Frigărui cu salată


Gata în
90 min
Nivel de dificultate

Categorie
  • Fel principal
Un mix de arome perfect pentru un prânz la iarbă verde

Ingrediente

Ingrediente pentru
 
Porții

200 g
carne de pui
200 g
Carne de porc
200 g
Carne de vită
100 ml
sos de soia
2 lingurițe
zahăr brun
2
căței de usturoi
Ghimbir proaspăt
3
cepe
Foi de dafin
1 cub
supă de carne
500 ml
bere blondă
Mix 5 condimente
Ulei de floarea soarelui
O varză mică
1
lămâie
Roșii cherry
Susan

Mod de preparare

1
Punem sosul de soia într-o crăticioară la foc mic.
2
Adăugăm zahărul brun.
3
Tăiem usturoiul.
4
Tocăm puțin ghimbir.
5
Adăugăm usturoiul și ghimbirul peste sosul de soia.
6
Tăiem carnea de pui în cubulețe.
7
O punem într-un bol și condimentăm cu sare și piper.
8
Lăsăm sosul de soia la răcit.
9
Tăiem carnea de porc în cubulețe și o punem într-un bol.
10
Condimentăm cu sare și piper.
11
Tăiem ceapa rondele și o adăugăm peste carnea de porc.
12
Adăugăm 3 foi de dafin.
13
Sfărâmăm cubul de supă.
14
Amestecăm puțin carnea cu ceapa și condimentele.
15
Adăugăm și berea peste carnea de porc.
16
Tăiem carnea de vită în cubulețe.
17
Punem carnea într-un bol și o condimentăm cu sare și piper.
18
Condimentăm carnea cu mixul de 5 condimente.
19
Adăugăm puțin ulei de floarea soarelui.
20
Amestecăm carnea cu condimentele.
21
Adăugăm sosul teriyaki rece peste carnea de pui.
22
Punem cubulețe de carne de vită pe bețe de frigărui.
23
Punem și carnea de porc pe bețe de frigărui.
24
Repetăm procesul și pentru carnea de pui.
25
Tăiem varza în fâșii.
26
Tăiem roșiile în jumătăți și le punem peste varză.
27
Adăugăm zeama de lămâie și puțin ulei.
28
Condimentăm cu sare și piper.
29
Încingem grătarul și punem puțin ulei.
30
Punem frigăruile de vită pe grătar.
31
Spălăm tigaia.
32
Punem frigăruile de pui pe grătar.
33
Ungem frigăruile cu un pic de sos teriyaki.
34
Presărăm semințe de susan.
35
Spălăm din nou grătarul.
36
Punem frigăruile de porc pe grătar.