Ingrediente pentru remove add Porții500 gciuperci1 kgSlăninuță afumată2 buc.Pâine ardelenească500 gCeapă roșie ou1 kgroșii1 kgardei verde5 legăturiceapă verdePregătește
1Feliem slăninuță și o crestăm, apoi tăiem ciuperci și ceapă. 2Amestecăm ceapa cu făină și o adăugăm în tuciul cu ulei încins. Când s-a rumenit o lăsăm la scurs într-un bol, pe un prosop de bucătărie. 3Înlocuim ceaunul cu un disc, pe care vor veni feliile de slănină și cele de pâine.4Când e gata pâinea, o scoatem și punem pe discul de pe foc ciupercile, brânza de burduf cu caș de oaie de la Hanul Boieresc, smântână și separat ouă.5Pe pâinea prăjită vor veni pe rând brânză de burduf, felii de roșii, ciuperci, ou și ceapa călită și scursă.
play_circle_outline access_time35 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Aperitive cu salam de sibiuChef: NicolaiCategorieAntreu
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu BalmosCategorieAntreu
play_circle_outline access_time80 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cartofi în crustăCategorieAntreu
play_circle_outline access_time40 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Chiftea în pâineCategorieAntreu
play_circle_outline access_time35 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Clătite cu ciuperciChef: NicolaiCategorieAntreu
play_circle_outline access_time240 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Drob de mielChef: NicolaiCategorieAntreu
access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Easter Leftover eggs salad maioneză, icre de crap, cârnați plai sau miorițăCategorieAntreu
play_circle_outline access_time90 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Fasole verde cu puiChef: Nicolai | Categorie: SalatăCategorieAntreu
play_circle_outline access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Frittata cu telemea, mărar și mazăreChef: Margot | Categorie: GustareCategorieAntreu
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Melcișori cu măslineChef: Nicolai | Categorie: AntreuriCategorieAntreu