Gnocchi


Gata în
60 min
Nivel de dificultate

Categorie
  • Fel principal

Ingrediente

Ingrediente pentru
 
Porții

4
cartofi
1 mână
spanac proaspăt
Grana Padano
1
ou
muguri de pin
făină
ulei de măsline
sare
piper
unt

Mod de preparare

1
Curățăm cartofii și îi punem la fiert
2
Într-o tigaie rumenim mugurii de pin
3
Punem spanacul la fiert în apă cu sare
4
Punem spanacul fiert într-un blender
5
Adăugăm ulei de măsline și amestecăm
6
Condimentăm cu sare și piper
7
Scoatem cartofii de la fiert și păstrăm apa
8
Sfărâmăm cartofii
9
Adăugăm sare și piper
10
Încorporăm pasta de spanac și amestecăm bine până se omogenizează
11
Adăugăm și un ou și amestecăm bine compoziția
12
Adăugăm trepatat făină până ajungem la o textură care poate fi modelată
13
Întindem făină pe un blat și modelam gnocchi
14
Punem gnocchi la fiert în apa în care am fiert cartofii
15
Într-o tigaie punem puțin unt și smântâna de gătit
16
Condimentăm cu sare și piper
17
Lăsăm să scadă până devine un sos cremos
18
Punem gnocchi fierți în sosul de smântână
19
Punem gnocchi pe farfurie și radem deasupra Grana Padano
20
Ornăm cu câteva frunze de rucola
21
Adăugăm mugurii de pin si condimentăm cu sare și piper
22
Adăugăm puțin ulei de măsline
23
Mărunțim câteva frunze de mentă și o punem peste mazăre
24
Scoatem pachețelele de carne și le punem pe o farfurie
25
Adăugăm mazărea
26
Stropim cu puțin sos de la carne
27
Ornăm cu câteva frunze de mentă
28
Condimentăm cu sare și piper