Punem la fiert pastele într-un vas cu apă și sare. Le fierbem conform instrucțiunilor de pe pachet.
2
Le scurgem de apă și le punem într-un bol.
3
Amestecăm apoi pastele cu roșiile tăiate în două, măslinele, mozarella, boabele de porumb și frunze de rucola. Întrucât este o salată light, de vară, nu avem cantități exacte de ingrediente, avem libertatea de a jongla cu ele în funcție de ce ne place mai mult. Pentru oferta de la Penny ne-a inspirat, noi am adaugat mai multe măsline.
4
Finisăm totul cu un firicel de ulei de măsline și câteva fâșii de grana padano sau parmezan și servim salata rece, alături de vinul preferat sau de o limonadă proaspătă.
Ingrediente
Ingrediente pentru
Porții
300 g
paste scurte (penne, fusilli)
roșii cherry
mozarella
porumb
rucola
ulei de masline
grana padano
Mod de preparare
1
Punem la fiert pastele într-un vas cu apă și sare. Le fierbem conform instrucțiunilor de pe pachet.
2
Le scurgem de apă și le punem într-un bol.
3
Amestecăm apoi pastele cu roșiile tăiate în două, măslinele, mozarella, boabele de porumb și frunze de rucola. Întrucât este o salată light, de vară, nu avem cantități exacte de ingrediente, avem libertatea de a jongla cu ele în funcție de ce ne place mai mult. Pentru oferta de la Penny ne-a inspirat, noi am adaugat mai multe măsline.
4
Finisăm totul cu un firicel de ulei de măsline și câteva fâșii de grana padano sau parmezan și servim salata rece, alături de vinul preferat sau de o limonadă proaspătă.