.14Etapă de gătitPunem fasolea la fiert în apă clocotită cu puțină sare.15Etapă de gătitScoatem fasolea din apa fiartă într-un castron cu apă rece și gheață.16Etapă de gătitPunem puiul în tigaia în care am rumenit roșiile.17Etapă de gătitAdăugăm puțin vin.18Etapă de gătitAdăugăm puțin unt și lăsăm cu capac la foc mic.19Etapă de gătitTăiem puiul felii și le punem înapoi în tigaie pentru câteva minute.20Etapă de gătitCurățăm ouăle de coajă.21Etapă de gătitScoatem fasolea verde pe un șervet de bucătărie.22Etapă de gătitPe o farfurie punem păstăi de fasole verde.23Etapă de gătitPresărăm puțină ceapă roșie.24Etapă de gătitAdăugăm și 2-3 roșii.25Etapă de gătitPunem și câteva felii de pui.26Etapă de gătitAdăugăm oul pe care îl crestăm.27Etapă de gătitPunem și câteva rondele de ridichii.28Etapă de gătitTurnăm peste vinegrette și condimentăm cu piper și sare.
play_circle_outline access_time35 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Aperitive cu salam de sibiuChef: NicolaiCategorieAperitiv
play_circle_outline access_time60 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu BalmosCategorieAperitiv
play_circle_outline access_time45 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Bulz GourmetCategorieAperitiv
play_circle_outline access_time80 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cartofi în crustăCategorieAperitiv
play_circle_outline access_time40 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Chiftea în pâineCategorieAperitiv
play_circle_outline access_time35 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Clătite cu ciuperciChef: NicolaiCategorieAperitiv
play_circle_outline access_time240 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Drob de mielChef: NicolaiCategorieAperitiv
access_time30 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Easter Leftover eggs salad maioneză, icre de crap, cârnați plai sau miorițăCategorieAperitiv
play_circle_outline access_time30 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Frittata cu telemea, mărar și mazăreChef: Margot | Categorie: GustareCategorieAperitiv
play_circle_outline access_time60 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Melcișori cu măslineChef: Nicolai | Categorie: AntreuriCategorieAperitiv