Ingrediente pentru remove add Porții5 cartofi dulci Ulei de măsline San Fabio Cimbru Rozmarin1 căpățânăusturoi500 gpiept de pui Hanul Boieresc Sare Piper1 lămâie3 cepe Unt Prosciutto Crudo San Fabio Grana Padano San Fabio150 giaurt Mărar proaspătPregătește
1Etapă de gătitSpălăm cartofii dulci.2Etapă de gătitÎi punem întregi într-un vas termorezistent3Etapă de gătitAdăugăm puțin ulei de măsline San Fabio4Etapă de gătitCondimentăm cu cimbru și rozmarin5Etapă de gătitZdrobim 4-5 căței de usturoi și îi punem lângă cartofi6Etapă de gătitPunem cartofii la cuptor timp de 20 min.7Etapă de gătitCondimentăm pieptul de pui cu sare și piper8Etapă de gătitAdăugăm puțin ulei de măsline și zeamă de lămâie9Etapă de gătitZdrobim câtiva căței de usturoi și îi punem peste pui10Etapă de gătitLăsăm puiul puțin la macerat, la temperatura camerei11Etapă de gătitTăiem ceapa julienne12Etapă de gătitÎncingem puțin ulei într-o tigaie13Etapă de gătitPunem ceapa la călit14Etapă de gătitAdăugăm un cățel de usturoi întreg15Etapă de gătitAdăugăm puțină apă peste ceapă16Etapă de gătitCondimentăm cu sare și piper17Etapă de gătitAdăugăm puțin unt18Etapă de gătitAdăugăm peste ceapa călită prosciutto crudo San Fabio rupt în fâșii19Etapă de gătitScoatem cățelul de usturoi din tigaie20Etapă de gătitScoatem ceapa într-un bol.21Etapă de gătitScoatem cartofii de la cuptor și îi tăiem în sferturi.22Etapă de gătitÎn aceeași tigaie adăugăm puțin ulei.23Etapă de gătitPunem cartofii în tigaie și mai adăugăm puțin ulei24Etapă de gătitCondimentăm cu verdeață, sare și piper25Etapă de gătitAdăugăm un cățel de usturoi zdrobit peste cartofi26Etapă de gătitScoatem cartofii pe o farfurie27Etapă de gătitÎntr-o tigaie încingem puțin ulei28Etapă de gătitPunem pieptul de pui în tigaie29Etapă de gătitAdăugăm puțin unt în tigaie30Etapă de gătitScoatem puiul din tigaie și punem din nou cartofii31Etapă de gătitPunem peste cartofi amestecul de ceapă și prosciutto32Etapă de gătitRadem Grana Padano San Fabio deasupra33Etapă de gătitPunem la cuptor 1‒2 minute ca să se topească brânza34Etapă de gătitAmestecăm iaurtul cu puțin mărar35Etapă de gătitAdăugăm zeamă de lamâie36Etapă de gătitCondimentăm cu sare și piper37Etapă de gătitAdăugăm ulei de măsline38Etapă de gătitPeste cartofii scoși de la cuptor adăugăm câteva felii de pui39Etapă de gătitAdăugăm și o jumătate de lămâie
play_circle_outline access_time90 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Ardei umpluți (cu răbdare)CategorieFel principal
play_circle_outline access_time30 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Biftec tartarChef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time60 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Burgeri din carne de porcChef: MargotCategorieFel principal
play_circle_outline access_time50 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu CannelloniChef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time30 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Carbonara RomâneascăCategorieFel principal
play_circle_outline access_time40 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cârnați UAUU!Chef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time60 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Carne de porc cu trei garnituriChef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time60 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Carne la lojnițăCategorieFel principal
play_circle_outline access_time100 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cartofi copți la cuptor cu salamChef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time60 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cartofi gratinați cu Grana PadanoChef: NicolaiCategorieFel principal