Ingrediente pentru remove add Porții4 bucățipiept de pui Sare Piper Ulei de măsline Oțet balsamic10 roșii cherry1 ceapă roșie2 ridichi3 ouă50 mlvin albPregătește
1Punem pieptul de pui într-un castron cu sare, piper și ulei de măsline.2Acoperim cu folie și lăsăm la marinat la temperatura camerei.3Punem ulei de măsline într-o tigaie și lăsăm uleiul să se încingă.4Punem roșiile întregi în tigaie.5Adăugăm puțin oțet balsamic peste roșii ca să se deglaseze.6Le scoatem pe o farfurie.7Tocăm mărunt ceapa.8Tăiem ridichiile în rondele subțiri și le punem în apă rece.9Într-un blender punem ulei de măsline, oțet balsamic, sare și piper și amestecăm.10Într-o oală punem apă la clocotit.11Punem ouăle la fiert și le lăsăm timp de 5 minute.12După 5 minute scurgem apa de la ouă și punem apă rece peste ele și le lăsăm câteva minute.13Tăiem capetele de la păstăile de fasole verde.14Punem fasolea la fiert în apă clocotită cu puțină sare.15Scoatem fasolea din apa fiartă într-un castron cu apă rece și gheață.16Punem puiul în tigaia în care am rumenit roșiile.17Adăugăm puțin vin.18Adăugăm puțin unt și lăsăm cu capac la foc mic.19Tăiem puiul felii și le punem înapoi în tigaie pentru câteva minute.20Curățăm ouăle de coajă.21Scoatem fasolea verde pe un șervet de bucătărie.22Pe o farfurie punem păstăi de fasole verde.23Presărăm puțină ceapă roșie.24Adăugăm și 2-3 roșii.25Punem și câteva felii de pui.26Adăugăm oul pe care îl crestăm.27Punem și câteva rondele de ridichii.28Turnăm peste vinegrette și condimentăm cu piper și sare.
play_circle_outline access_time35 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Aperitive cu salam de sibiuChef: NicolaiCategorieAntreu
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu BalmosCategorieAntreu
play_circle_outline access_time80 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cartofi în crustăCategorieAntreu
play_circle_outline access_time40 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Chiftea în pâineCategorieAntreu
play_circle_outline access_time35 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Clătite cu ciuperciChef: NicolaiCategorieAntreu
play_circle_outline access_time240 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Drob de mielChef: NicolaiCategorieAntreu
access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Easter Leftover eggs salad maioneză, icre de crap, cârnați plai sau miorițăCategorieAntreu
play_circle_outline access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Frittata cu telemea, mărar și mazăreChef: Margot | Categorie: GustareCategorieAntreu
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Melcișori cu măslineChef: Nicolai | Categorie: AntreuriCategorieAntreu
play_circle_outline access_time45 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Mici aperitivChef: NicolaiCategorieAntreu