Ingrediente pentru remove add Porții3 ouă Făină Unt Iaurt Praz Brânză feta Brânză de burduf Iaurt Cimbru proaspăt Ulei de măsline Boia afumatăPregătește
1Etapă de gătitÎntr-un bol amestecăm făina cu sare și unt.2Etapă de gătitAdăugăm un gălbenuș de ou și amestecăm.3Etapă de gătitAdăugăm puțină apă rece ca să se lege.4Etapă de gătitÎntr-o tavă întindem hârtie de copt.5Etapă de gătitÎntindem aluatul în forma de copt.6Etapă de gătitPunem aluatul la frigider timp de 20 minute.7Etapă de gătitPunem puțin ulei la încins.8Etapă de gătitTocăm prazul mărunt.9Etapă de gătitCălim prazul în uleiul încins, la foc mediu.10Etapă de gătitAdăugăm puțin unt.11Etapă de gătitAdăugăm cimbru proaspăt.12Etapă de gătitCondimentăm cu sare și piper.13Etapă de gătitÎntr-un vas amestecăm brânza feta și brânza de burduf.14Etapă de gătitAdăugăm 2 ouă.15Etapă de gătitPresărăm boia afumată.16Etapă de gătit Adăugăm iaurtul.17Etapă de gătitÎncorporăm prazul călit.18Etapă de gătitPunem aluatul la cuptor timp de 10 minute.19Etapă de gătitRăsturnăm compoziția peste aluatul scos din cuptor.20Etapă de gătitCondimentăm cu piper.21Etapă de gătitIntroducem înapoi la cuptor pentru 20-30 minute.22Etapă de gătitScoatem tarta de la cuptor și o lăsăm să se răcească 20 minute.
play_circle_outline access_time35 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Aperitive cu salam de sibiuChef: NicolaiCategorieAperitiv
play_circle_outline access_time60 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu BalmosCategorieAperitiv
play_circle_outline access_time45 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Bulz GourmetCategorieAperitiv
play_circle_outline access_time80 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cartofi în crustăCategorieAperitiv
play_circle_outline access_time40 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Chiftea în pâineCategorieAperitiv
play_circle_outline access_time35 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Clătite cu ciuperciChef: NicolaiCategorieAperitiv
play_circle_outline access_time240 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Drob de mielChef: NicolaiCategorieAperitiv
access_time30 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Easter Leftover eggs salad maioneză, icre de crap, cârnați plai sau miorițăCategorieAperitiv
play_circle_outline access_time90 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Fasole verde cu puiChef: Nicolai | Categorie: SalatăCategorieAperitiv
play_circle_outline access_time30 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Frittata cu telemea, mărar și mazăreChef: Margot | Categorie: GustareCategorieAperitiv