Ingrediente pentru remove add Porții Prosciutto Conopidă5 Cartofi noi Ou Mustar Spanac O conservă de năut boabe3 fire de ceapă verde Ridichii Sfeclă coaptă Baby spanac Oțet balsamicPregătește
1Etapă de gătitPunem cartofii nedecojiți la fiert, în apă cu sare.2Etapă de gătitPunem prosciutto pe hârtie de pergament si acoperim cu o alta bucata de hârtie.3Etapă de gătitPunem totul într-o tigaie la rumenit.4Etapă de gătitPunem deasupra o oală ca să rămână întins.5Etapă de gătitTăiem felii de conopidă.6Etapă de gătitScurgem zeama de la năut și îl spălăm cu apă rece.7Etapă de gătitTăiem partea albă de la ceapa verde.8Etapă de gătitTăiem ceapa pe lungime.9Etapă de gătitTăiem ridichiile în felii subțiri.10Etapă de gătitPunem ulei de măsline într-o tigaie.11Etapă de gătitPunem feliile de conopidă în tigaie.12Etapă de gătit Adăugăm ceapa verde și câteva felii de sfeclă.13Etapă de gătitCondimentăm legumele cu sare și piper.14Etapă de gătitPunem ouăle la fiert timp de 8 minute.15Etapă de gătitScoatem legumele din tigaie și le punem în vase diferite.16Etapă de gătitTăiem cartofii în jumătăți.17Etapă de gătitPunem cartofii la rumenit în tigaie și condimentăm cu sare și piper.18Etapă de gătitÎntr-un blender punem ulei de măsline, oțet balsamic, o linguriță de muștar.19Etapă de gătitCondimentăm cu sare și piper.20Etapă de gătitAmestecăm cu blenderul până se omogenizează.21Etapă de gătitTăiem ouăle în sferturi.22Etapă de gătitRupem cozile de la spanac.23Etapă de gătitÎntr-o farfurie adâncă facem un pat din frunze de spanac.24Etapă de gătitAdăugăm câteva bucăți de cartofi, boabe de năut, sfeclă, puțină ceapă și câteva felii de conopidă.25Etapă de gătitAdăugăm deasupra vinegretă.26Etapă de gătitAdăugăm prosciutto.27Etapă de gătitServim
play_circle_outline access_time35 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Aperitive cu salam de sibiuChef: NicolaiCategorieAperitiv
play_circle_outline access_time60 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu BalmosCategorieAperitiv
play_circle_outline access_time45 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Bulz GourmetCategorieAperitiv
play_circle_outline access_time80 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cartofi în crustăCategorieAperitiv
play_circle_outline access_time40 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Chiftea în pâineCategorieAperitiv
play_circle_outline access_time35 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Clătite cu ciuperciChef: NicolaiCategorieAperitiv
play_circle_outline access_time240 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Drob de mielChef: NicolaiCategorieAperitiv
access_time30 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Easter Leftover eggs salad maioneză, icre de crap, cârnați plai sau miorițăCategorieAperitiv
play_circle_outline access_time90 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Fasole verde cu puiChef: Nicolai | Categorie: SalatăCategorieAperitiv
play_circle_outline access_time30 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Frittata cu telemea, mărar și mazăreChef: Margot | Categorie: GustareCategorieAperitiv