Ingrediente pentru remove add Porții5 kggogoșari1 litruoțet din vin1 kgceapă400 gardei iute3 lingurisare2 lingurizahăr1 lingurăpiper Foi de dafinPregătește
11Alegem gogoșarii cei mai fermi22Se curăță gogoșarii și se taie în felii.33Curățăm ceapa și o tăiem Julien.44Tăiem ardeiul iute în felii și păstrăm semințele.55Turnăm oțetul într-o oală.66Adăugăm zahărul și sarea.77Adaugăm foile de dafin și piperul.88Adăugăm ardeiul iute, ceapa și gogoșarii.99Lăsăm să fiarbă timp de 5-10 minute.1010Lăsăm să se răcească timp de câteva minute.1111Punem amestecul în borcane și acoperim cu zeamă.1212Punem borcanele cu capac la fiert in bain-marie.
play_circle_outline access_time35 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Aperitive cu salam de sibiuChef: NicolaiCategorieAntreu
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu BalmosCategorieAntreu
play_circle_outline access_time80 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cartofi în crustăCategorieAntreu
play_circle_outline access_time40 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Chiftea în pâineCategorieAntreu
play_circle_outline access_time35 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Clătite cu ciuperciChef: NicolaiCategorieAntreu
play_circle_outline access_time240 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Drob de mielChef: NicolaiCategorieAntreu
access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Easter Leftover eggs salad maioneză, icre de crap, cârnați plai sau miorițăCategorieAntreu
play_circle_outline access_time90 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Fasole verde cu puiChef: Nicolai | Categorie: SalatăCategorieAntreu
play_circle_outline access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Frittata cu telemea, mărar și mazăreChef: Margot | Categorie: GustareCategorieAntreu
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Melcișori cu măslineChef: Nicolai | Categorie: AntreuriCategorieAntreu