Ingrediente pentru remove add Porții3 portocale1 rodie1 ceapă roșie măsline frunze de mentă boabe de coriandru sare ulei de măslinePregătește
1Etapă de gătitCurățăm portocalele de coajă, îndepărtând și membrana albă. Le tăiem rondele și le depozităm într-un bol.2Etapă de gătitCurățăm rodia în două și presărăm semințele ei peste portocale.3Etapă de gătitAdăugăm ceapa tăiată rondele – avem nevoie de o ceapă nu foarte iute, care să confere o aromă subtilă salatei – și măslinele.4Etapă de gătitCompletăm cu frunzele de mentă tocate și, opțional, cu boabe de coriandru strivite într-un mojar.5Etapă de gătitAsezonăm cu un praf de sare și un firicel de ulei de măsline.6Etapă de gătitLăsăm totul să se marineze la frigider.7Etapă de gătitDupă ce aromele s-au întrepătruns, servim salata rece în farfurii individuale: un răsfăț pentru zilele călduroase de vară!8Etapă de gătitAnother variation of the salad?If you want to get inspiration for another salad like this see here
play_circle_outline access_time35 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Aperitive cu salam de sibiuChef: NicolaiCategorieAperitiv
play_circle_outline access_time60 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu BalmosCategorieAperitiv
play_circle_outline access_time45 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Bulz GourmetCategorieAperitiv
play_circle_outline access_time80 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cartofi în crustăCategorieAperitiv
play_circle_outline access_time40 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Chiftea în pâineCategorieAperitiv
play_circle_outline access_time35 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Clătite cu ciuperciChef: NicolaiCategorieAperitiv
play_circle_outline access_time240 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Drob de mielChef: NicolaiCategorieAperitiv
access_time30 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Easter Leftover eggs salad maioneză, icre de crap, cârnați plai sau miorițăCategorieAperitiv
play_circle_outline access_time90 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Fasole verde cu puiChef: Nicolai | Categorie: SalatăCategorieAperitiv
play_circle_outline access_time30 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Frittata cu telemea, mărar și mazăreChef: Margot | Categorie: GustareCategorieAperitiv