Gnocchi


Gata în
60 Min
Nivel de dificultate

Categorie
  • Fel principal

Ingrediente

Ingrediente pentru
 
Porții

  • 4
    cartofi
  • 1 mână
    spanac proaspăt
  • Grana Padano
  • 1
    ou
  • muguri de pin
  • făină
  • ulei de măsline
  • sare
  • piper
  • unt

Mod de preparare

  1. Etapă de gătit
    Curățăm cartofii și îi punem la fiert
  2. Etapă de gătit
    Într-o tigaie rumenim mugurii de pin
  3. Etapă de gătit
    Punem spanacul la fiert în apă cu sare
  4. Etapă de gătit
    Punem spanacul fiert într-un blender
  5. Etapă de gătit
    Adăugăm ulei de măsline și amestecăm
  6. Etapă de gătit
    Condimentăm cu sare și piper
  7. Etapă de gătit
    Scoatem cartofii de la fiert și păstrăm apa
  8. Etapă de gătit
    Sfărâmăm cartofii
  9. Etapă de gătit
    Adăugăm sare și piper
  10. Etapă de gătit
    Încorporăm pasta de spanac și amestecăm bine până se omogenizează
  11. Etapă de gătit
    Adăugăm și un ou și amestecăm bine compoziția
  12. Etapă de gătit
    Adăugăm trepatat făină până ajungem la o textură care poate fi modelată
  13. Etapă de gătit
    Întindem făină pe un blat și modelam gnocchi
  14. Etapă de gătit
    Punem gnocchi la fiert în apa în care am fiert cartofii
  15. Etapă de gătit
    Într-o tigaie punem puțin unt și smântâna de gătit
  16. Etapă de gătit
    Condimentăm cu sare și piper
  17. Etapă de gătit
    Lăsăm să scadă până devine un sos cremos
  18. Etapă de gătit
    Punem gnocchi fierți în sosul de smântână
  19. Etapă de gătit
    Punem gnocchi pe farfurie și radem deasupra Grana Padano
  20. Etapă de gătit
    Ornăm cu câteva frunze de rucola
  21. Etapă de gătit
    Adăugăm mugurii de pin si condimentăm cu sare și piper
  22. Etapă de gătit
    Adăugăm puțin ulei de măsline
  23. Etapă de gătit
    Mărunțim câteva frunze de mentă și o punem peste mazăre
  24. Etapă de gătit
    Scoatem pachețelele de carne și le punem pe o farfurie
  25. Etapă de gătit
    Adăugăm mazărea
  26. Etapă de gătit
    Stropim cu puțin sos de la carne
  27. Etapă de gătit
    Ornăm cu câteva frunze de mentă
  28. Etapă de gătit
    Condimentăm cu sare și piper