1. home
  2. Retete
  3. Chiftea în pâine

Chiftea în pâine


recipes.details.information.totalcookingtime
40 recipes.timeunit
recipes.details.information.difficulty

recipes.categoryinfo
  • Antreu

recipes.details.ingredients.title

recipes.details.ingredients.for
 
recipes.details.ingredients.servings

Lipii libaneze
Carne tocată amestec de la Hanul Boieresc 2kg
200 g
Ceapă
5 legături
Pătrunjel
Condimente pudră: sare, piper, boia, ienibahar, chimion, sumac
1 kg
Roșii
400 g
Cașcaval afumat de la Hanul Boieresc

recipes.details.steps.title

1
Tăiem cașcaval afumat în cubulețe și îl punem într-un bol alături de carne tocată de la Hanul Boieresc.
2
Adăugăm un cățel de usturoi, roșii proaspete stropite cu ulei de măsline, sare și restul de condimente.
3
Amestecăm tot și venim la final cu o conservă de roșii cuburi, ceapă verde și pătrunjel. 
4
Crestăm cu atenție lipiile și punem din compoziție în interior. După ce le-am împăturit la capăt, lăsăm lipiile la rumenit pe grătar, pe ambele părți. 

recipes.details.similar