Ingrediente pentru remove add Porții5 cartofi dulci Ulei de măsline San Fabio Cimbru Rozmarin1 căpățânăusturoi500 gpiept de pui Hanul Boieresc Sare Piper1 lămâie3 cepe Unt Prosciutto Crudo San Fabio Grana Padano San Fabio150 giaurt Mărar proaspătPregătește
1Spălăm cartofii dulci.2Îi punem întregi într-un vas termorezistent3Adăugăm puțin ulei de măsline San Fabio4Condimentăm cu cimbru și rozmarin5Zdrobim 4-5 căței de usturoi și îi punem lângă cartofi6Punem cartofii la cuptor timp de 20 min.7Condimentăm pieptul de pui cu sare și piper8Adăugăm puțin ulei de măsline și zeamă de lămâie9Zdrobim câtiva căței de usturoi și îi punem peste pui10Lăsăm puiul puțin la macerat, la temperatura camerei11Tăiem ceapa julienne12Încingem puțin ulei într-o tigaie13Punem ceapa la călit14Adăugăm un cățel de usturoi întreg15Adăugăm puțină apă peste ceapă16Condimentăm cu sare și piper17Adăugăm puțin unt18Adăugăm peste ceapa călită prosciutto crudo San Fabio rupt în fâșii19Scoatem cățelul de usturoi din tigaie20Scoatem ceapa într-un bol.21Scoatem cartofii de la cuptor și îi tăiem în sferturi.22În aceeași tigaie adăugăm puțin ulei.23Punem cartofii în tigaie și mai adăugăm puțin ulei24Condimentăm cu verdeață, sare și piper25Adăugăm un cățel de usturoi zdrobit peste cartofi26Scoatem cartofii pe o farfurie27Într-o tigaie încingem puțin ulei28Punem pieptul de pui în tigaie29Adăugăm puțin unt în tigaie30Scoatem puiul din tigaie și punem din nou cartofii31Punem peste cartofi amestecul de ceapă și prosciutto32Radem Grana Padano San Fabio deasupra33Punem la cuptor 1‒2 minute ca să se topească brânza34Amestecăm iaurtul cu puțin mărar35Adăugăm zeamă de lamâie36Condimentăm cu sare și piper37Adăugăm ulei de măsline38Peste cartofii scoși de la cuptor adăugăm câteva felii de pui39Adăugăm și o jumătate de lămâie
play_circle_outline access_time90 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Ardei umpluți (cu răbdare)CategorieFel principal
play_circle_outline access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Biftec tartarChef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Burgeri din carne de porcChef: MargotCategorieFel principal
play_circle_outline access_time50 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu CannelloniChef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Carbonara RomâneascăCategorieFel principal
play_circle_outline access_time40 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cârnați UAUU!Chef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Carne de porc cu trei garnituriChef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Carne la lojnițăCategorieFel principal
play_circle_outline access_time100 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cartofi copți la cuptor cu salamChef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cartofi gratinați cu Grana PadanoChef: NicolaiCategorieFel principal