Ingrediente pentru remove add Porții Prosciutto Conopidă5 Cartofi noi Ou Mustar Spanac O conservă de năut boabe3 fire de ceapă verde Ridichii Sfeclă coaptă Baby spanac Oțet balsamicPregătește
1Punem cartofii nedecojiți la fiert, în apă cu sare.2Punem prosciutto pe hârtie de pergament si acoperim cu o alta bucata de hârtie.3Punem totul într-o tigaie la rumenit.4Punem deasupra o oală ca să rămână întins.5Tăiem felii de conopidă.6Scurgem zeama de la năut și îl spălăm cu apă rece.7Tăiem partea albă de la ceapa verde.8Tăiem ceapa pe lungime.9Tăiem ridichiile în felii subțiri.10Punem ulei de măsline într-o tigaie.11Punem feliile de conopidă în tigaie.12 Adăugăm ceapa verde și câteva felii de sfeclă.13Condimentăm legumele cu sare și piper.14Punem ouăle la fiert timp de 8 minute.15Scoatem legumele din tigaie și le punem în vase diferite.16Tăiem cartofii în jumătăți.17Punem cartofii la rumenit în tigaie și condimentăm cu sare și piper.18Într-un blender punem ulei de măsline, oțet balsamic, o linguriță de muștar.19Condimentăm cu sare și piper.20Amestecăm cu blenderul până se omogenizează.21Tăiem ouăle în sferturi.22Rupem cozile de la spanac.23Într-o farfurie adâncă facem un pat din frunze de spanac.24Adăugăm câteva bucăți de cartofi, boabe de năut, sfeclă, puțină ceapă și câteva felii de conopidă.25Adăugăm deasupra vinegretă.26Adăugăm prosciutto.27Servim
play_circle_outline access_time35 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Aperitive cu salam de sibiuChef: NicolaiCategorieAntreu
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu BalmosCategorieAntreu
play_circle_outline access_time80 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cartofi în crustăCategorieAntreu
play_circle_outline access_time40 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Chiftea în pâineCategorieAntreu
play_circle_outline access_time35 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Clătite cu ciuperciChef: NicolaiCategorieAntreu
play_circle_outline access_time240 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Drob de mielChef: NicolaiCategorieAntreu
access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Easter Leftover eggs salad maioneză, icre de crap, cârnați plai sau miorițăCategorieAntreu
play_circle_outline access_time90 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Fasole verde cu puiChef: Nicolai | Categorie: SalatăCategorieAntreu
play_circle_outline access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Frittata cu telemea, mărar și mazăreChef: Margot | Categorie: GustareCategorieAntreu
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Melcișori cu măslineChef: Nicolai | Categorie: AntreuriCategorieAntreu