Ingrediente pentru remove add Porții3 bucățipiept de pui3 cartofi mari1 cartof dulce4 cățeiusturoi1 sfeclă roșie200 mlsmântână lichidă100 mllapte Grana Padano nucșoară rasă50 gunt salvie proaspătă hrean sare piper ulei de măslinePregătește
1Etapă de gătitPunem puiul la macerat într-un vas. Adăugăm sare, piper, salvie proaspătă, ulei de măsline, un cățel de usturoi sfărâmat, zeamă de lămâie2Etapă de gătitAcoperim bolul cu folie și lăsăm deoparte să intre aromele în carnea de pui3Etapă de gătitCurățăm cartofii și îi tăiem în felii subțiri, egale4Etapă de gătitFrecăm pereții tigăii cu un cățel de usturoi5Etapă de gătitPunem cartofii în tigaie6Etapă de gătitAdăugăm smântâna lichidă și lapte peste cartofi7Etapă de gătitPresărăm puțină nucșoară rasă și puțin unt8Etapă de gătitCondimentăm cu sare și piper9Etapă de gătitLăsăm cartofii la fiert10Etapă de gătitRadem Grana Padano și presărăm peste cartofi11Etapă de gătitPunem tigaia cu cartofi la cuptor, fără capac, până prinde crustă arămie12Etapă de gătitPunem sfecla cu sare într-o folie de aluminiu și o punem la copt în cuptor13Etapă de gătitÎntr-o tigaie punem puțin ulei de măsline la încins și punem bucățile de pui la prăjit14Etapă de gătitLa final adăugăm puțin unt, salvia și usturoiul strivit15Etapă de gătitPunem sos peste bucățile de pui16Etapă de gătitPunem capacul peste tigaie, domolim puțin focul17Etapă de gătitDecojim sfecla coaptă și o tăiem bucățele18Etapă de gătitPunem sfecla la scurs pe șervete de hărtie, într-un bol19Etapă de gătitAdăugăm ulei de măsline, sare, piper și hrean20Etapă de gătitMontăm pe farfurie o bucată de pui, cu cartofii gratinați și o lingură de salată de sfeclă21Etapă de gătitPunem puiul la macerat într-un vas. Adăugăm sare, piper, salvie proaspătă, ulei de măsline, un cățel de usturoi sfărâmat, zeamă de lămâie22Etapă de gătitAcoperim bolul cu folie și lăsăm deoparte să intre aromele în carnea de pui23Etapă de gătitCurățăm cartofii și îi tăiem în felii subțiri, egale24Etapă de gătitFrecăm pereții tigăii cu un cățel de usturoi25Etapă de gătitPunem cartofii în tigaie26Etapă de gătitAdăugăm smântâna lichidă și lapte peste cartofi27Etapă de gătitPresărăm puțină nucșoară rasă și puțin unt28Etapă de gătitCondimentăm cu sare și piper29Etapă de gătitLăsăm cartofii la fiert30Etapă de gătitRadem Grana Padano și presărăm peste cartofi31Etapă de gătitPunem tigaia cu cartofi la cuptor, fără capac, până prinde crustă arămie32Etapă de gătitPunem sfecla cu sare într-o folie de aluminiu și o punem la copt în cuptor33Etapă de gătitÎntr-o tigaie punem puțin ulei de măsline la încins și punem bucățile de pui la prăjit34Etapă de gătitLa final adăugăm puțin unt, salvia și usturoiul strivit35Etapă de gătitPunem sos peste bucățile de pui36Etapă de gătitPunem capacul peste tigaie, domolim puțin focul37Etapă de gătitDecojim sfecla coaptă și o tăiem bucățele38Etapă de gătitPunem sfecla la scurs pe șervete de hărtie, într-un bol39Etapă de gătitAdăugăm ulei de măsline, sare, piper și hrean40Etapă de gătitMontăm pe farfurie o bucată de pui, cu cartofii gratinați și o lingură de salată de sfeclă
play_circle_outline access_time90 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Ardei umpluți (cu răbdare)CategorieFel principal
play_circle_outline access_time30 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Biftec tartarChef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time60 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Burgeri din carne de porcChef: MargotCategorieFel principal
play_circle_outline access_time50 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu CannelloniChef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time30 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Carbonara RomâneascăCategorieFel principal
play_circle_outline access_time40 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cârnați UAUU!Chef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time60 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Carne de porc cu trei garnituriChef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time60 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Carne la lojnițăCategorieFel principal
play_circle_outline access_time100 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cartofi copți la cuptor cu salamChef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time45 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cartofi dulci cu piept de puiChef: NicolaiCategorieFel principal