Ingrediente pentru remove add Porții3 ouă Făină Unt Iaurt Praz Brânză feta Brânză de burduf Iaurt Cimbru proaspăt Ulei de măsline Boia afumatăPregătește
1Într-un bol amestecăm făina cu sare și unt.2Adăugăm un gălbenuș de ou și amestecăm.3Adăugăm puțină apă rece ca să se lege.4Într-o tavă întindem hârtie de copt.5Întindem aluatul în forma de copt.6Punem aluatul la frigider timp de 20 minute.7Punem puțin ulei la încins.8Tocăm prazul mărunt.9Călim prazul în uleiul încins, la foc mediu.10Adăugăm puțin unt.11Adăugăm cimbru proaspăt.12Condimentăm cu sare și piper.13Într-un vas amestecăm brânza feta și brânza de burduf.14Adăugăm 2 ouă.15Presărăm boia afumată.16 Adăugăm iaurtul.17Încorporăm prazul călit.18Punem aluatul la cuptor timp de 10 minute.19Răsturnăm compoziția peste aluatul scos din cuptor.20Condimentăm cu piper.21Introducem înapoi la cuptor pentru 20-30 minute.22Scoatem tarta de la cuptor și o lăsăm să se răcească 20 minute.
play_circle_outline access_time35 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Aperitive cu salam de sibiuChef: NicolaiCategorieAntreu
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu BalmosCategorieAntreu
play_circle_outline access_time80 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cartofi în crustăCategorieAntreu
play_circle_outline access_time40 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Chiftea în pâineCategorieAntreu
play_circle_outline access_time35 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Clătite cu ciuperciChef: NicolaiCategorieAntreu
play_circle_outline access_time240 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Drob de mielChef: NicolaiCategorieAntreu
access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Easter Leftover eggs salad maioneză, icre de crap, cârnați plai sau miorițăCategorieAntreu
play_circle_outline access_time90 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Fasole verde cu puiChef: Nicolai | Categorie: SalatăCategorieAntreu
play_circle_outline access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Frittata cu telemea, mărar și mazăreChef: Margot | Categorie: GustareCategorieAntreu
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Melcișori cu măslineChef: Nicolai | Categorie: AntreuriCategorieAntreu