Ingrediente pentru remove add Porții3 bucățipiept de pui3 cartofi mari1 cartof dulce4 cățeiusturoi1 sfeclă roșie200 mlsmântână lichidă100 mllapte Grana Padano nucșoară rasă50 gunt salvie proaspătă hrean sare piper ulei de măslinePregătește
1accessibility.recipes.cookingstepPunem puiul la macerat într-un vas. Adăugăm sare, piper, salvie proaspătă, ulei de măsline, un cățel de usturoi sfărâmat, zeamă de lămâie2accessibility.recipes.cookingstepAcoperim bolul cu folie și lăsăm deoparte să intre aromele în carnea de pui3accessibility.recipes.cookingstepCurățăm cartofii și îi tăiem în felii subțiri, egale4accessibility.recipes.cookingstepFrecăm pereții tigăii cu un cățel de usturoi5accessibility.recipes.cookingstepPunem cartofii în tigaie6accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm smântâna lichidă și lapte peste cartofi7accessibility.recipes.cookingstepPresărăm puțină nucșoară rasă și puțin unt8accessibility.recipes.cookingstepCondimentăm cu sare și piper9accessibility.recipes.cookingstepLăsăm cartofii la fiert10accessibility.recipes.cookingstepRadem Grana Padano și presărăm peste cartofi11accessibility.recipes.cookingstepPunem tigaia cu cartofi la cuptor, fără capac, până prinde crustă arămie12accessibility.recipes.cookingstepPunem sfecla cu sare într-o folie de aluminiu și o punem la copt în cuptor13accessibility.recipes.cookingstepÎntr-o tigaie punem puțin ulei de măsline la încins și punem bucățile de pui la prăjit14accessibility.recipes.cookingstepLa final adăugăm puțin unt, salvia și usturoiul strivit15accessibility.recipes.cookingstepPunem sos peste bucățile de pui16accessibility.recipes.cookingstepPunem capacul peste tigaie, domolim puțin focul17accessibility.recipes.cookingstepDecojim sfecla coaptă și o tăiem bucățele18accessibility.recipes.cookingstepPunem sfecla la scurs pe șervete de hărtie, într-un bol19accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm ulei de măsline, sare, piper și hrean20accessibility.recipes.cookingstepMontăm pe farfurie o bucată de pui, cu cartofii gratinați și o lingură de salată de sfeclă21accessibility.recipes.cookingstepPunem puiul la macerat într-un vas. Adăugăm sare, piper, salvie proaspătă, ulei de măsline, un cățel de usturoi sfărâmat, zeamă de lămâie22accessibility.recipes.cookingstepAcoperim bolul cu folie și lăsăm deoparte să intre aromele în carnea de pui23accessibility.recipes.cookingstepCurățăm cartofii și îi tăiem în felii subțiri, egale24accessibility.recipes.cookingstepFrecăm pereții tigăii cu un cățel de usturoi25accessibility.recipes.cookingstepPunem cartofii în tigaie26accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm smântâna lichidă și lapte peste cartofi27accessibility.recipes.cookingstepPresărăm puțină nucșoară rasă și puțin unt28accessibility.recipes.cookingstepCondimentăm cu sare și piper29accessibility.recipes.cookingstepLăsăm cartofii la fiert30accessibility.recipes.cookingstepRadem Grana Padano și presărăm peste cartofi31accessibility.recipes.cookingstepPunem tigaia cu cartofi la cuptor, fără capac, până prinde crustă arămie32accessibility.recipes.cookingstepPunem sfecla cu sare într-o folie de aluminiu și o punem la copt în cuptor33accessibility.recipes.cookingstepÎntr-o tigaie punem puțin ulei de măsline la încins și punem bucățile de pui la prăjit34accessibility.recipes.cookingstepLa final adăugăm puțin unt, salvia și usturoiul strivit35accessibility.recipes.cookingstepPunem sos peste bucățile de pui36accessibility.recipes.cookingstepPunem capacul peste tigaie, domolim puțin focul37accessibility.recipes.cookingstepDecojim sfecla coaptă și o tăiem bucățele38accessibility.recipes.cookingstepPunem sfecla la scurs pe șervete de hărtie, într-un bol39accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm ulei de măsline, sare, piper și hrean40accessibility.recipes.cookingstepMontăm pe farfurie o bucată de pui, cu cartofii gratinați și o lingură de salată de sfeclă
play_circle_outline access_time90 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Ardei umpluți (cu răbdare)CategorieFel principal
play_circle_outline access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Biftec tartarChef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Burgeri din carne de porcChef: MargotCategorieFel principal
play_circle_outline access_time50 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu CannelloniChef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Carbonara RomâneascăCategorieFel principal
play_circle_outline access_time40 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cârnați UAUU!Chef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Carne de porc cu trei garnituriChef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Carne la lojnițăCategorieFel principal
play_circle_outline access_time100 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cartofi copți la cuptor cu salamChef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time45 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cartofi dulci cu piept de puiChef: NicolaiCategorieFel principal