Ingrediente pentru remove add Porții8 ouă1 lingurăpateu de ficat de porc Unt6 firesparanghelPentru maioneza1 gălbenuș Zeamă de lămâie1 cățel de usturoi Muștar cu hrean200 mlulei de floarea soarelui PiperPregătește
1Punem ouăle la fiert în apă cu un pic de sare.2Peste gălbenuș punem zeama de la o jumătate de lămâie, sare, usturoi ras pe răzătoare, o linguriță de muștar, piper.3Amestecăm cu o lingură de lemn.4Adăugăm uleiul treptat, amestecând încontinuu, până se îngroasă.5Adăugăm sare, piper după gust.6În apa clocotită cu un pic de sare punem ouăle la fiert și le lăsăm 7 minute.7Frecăm o lingură de pate de ficat cu o linguriță de unt.8Adăugăm peste maioneză și amestecăm.9Lăsăm la frigider pentru 20 minute.10Într-o oală punem apa la fiert.11Tăiem partea mai dură a sparanghelului și îl punem la fiert.12Verificăm codița sparanghelului și când devine aproape transparentă îl putem scoate de la fiert și lăsăm să se evapore apa de pe el.13Într-o tigaie punem puțin ulei de măsline și o jumătate de linguriță de unt.14Punem sparanghelul în tigaie, adăugăm sare și piper proaspăt.15Între timp curățăm ouăle de coajă.16Udăm lama cuțitului și tăiem ouăle în jumătăți, pe lungime.17Peste jumătățile de ou adăugăm o lingură de maioneză preparată cu pate de ficat.18Montăm pe farfurie 2 fire de sparanghel, două jumătăți de ou cu maioneză, adăugăm puțină sare și puțin piper roșu, pentru culoare.
play_circle_outline access_time35 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Aperitive cu salam de sibiuChef: NicolaiCategorieAntreu
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu BalmosCategorieAntreu
play_circle_outline access_time80 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cartofi în crustăCategorieAntreu
play_circle_outline access_time40 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Chiftea în pâineCategorieAntreu
play_circle_outline access_time35 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Clătite cu ciuperciChef: NicolaiCategorieAntreu
play_circle_outline access_time240 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Drob de mielChef: NicolaiCategorieAntreu
access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Easter Leftover eggs salad maioneză, icre de crap, cârnați plai sau miorițăCategorieAntreu
play_circle_outline access_time90 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Fasole verde cu puiChef: Nicolai | Categorie: SalatăCategorieAntreu
play_circle_outline access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Frittata cu telemea, mărar și mazăreChef: Margot | Categorie: GustareCategorieAntreu
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Melcișori cu măslineChef: Nicolai | Categorie: AntreuriCategorieAntreu