Tartine cu brânză și dovlecel


Gata în
20 Min
Nivel de dificultate

Categorie
  • Aperitiv
Gustarea perfectă pentru un mic dejun rapid și ușor

Ingrediente

Ingrediente pentru
 
Porții

  • Ceapă
  • Ardei gras
  • Dovlecei
  • Ulei de mpsline
  • Usturoi
  • Brânză telemea
  • Cremă de brânză
  • Mix de ierburi de Provence
  • Bresaola
  • Ardei kapia
  • Mini baghete
  • Cimbru proaspăt
  • Pătrunjel

Mod de preparare

  1. Etapă de gătit
    Tocăm ceapa mărunt.
  2. Etapă de gătit
    O punem la călit în ulei de floarea soarelui încins.
  3. Etapă de gătit
    Lăsăm să se călească la foc mediu.
  4. Etapă de gătit
    Radem dovleceii în fâșii mai groase.
  5. Etapă de gătit
    Punem dovleceii peste ceapă.
  6. Etapă de gătit
    Condimentăm.
  7. Etapă de gătit
    Lăsăm la foc mediu.
  8. Etapă de gătit
    Stoarcem surplusul de ulei.
  9. Etapă de gătit
    Tăiem ardeii kapia în bucăți mici.
  10. Etapă de gătit
    Tăiem bagheta în două.
  11. Etapă de gătit
    Punem câteva picături de ulei pe grătar și îl lăsăm la încins.
  12. Etapă de gătit
    Punem bucățile de pâine pe grătar.
  13. Etapă de gătit
    Sfărâmăm o bucată de brânză telemea.
  14. Etapă de gătit
    Amestecăm cu crema de brânză.
  15. Etapă de gătit
    Adăugăm o parte din dovlecelul călit cu ceapă.
  16. Etapă de gătit
    Adăugăm o parte din ardeiul kapia tocat mărunt.
  17. Etapă de gătit
    Întindem compoziția pe pâinea prăjită.
  18. Etapă de gătit
    Tăiem bresaola în fâsii foarte subțiri.
  19. Etapă de gătit
    Ornăm cu cubulețe de ardei kapia.
  20. Etapă de gătit
    Presărăm fâșii de bresaola.
  21. Etapă de gătit
    Tăiem felii foarte subțiri de brânză telemea și le punem deasupra.
  22. Etapă de gătit
    Presărăm puțin cimbru proaspăt.
  23. Etapă de gătit
    Ornăm cu frunze de pătrunjel.
  24. Etapă de gătit
    Servim