Cotlet de porc în unt, atent rumenit


Gata în
30 min
Nivel de dificultate

Categorie
  • Fel principal
Carnea făcută cu atenție cucerește prin gust de fiecare dată, iar când pui și unt e imposibil să nu auzi laude la final. 

Ingrediente

Ingrediente pentru
 
Porții

300 g
Cotlet de Porc
100 g
Unt
1 legătura
Pătrunjel
3 căței
Usturoi
Sare
Piper

Mod de preparare

1
Încingem o tigaie grill și lăsăm o bucată mică de unt să se topească, cât timp condimentăm carnea.
2
Tocăm câteva fire de pătrunjel și le adăugăm în tigaie alături de câțiva căței de usturoi, fără să îi decojim.
3
Adăugăm și carnea și o lăsăm să se rumenească bine pe ambele părți.
4
Adăugăm în tigaie puțină apă și mai lăsăm carnea pe foc, în funcție de cât de bine o vrem făcută. 
5
Zdrobim în tigaie cățeii de usturoi și îi frecăm de bucățile de carne ca să împrăștiem aroma. 
6
Servim carnea pe farfurie și adăugăm și câteva linguri din sosul cu unt rămas în tigaie.