Ingrediente pentru remove add Porții4 bucățipiept de pui Sare Piper Ulei de măsline Oțet balsamic10 roșii cherry1 ceapă roșie2 ridichi3 ouă50 mlvin albPregătește
1accessibility.recipes.cookingstepPunem pieptul de pui într-un castron cu sare, piper și ulei de măsline.2accessibility.recipes.cookingstepAcoperim cu folie și lăsăm la marinat la temperatura camerei.3accessibility.recipes.cookingstepPunem ulei de măsline într-o tigaie și lăsăm uleiul să se încingă.4accessibility.recipes.cookingstepPunem roșiile întregi în tigaie.5accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm puțin oțet balsamic peste roșii ca să se deglaseze.6accessibility.recipes.cookingstepLe scoatem pe o farfurie.7accessibility.recipes.cookingstepTocăm mărunt ceapa.8accessibility.recipes.cookingstepTăiem ridichiile în rondele subțiri și le punem în apă rece.9accessibility.recipes.cookingstepÎntr-un blender punem ulei de măsline, oțet balsamic, sare și piper și amestecăm.10accessibility.recipes.cookingstepÎntr-o oală punem apă la clocotit.11accessibility.recipes.cookingstepPunem ouăle la fiert și le lăsăm timp de 5 minute.12accessibility.recipes.cookingstepDupă 5 minute scurgem apa de la ouă și punem apă rece peste ele și le lăsăm câteva minute.13accessibility.recipes.cookingstepTăiem capetele de la păstăile de fasole verde.14accessibility.recipes.cookingstepPunem fasolea la fiert în apă clocotită cu puțină sare.15accessibility.recipes.cookingstepScoatem fasolea din apa fiartă într-un castron cu apă rece și gheață.16accessibility.recipes.cookingstepPunem puiul în tigaia în care am rumenit roșiile.17accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm puțin vin.18accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm puțin unt și lăsăm cu capac la foc mic.19accessibility.recipes.cookingstepTăiem puiul felii și le punem înapoi în tigaie pentru câteva minute.20accessibility.recipes.cookingstepCurățăm ouăle de coajă.21accessibility.recipes.cookingstepScoatem fasolea verde pe un șervet de bucătărie.22accessibility.recipes.cookingstepPe o farfurie punem păstăi de fasole verde.23accessibility.recipes.cookingstepPresărăm puțină ceapă roșie.24accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm și 2-3 roșii.25accessibility.recipes.cookingstepPunem și câteva felii de pui.26accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm oul pe care îl crestăm.27accessibility.recipes.cookingstepPunem și câteva rondele de ridichii.28accessibility.recipes.cookingstepTurnăm peste vinegrette și condimentăm cu piper și sare.
play_circle_outline access_time35 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Aperitive cu salam de sibiuChef: NicolaiCategorieAperitiv
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu BalmosCategorieAperitiv
NOU play_circle_outline access_time45 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Bulz GourmetCategorieAperitiv
play_circle_outline access_time80 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cartofi în crustăCategorieAperitiv
play_circle_outline access_time40 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Chiftea în pâineCategorieAperitiv
play_circle_outline access_time35 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Clătite cu ciuperciChef: NicolaiCategorieAperitiv
play_circle_outline access_time240 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Drob de mielChef: NicolaiCategorieAperitiv
access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Easter Leftover eggs salad maioneză, icre de crap, cârnați plai sau miorițăCategorieAperitiv
play_circle_outline access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Frittata cu telemea, mărar și mazăreChef: Margot | Categorie: GustareCategorieAperitiv
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Melcișori cu măslineChef: Nicolai | Categorie: AntreuriCategorieAperitiv