Cannelloni


Gata în
50 Min
Nivel de dificultate

Categorie
  • Fel principal

Ingrediente

Ingrediente pentru
 
Porții

  • 300 g
    carne tocată de vită
  • 1 cutie
    paste cannelloni
  • sos de roșii
  • 1
    ceapă
  • ulei de măsline San Fabio
  • 1 jumătate
    țelină
  • 2
    morcovi
  • 2 căței
    usturoi
  • cimbru
  • oregano
  • foi de dafin
  • 2
    conserve de roșii San Fabio
  • unt
  • 50 g
    făină
  • 150 ml
    lapte
  • nucșoară
  • Grana Padano San Fabio

Mod de preparare

  1. Etapă de gătit
    Tocăm ceapa mărunt și o punem la călit în puțin ulei de măsline San Fabio
  2. Etapă de gătit
    Dăm țelina pe răzătoare și o adăugăm în oală, peste ceapă
  3. Etapă de gătit
    Dăm țelina pe răzătoare și o adăugăm în oală, peste ceapă
  4. Etapă de gătit
    Mai adăugăm puțin ulei de măsline San Fabio
  5. Etapă de gătit
    Adăugăm cățeii de usturoi
  6. Etapă de gătit
    Adăugăm carnea de vită peste amestecul de legume
  7. Etapă de gătit
    Condimentăm cu sare, piper, cimbru și oregano
  8. Etapă de gătit
    Adăugăm 2 foi de dafin
  9. Etapă de gătit
    Adăugăm roșiile din conserva San Fabio
  10. Etapă de gătit
    Într-o altă oală punem apă la fiert
  11. Etapă de gătit
    Clătim conserva cu apă fiartă și turnăm după peste carne
  12. Etapă de gătit
    Punem pastele la fiert și amestecăm puțin
  13. Etapă de gătit
    Strecurăm pastele și punem puțin unt peste ele
  14. Etapă de gătit
    Le condimentăm cu puțină sare
  15. Etapă de gătit
    În tigaia Vivess punem puțin unt la topit, pentru sosul béchamel
  16. Etapă de gătit
    Adăugăm puțină făină
  17. Etapă de gătit
    Adăugăm lapte și amestecăm continuu
  18. Etapă de gătit
    Condimentăm cu puțină nucșoară, sare și piper
  19. Etapă de gătit
    Punem puțin sos peste paste și amestecăm
  20. Etapă de gătit
    Punem pastele pe farfurie și adăugăm sosul béchamel
  21. Etapă de gătit
    Adăugăm deasupra sosul cu carne
  22. Etapă de gătit
    Radem deasupra Grana Padano San Fabio