Cannelloni

Gata în
50 min
Nivel de dificultate
Categorie
  • Fel principal

Ingrediente

Ingrediente pentru
 
Porții
300 g
carne tocată de vită
1 cutie
paste cannelloni
sos de roșii
1
ceapă
ulei de măsline San Fabio
1 jumătate
țelină
2
morcovi
2 căței
usturoi
cimbru
oregano
foi de dafin
2
conserve de roșii San Fabio
unt
50 g
făină
150 ml
lapte
nucșoară
Grana Padano San Fabio

Mod de preparare

1
Tocăm ceapa mărunt și o punem la călit în puțin ulei de măsline San Fabio
2
Dăm țelina pe răzătoare și o adăugăm în oală, peste ceapă
3
Dăm țelina pe răzătoare și o adăugăm în oală, peste ceapă
4
Mai adăugăm puțin ulei de măsline San Fabio
5
Adăugăm cățeii de usturoi
6
Adăugăm carnea de vită peste amestecul de legume
7
Condimentăm cu sare, piper, cimbru și oregano
8
Adăugăm 2 foi de dafin
9
Adăugăm roșiile din conserva San Fabio
10
Într-o altă oală punem apă la fiert
11
Clătim conserva cu apă fiartă și turnăm după peste carne
12
Punem pastele la fiert și amestecăm puțin
13
Strecurăm pastele și punem puțin unt peste ele
14
Le condimentăm cu puțină sare
15
În tigaia Vivess punem puțin unt la topit, pentru sosul béchamel
16
Adăugăm puțină făină
17
Adăugăm lapte și amestecăm continuu
18
Condimentăm cu puțină nucșoară, sare și piper
19
Punem puțin sos peste paste și amestecăm
20
Punem pastele pe farfurie și adăugăm sosul béchamel
21
Adăugăm deasupra sosul cu carne
22
Radem deasupra Grana Padano San Fabio