Ingrediente pentru remove add Porții4 bucătipui1 ceapă Usturoi Ciuperci champinion500 mlSmântană lichidă Lâmâie Ulei de floarea soarelui Mălai Unt Muștar Pătrunjel Cimbru Vin albPregătește
1Punem apă la fiert pentru mămăligă, adăugăm puțină sare.2Adăugăm mălaiul și amestecăm cu un tel.3Adăugăm o lingură de unt.4Lăsăm să fiarbă până se desprinde de pe fundul oalei.5Punem puțin ulei într-o tavă, răsturnăm mamaliga și o întindem.6Punem pieptul de pui la marinat cu piper, sare, ulei și zeamă de lamâie.7Tocăm ceapa mărunt.8Tocăm un cățel de usturoi.9Punem uleiul la încins.10Prăjim câteva fire de pătrunjel.11Punem ulei la încins într-un ceaun.12Punem pieptul de pui la prăjit.13Tăiem ciupercile în jumătăți le adăugăm în ceaun, peste carne.14Adăugăm și ceapa și usturoiul tăiate.15Adăugăm puțin vin alb.16Adăugăm o lingură de muștar.17Adăugăm smântâna lichidă.18Lăsăm să fiarbă până scade sosul.19Într-o tigaie punem puțin ulei și presărăm cimbru.20Tăiem mamaliga și o punem la prăjit.21Punem pe farfurie pui, câteva ciuperci și mamaliga prăjită.22Adăugăm un fir de pătrunjel prăjit.23Condimentăm cu sare și piper.
play_circle_outline access_time90 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Ardei umpluți (cu răbdare)CategorieFel principal
play_circle_outline access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Biftec tartarChef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Burgeri din carne de porcChef: MargotCategorieFel principal
play_circle_outline access_time50 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu CannelloniChef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Carbonara RomâneascăCategorieFel principal
play_circle_outline access_time40 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cârnați UAUU!Chef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Carne de porc cu trei garnituriChef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Carne la lojnițăCategorieFel principal
play_circle_outline access_time100 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cartofi copți la cuptor cu salamChef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time45 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cartofi dulci cu piept de puiChef: NicolaiCategorieFel principal