Ingrediente pentru remove add Porții100 gorez1 legăturăpătrunjel proaspăt3 cățeiusturoi1 dovlecel1 ceapă4 cartofi pesmet700 mlsos de roșii foi de dafin boia iutePregătește
1Etapă de gătitTocăm mărunt o jumătate de ceapă și o punem la călit în ulei2Etapă de gătitAdăugăm doi căței de usturoi rași3Etapă de gătitAdăugăm și dovlecelul ras4Etapă de gătitSpalăm orezul de două ori și îl punem la fiert5Etapă de gătitCurățăm cartofii și îi punem la fiert6Etapă de gătitCand a fiert orezul si devine cleios strecurăm într-un bol și îl lasam deoparte7Etapă de gătitTocăm pătrunjelul mărunt8Etapă de gătitAdăugăm dovlecel ras călit9Etapă de gătitPeste compoziție adăugăm puțin pesmet cât să se lege compoziția10Etapă de gătitAdăugăm o mână de orez si amestecăm11Etapă de gătitPentru sos, punem puțin ulei în cratiță12Etapă de gătitTocăm mărunt cealaltă jumătate de ceapă și o punem la călit13Etapă de gătitAdăugăm și doi căței de usturoi dați pe răzătoare și punem la călit împreună cu ceapa14Etapă de gătitAdăugăm sosul de roșii15Etapă de gătitAdăugăm foile de dafin, puțin zahăr, cozile de la pătrunjel, sare și piper și lăsăm să fiarbă16Etapă de gătitAdăugăm și puțină boia iute17Etapă de gătitStrecurăm cartofii și îi sfărâmăm cu furculița18Etapă de gătitAdăugăm cartofii peste compoziția de dovlecel și amestecăm19Etapă de gătitModelăm chiftelele20Etapă de gătitPresărăm pesmet este chiftele21Etapă de gătitÎntr-o tigaie punem ulei la încins și prăjim chiftelele22Etapă de gătitLe scoatem pe un prosop de hârtie pentru a elimina surplusul de ulei23Etapă de gătitPunem sos în farfurie, adăugăm 3 chifteluțe24Etapă de gătitPresărăm pesmet deasupra, adăugăm pătrunjel, sare și puțin ulei
play_circle_outline access_time90 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Ardei umpluți (cu răbdare)CategorieFel principal
play_circle_outline access_time30 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Biftec tartarChef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time60 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Burgeri din carne de porcChef: MargotCategorieFel principal
play_circle_outline access_time50 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu CannelloniChef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time30 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Carbonara RomâneascăCategorieFel principal
play_circle_outline access_time40 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cârnați UAUU!Chef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time60 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Carne de porc cu trei garnituriChef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time60 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Carne la lojnițăCategorieFel principal
play_circle_outline access_time100 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cartofi copți la cuptor cu salamChef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time45 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cartofi dulci cu piept de puiChef: NicolaiCategorieFel principal