500g/ o casoletă de mici
un aluat foietaj
2 ouă
o lingură de muștar iute
varză roșie
o lămâie
1
accessibility.recipes.cookingstep
Așezăm hârtie pergament în tavă și despachetăm aluatul foietaj.
2
accessibility.recipes.cookingstep
Punem câte 2-3 mici dubli (lungi) în aluat și îi învelim.
3
accessibility.recipes.cookingstep
Spargem un ou și separăm albușul de gălbenuș, apoi batem gălbenușul cu un strop de apă.
4
accessibility.recipes.cookingstep
Lipim aluatul cu gălbenuș, în special capetele.
5
accessibility.recipes.cookingstep
Punem în tavă, iar apoi crestăm cu cuțitul un model în aluat.
6
accessibility.recipes.cookingstep
Ungem cu gălbenuș și coacem în cuptor aprox. 20-25 de minute la 180 grade.
7
accessibility.recipes.cookingstep
Pregătim maioneza – amestecăm muștarul, un ou, sare, piper, zeama de la ½ lămâie și ulei. Folosim un mixer cu capătul de pasat și adăugăm treptat uleiul.
8
accessibility.recipes.cookingstep
Curățăm varza roșie și o tocăm, apoi o punem într-un bol și amestecăm cu maioneză.
9
accessibility.recipes.cookingstep
Când micii sunt gata, îi scoatem din cuptor și îi lăsăm să se răcorească.
10
accessibility.recipes.cookingstep
Tăiem felii și servim împreună cu varza.
Ingrediente
Ingrediente pentru
Porții
500 g
(o casoletă de mici) un aluat foietaj
2
ouă
1 lingură
muștar iute
varză roșie
1
lămâie
500g/ o casoletă de mici
un aluat foietaj
2 ouă
o lingură de muștar iute
varză roșie
o lămâie
Mod de preparare
1
accessibility.recipes.cookingstep
Așezăm hârtie pergament în tavă și despachetăm aluatul foietaj.
2
accessibility.recipes.cookingstep
Punem câte 2-3 mici dubli (lungi) în aluat și îi învelim.
3
accessibility.recipes.cookingstep
Spargem un ou și separăm albușul de gălbenuș, apoi batem gălbenușul cu un strop de apă.
4
accessibility.recipes.cookingstep
Lipim aluatul cu gălbenuș, în special capetele.
5
accessibility.recipes.cookingstep
Punem în tavă, iar apoi crestăm cu cuțitul un model în aluat.
6
accessibility.recipes.cookingstep
Ungem cu gălbenuș și coacem în cuptor aprox. 20-25 de minute la 180 grade.
7
accessibility.recipes.cookingstep
Pregătim maioneza – amestecăm muștarul, un ou, sare, piper, zeama de la ½ lămâie și ulei. Folosim un mixer cu capătul de pasat și adăugăm treptat uleiul.
8
accessibility.recipes.cookingstep
Curățăm varza roșie și o tocăm, apoi o punem într-un bol și amestecăm cu maioneză.
9
accessibility.recipes.cookingstep
Când micii sunt gata, îi scoatem din cuptor și îi lăsăm să se răcorească.