Ingrediente pentru remove add Porții Ceapă Ardei gras Dovlecei Ulei de mpsline Usturoi Brânză telemea Cremă de brânză Mix de ierburi de Provence Bresaola Ardei kapia Mini baghete Cimbru proaspăt PătrunjelPregătește
1Etapă de gătitTocăm ceapa mărunt.2Etapă de gătitO punem la călit în ulei de floarea soarelui încins.3Etapă de gătitLăsăm să se călească la foc mediu.4Etapă de gătitRadem dovleceii în fâșii mai groase.5Etapă de gătitPunem dovleceii peste ceapă.6Etapă de gătitCondimentăm.7Etapă de gătitLăsăm la foc mediu.8Etapă de gătitStoarcem surplusul de ulei.9Etapă de gătitTăiem ardeii kapia în bucăți mici.10Etapă de gătitTăiem bagheta în două.11Etapă de gătitPunem câteva picături de ulei pe grătar și îl lăsăm la încins.12Etapă de gătitPunem bucățile de pâine pe grătar.13Etapă de gătitSfărâmăm o bucată de brânză telemea.14Etapă de gătitAmestecăm cu crema de brânză.15Etapă de gătitAdăugăm o parte din dovlecelul călit cu ceapă.16Etapă de gătitAdăugăm o parte din ardeiul kapia tocat mărunt.17Etapă de gătitÎntindem compoziția pe pâinea prăjită.18Etapă de gătitTăiem bresaola în fâsii foarte subțiri.19Etapă de gătitOrnăm cu cubulețe de ardei kapia.20Etapă de gătitPresărăm fâșii de bresaola.21Etapă de gătitTăiem felii foarte subțiri de brânză telemea și le punem deasupra.22Etapă de gătitPresărăm puțin cimbru proaspăt.23Etapă de gătitOrnăm cu frunze de pătrunjel.24Etapă de gătitServim
play_circle_outline access_time35 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Aperitive cu salam de sibiuChef: NicolaiCategorieAperitiv
play_circle_outline access_time60 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu BalmosCategorieAperitiv
play_circle_outline access_time45 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Bulz GourmetCategorieAperitiv
play_circle_outline access_time80 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cartofi în crustăCategorieAperitiv
play_circle_outline access_time40 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Chiftea în pâineCategorieAperitiv
play_circle_outline access_time35 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Clătite cu ciuperciChef: NicolaiCategorieAperitiv
play_circle_outline access_time240 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Drob de mielChef: NicolaiCategorieAperitiv
access_time30 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Easter Leftover eggs salad maioneză, icre de crap, cârnați plai sau miorițăCategorieAperitiv
play_circle_outline access_time90 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Fasole verde cu puiChef: Nicolai | Categorie: SalatăCategorieAperitiv
play_circle_outline access_time30 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Frittata cu telemea, mărar și mazăreChef: Margot | Categorie: GustareCategorieAperitiv