Biftec tartar


Gata în
30 Min
Nivel de dificultate

Categorie
  • Fel principal

Ingrediente

Ingrediente pentru
 
Porții

  • 300 g
    pulpă de vită
  • capere
  • 1
    ceapă
  • 1 legătură
    pătrunjel
  • chipsuri picante de cartofi
  • castraveți murați
  • morcov
  • ketchup
  • sos de maioneză cu hrean
  • pâine toast

Mod de preparare

  1. Etapă de gătit
    Tocăm carnea în bucăți mai mari
  2. Etapă de gătit
    Tocăm mărunt ceapa, castraveții murați, caperele
  3. Etapă de gătit
    Tocăm mărunt pătrunjelul
  4. Etapă de gătit
    Amestecăm sosul de maioneză cu ketchup
  5. Etapă de gătit
    Tăiem coaja de la pâine
  6. Etapă de gătit
    Într-o cratiță încingem puțin ulei de măsline
  7. Etapă de gătit
    Tăiem pâinea în cubulețe și le punem în tigaie la rumenit
  8. Etapă de gătit
    Condimentăm carnea cu sare și piper
  9. Etapă de gătit
    Adăugăm o lingură de castraveți murați, o lingură de capere, o lingură de ceapă și o lingură de pătrunjel tocat
  10. Etapă de gătit
    Amestecăm bine carnea
  11. Etapă de gătit
    Adăugăm sosul de ketchup și maioneză peste compoziție
  12. Etapă de gătit
    Într-un bol cu apă rece punem morcovii curățați și feliați în fâșii și câteva frunze de salată
  13. Etapă de gătit
    Cu două linguri modelăm carnea și o așezăm pe farfurie
  14. Etapă de gătit
    Adăugăm frunzele de salată, fâșii de morcovi
  15. Etapă de gătit
    Punem și câteva crutoane
  16. Etapă de gătit
    Adăugăm o lingură de sos de ketchup cu maioneză în mijloc
  17. Etapă de gătit
    Adăugăm câteva chipsuri picante de cartofi