
Tartine cu brânză și dovlecel
Gata în
20 min
Nivel de dificultate
Categorie
- Antreu
Gustarea perfectă pentru un mic dejun rapid și ușor
Ingrediente
Ingrediente pentru
Porții
Ceapă
Ardei gras
Dovlecei
Ulei de mpsline
Usturoi
Brânză telemea
Cremă de brânză
Mix de ierburi de Provence
Bresaola
Ardei kapia
Mini baghete
Cimbru proaspăt
Pătrunjel
Mod de preparare
1
Tocăm ceapa mărunt.
2
O punem la călit în ulei de floarea soarelui încins.
3
Lăsăm să se călească la foc mediu.
4
Radem dovleceii în fâșii mai groase.
5
Punem dovleceii peste ceapă.
6
Condimentăm.
7
Lăsăm la foc mediu.
8
Stoarcem surplusul de ulei.
9
Tăiem ardeii kapia în bucăți mici.
10
Tăiem bagheta în două.
11
Punem câteva picături de ulei pe grătar și îl lăsăm la încins.
12
Punem bucățile de pâine pe grătar.
13
Sfărâmăm o bucată de brânză telemea.
14
Amestecăm cu crema de brânză.
15
Adăugăm o parte din dovlecelul călit cu ceapă.
16
Adăugăm o parte din ardeiul kapia tocat mărunt.
17
Întindem compoziția pe pâinea prăjită.
18
Tăiem bresaola în fâsii foarte subțiri.
19
Ornăm cu cubulețe de ardei kapia.
20
Presărăm fâșii de bresaola.
21
Tăiem felii foarte subțiri de brânză telemea și le punem deasupra.
22
Presărăm puțin cimbru proaspăt.
23
Ornăm cu frunze de pătrunjel.
24
Servim