Ingrediente pentru remove add Porții5 kggogoșari1 litruoțet din vin1 kgceapă400 gardei iute3 lingurisare2 lingurizahăr1 lingurăpiper Foi de dafinPregătește
11Etapă de gătitAlegem gogoșarii cei mai fermi22Etapă de gătitSe curăță gogoșarii și se taie în felii.33Etapă de gătitCurățăm ceapa și o tăiem Julien.44Etapă de gătitTăiem ardeiul iute în felii și păstrăm semințele.55Etapă de gătitTurnăm oțetul într-o oală.66Etapă de gătitAdăugăm zahărul și sarea.77Etapă de gătitAdaugăm foile de dafin și piperul.88Etapă de gătitAdăugăm ardeiul iute, ceapa și gogoșarii.99Etapă de gătitLăsăm să fiarbă timp de 5-10 minute.1010Etapă de gătitLăsăm să se răcească timp de câteva minute.1111Etapă de gătitPunem amestecul în borcane și acoperim cu zeamă.1212Etapă de gătitPunem borcanele cu capac la fiert in bain-marie.
play_circle_outline access_time35 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Aperitive cu salam de sibiuChef: NicolaiCategorieAperitiv
play_circle_outline access_time60 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu BalmosCategorieAperitiv
play_circle_outline access_time45 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Bulz GourmetCategorieAperitiv
play_circle_outline access_time80 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cartofi în crustăCategorieAperitiv
play_circle_outline access_time40 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Chiftea în pâineCategorieAperitiv
play_circle_outline access_time35 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Clătite cu ciuperciChef: NicolaiCategorieAperitiv
play_circle_outline access_time240 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Drob de mielChef: NicolaiCategorieAperitiv
access_time30 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Easter Leftover eggs salad maioneză, icre de crap, cârnați plai sau miorițăCategorieAperitiv
play_circle_outline access_time90 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Fasole verde cu puiChef: Nicolai | Categorie: SalatăCategorieAperitiv
play_circle_outline access_time30 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Frittata cu telemea, mărar și mazăreChef: Margot | Categorie: GustareCategorieAperitiv